Къде в Пловдив??? - 3

• 159 719
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 795
Някой знае ли от къде могат да се купят качествени четки за грим?  Rolling Eyes
Освен в "Двата щъркела", ако техните изобщо са качествени, че последния път хич не останах доволна от обслужването.  Confused

# 796
  • Пловдив
 lsweety,хубави четки за грим съм виждала в магазин Блик в Кауфланд.Можеш да погледнеш там,да видиш сега какво има.

# 797
Мерси, ще видя като имам път натам!   bouquet

# 798
Днес минах през Евроленда на главната и отвън има надпис Маркови дрехи. Някой знае ли ишлемета ли са или някакви китайски истории?

# 799
Момичета,казвайте от къде мога да си намеря памперси Huggies Premium /Classic не ми вършат работа,защото нямат ластик на гърба!/.До сега ги купувах от Метро,но те май спират да ги зареждат,имаше само продукти на Памперс,като ходих вчера...така че всяка информация за борси,магазини и магазинчета ще ми е от полза...

# 800
  • София
Момичета,казвайте от къде мога да си намеря памперси Huggies Premium /Classic не ми вършат работа,защото нямат ластик на гърба!/.До сега ги купувах от Метро,но те май спират да ги зареждат,имаше само продукти на Памперс,като ходих вчера...така че всяка информация за борси,магазини и магазинчета ще ми е от полза...
Да, наистина няма в Метро, ние ползваме същите, виждала съм във Вис Виталис, в Бейбиланда на П.Д. Петков -и на двете места са по-скъпи разбира се от Метро - и това се сещам в момента. Ние взехме от Метро сега Либеро, в промоция са, също са хубави и с ластиче отзад.

А да питам-тези пижамки на Дисни български ли са или не? За подарък искам да купя, но освен в Кючука, къде другаде мога да погледна, че не съм особено наясно с този квартал?

# 801
Мама Светла, ти от кой квартал си, аз мога да помогна за Кършияка.

# 802
  • София
Аз съм в Съдийския така да се каже, устройва ме също и центъра. Дали в магазинчето на Кимекс до Рилон центъра има такива пижамки?

# 803
За към центъра не се сещам,ама сигурно на Капитан Райчо, Гранда и другия ТЦ ще има.

# 804
  • Пловдив
Пижамките на Дисни са български, все още, защото май ще спират да ги шият тук. Има ги на няколко места в Гранд-а и в Бейбиленд на Петко Д. Петков има много голямо разнообразие, но няма с колите  Mr. Green

# 805
  • София
Благодаря ви, ще проверя, на мен ми трябва за момиче пижамка, така че нищо, че няма коли.

# 806
Има пижами на колите в Метро,около 20 лева бяха и са на промоция Simple Smile

# 807
Има пижами на колите в Метро,около 20 лева бяха и са на промоция Simple Smile
Аз ги видях, на големи ментета мясаха.

# 808
Може,аз ги гледах на сайта,не знам какви са материите!

# 809
Момичета бихте ли ми препоръчали заведение в Тракия, евентуално центъра,подходящ за празнуване на детски рожден ден с аниматор. Ангажирах аниматор,но се оказа,че в детските центрове няма часове. Sad

Общи условия

Активация на акаунт