Къде в Пловдив??? - 3

• 159 790
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 810
Момичета бихте ли ми препоръчали заведение в Тракия, евентуално центъра,подходящ за празнуване на детски рожден ден с аниматор. Ангажирах аниматор,но се оказа,че в детските центрове няма часове. Sad
Ами аниматора да ти препоръча.
Обикновено аниматорите има заведения, с които работят добре.
Лично нас като ни наемат, според квартала им препоръчваме заведения, пък където хората си решат.
Обикновено се тръгва по обратния на твоя ред - избираш си мястото и после аниматора, украса, озвучаване и тн т
Приятно прекарване! Simple Smile

# 811
  • Пловдив
В "Сингър" в Тракия е хубаво и удобно място за празнуваме на детски РД

# 812
В "Сингър" в Тракия е хубаво и удобно място за празнуваме на детски РД
Не съм се сетила за там .Благодаря ти.  bouquet

# 813
Момичета,казвайте от къде мога да си намеря памперси Huggies Premium /Classic не ми вършат работа,защото нямат ластик на гърба!/.До сега ги купувах от Метро,но те май спират да ги зареждат,имаше само продукти на Памперс,като ходих вчера...така че всяка информация за борси,магазини и магазинчета ще ми е от полза...
Ние също ползваме тези памперси и ги купуваме от Метро.Вчера бяхме там,наистина нямаше,но в момента имаше служителка която подреждаше стока,попитах я за памперсите,тя отговори,че просто нямало в склада и следващата седмица сряда или четвъртък ще заредят и пак ще има.

# 814
Здравейте! Извинявам се, че се натрапвам. Поздравления за темичката. Много ви е хубава. Аз не съм от тук и съм за малко, но искам да попитам, дали може да ми препоръчате хубав магазин за дрехи и хавлиени изделия. Благодаря предварително    bouquet

# 815
За дрехи, зависи какъв стил искаш. Аз си търсих по-стилна рокля и не можех да си намеря никъде- навсякъде са едни китки, едни перелинки. Намерих си от Миро на главаната след Сити центъра в посока джумаята. Има 50 % намаление. Моята приятелка си я купи за 88лв, а аз на следващата седмица за 44лв. В Илтокони също ми харесват рокличките и чакам да ги намалят, но май нямат намерение. С/у халите има магазин за чаршафи и хавлии. Виждала съм много хубави комплети.

# 816
vesito 2, Благодаря ти за инфото.Търся си хубави дрешки, но да не са тийнейджърски, а по-стилни и същевременно, не прекалено строги. Не зная точно какво , но да стои добре. А също искам и един хубав халат за баня.

# 817
Оф -момичета. а аз си търся кученце -по точно за дъщеричката ми- на 8 годинки. на която бях обещала. че като се научи да чете ще и взема другар в нейната стая. тъй като е още самичка а и цялото внимание отива по малчо и тя е съмотна понякога!
Само че на таткото хич не му харесва такава идея -и ни позволи да си вземем -както той се изразява -Минипинога - в превод минипинчер. че да не се виждал толкова. само да се чува от време на време! Ако имате познати -пращайте ми телефони на лични. то за сега не бързам толкова. но до Коледа ми се иска да я изненадам!

# 818
А аз търся чиния за микровълнова печка .

# 819
Аз се интересувам от детските обувки на Капчица,имат ли фирмен магазин или само склада на едро е?В кои магазини в града продават техни обувки?А ако знаете и интернет магазин,където ги има също ще ми е от полза?  bouquet

# 820
А аз търся чиния за микровълнова печка .
Обикновена порцеланова чиния не ти ли върши работа? newsm78

# 821
Здравейте момичета ! Извинявайте , че така се вмъквам , но знаете ли дали в Пловдив има магазин на Aziz bebe , където да предлагат всичко от тази марка ? Благодаря ви предварително
P.S. За памперсите на Huggies - и аз ги ползвах, но от магазина от където ги купувах ме предупредиха , че нямало да има внос за ооколо месец , така че смених марката и сега съм на Либеро

# 822
Оф -момичета. а аз си търся кученце -по точно за дъщеричката ми- на 8 годинки. на която бях обещала. че като се научи да чете ще и взема другар в нейната стая. тъй като е още самичка а и цялото внимание отива по малчо и тя е съмотна понякога!
Само че на таткото хич не му харесва такава идея -и ни позволи да си вземем -както той се изразява -Минипинога - в превод минипинчер. че да не се виждал толкова. само да се чува от време на време! Ако имате познати -пращайте ми телефони на лични. то за сега не бързам толкова. но до Коледа ми се иска да я изненадам!

Има и други дребни породи, ако не ти харесва пинчера. Сега са много модерни мини шпицовете, но са от 400лв нагоре. Зависи колко пари сте решили да отделите. Децата се радват на всякакви животни, но според мен повече на дългокосместите, които са като плюшени играчки.

Аз днес ходих до Рошко и накупих дрешки за 80лв. Много съм доволна. Продавачката е изключително любезна и вади много дрехи. Ако ви предстои покупки за есента, непременно минете от там. За тези 80лв, купих 4 панталона, 4 блузки дълъг ръкав, 1 къс, 1 потник, 2 пижами.

Лейди Съни в Миро, дрехите са стилни, не тийн, мисля че ще ти харесат.

# 823
весито, панталоните каква марка са, турски или български и какъв размер са?
имали за 6-7 г. момчета?

# 824
Murvet, не съм гледала, но жената ми обясни, че в момента са доста заредени за учениците, така че има със сигурност. Иначе има турска стока има и българска. Има маркови дрешки на мн.добри цени. Блузки Gap- 6лв. Абе заслужава си да се отиде. Пижамите на дисни са по 10.50.

Общи условия

Активация на акаунт