Къде в Пловдив??? - 3

• 160 027
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 975
Да, точно това имам предвид и ще погледна и тях, но ме интересуваха тези на Rucanor.

Да, има и вмомчешки жветове, електриково синьо и войнишко зелено. Забравих да кажа че са двулицеви и започват от размер 104
Ето ги, най-горе в средата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287486

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 09:37 от elena230479

# 976
Velesa , а ти от къде я купи вашата?
От магазин Дъмбо в Кичука.

# 977
Здварейте аз пък търся басейн с топки от тези шарените дето ги има в детските центрове за игра или по точно може и само топки да купя и отделно басейна ама никъде не съм виждала ,помагайте.. Нещо такова е или и

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 12:15 от m_a_g_i_vs

# 978
Аз да се отчета, идвам от Мечо Пух-Кючука, има много неща, пантофки 9лв, обувки за сезона 23лв, ботуши 42лв, има избор в понеделник пак щели да зареждат.

# 979
Аз да се отчета, идвам от Мечо Пух-Кючука, има много неща, пантофки 9лв, обувки за сезона 23лв, ботуши 42лв, има избор в понеделник пак щели да зареждат.

И ние се сдобихме с обувки от там днес. Наистина има доста моделчета  Peace

Здварейте аз пък търся басейн с топки от тези шарените дето ги има в детските центрове за игра или по точно може и само топки да купя и отделно басейна ама никъде не съм виждала ,помагайте..

И аз търсех преди време, но бях се спряла на варианта- басейна от някой магазин (Интекс видях, че имат на "Карловска", предполагам че имат голямо разнообразие, но не съм ходила), а топките от нета да ги поръчам .
Потърсих сега и видях, че и топките на са Интекс, така че отиди до този магазин, трябва да ги има.
Ето ги http://family-bg.com/prX_3025.htm
Магазина е, като идваш от моста на Герджика по "Карловска", преди магазин Нева, в дясно. Има и табели.

# 980
  • Пловдив
И аз бях до Мечо Пух вчера, но нищо не отнесох. Имаше интересни моделчета, но не и нашия номер Sad
Предния ден успях от първия път да открия Примиджи Simple Smile Там успях да се разпиша. Имаше десетина модела само, като повечето нямаха размери, но едно сладурско моделч се оказа подходящото за нашето краче и сега съм много доволна Simple Smile
Казаха, че в понеделнк се очаква пак да заредят, но не се знае какво точно.

# 981
Малта, аз редовно пазарувам Био Лактана от Штъркела. Дано това ти помогне... Peace

Момичета, а къде има маратонки за дечица на година-година и половина ?

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 19:19 от radostche_plovdiv

# 982
  • No Line On The Horizon
В спортния магазин на Джумаята - Reebok има малки номера маратонки.

# 983
Въпросните шаренки топки ги има в почти всеки склад за играчки на Малките търговии на Брезовско шосе-16 лева май бяха около 30 топки-или 50 топки-отдавна съм ги купувала и съм забравила цената и бройките!  Peace Wink

И аз минах през Мечо пух, но само от едно моделче имаше нашия номер, но пак съм доволна - за 23 лева е просто немислимо да намеря другаде зимна обувка! Продавачката каза, че направо опашки имало предните дни от майки! Joy

# 984
Момичета помагайте, къде да търся от тези шапки за рожденници? newsm78 newsm78Много съм неорентирана. ooooh!

# 985
  • Пловдив
Валерия ,в магазина Сани в Гранда-на стелаж срещу щанда с млякото.

Има и в магазин 101 балона срещу училище Ана Май на джумаята.

# 986
Много благодаря! Hug

# 987
Момичета, от къде мога да взема АМ Лактана био (около центъра). Мъжът ми е ходил днес в Бейби ленд и е нямало. Казали му, че не зареждат  Crossing Arms

в Пловдив можеш да го намериш само в аптеката на Кауфланд и в Штъркела  Peace само там предлагат и кашите им  Peace

# 988
Къде в Пловдив се намира ЦДГ "Малина"? Видях, че е някъде около кичево, в кичука, но тоя квартал ми е толкова омразен, че ходя само по принуда там, така че изобщо си нямам и идея какво да търся. Доколкото разбрах била в блок, ама кой и ако може точен адрес?

А къде се намира СОУ "Цар Симеон Велики"? Гледам, че е зад ВХВП, но там не е ли след 7 клас? Има ли др НУ с такова име?

# 989
  • Пловдив
Цитат
И да попитам да ми препоръчате откъде торта за рожден ден

От Пепи от тортената тема разбира се GrinningЕто я нашата торта
аз малко късно може би но чак сега ви изчетох....... само и аз да похваля Пепи,за жалост за сега имахме щастието да ни направи само една торта......ето я но беше страхотна,не само на външен вид,а и на вкус.....едва ли вече ще поръчвам в сладкарници........

Да кажа някой доста напред беше питал за акумулаторни колички,ние си купихме(подариха) на Мони,на сносна цена 215 лв. от склада им в малката тракия на брезовско........ето я аз не съм ходила но мъжа ми каза че имало по добри от тези в Хиполенд и Вис Виталис,а и на по сносни цени.....

Общи условия

Активация на акаунт