Къде в Пловдив??? - 3

• 160 052
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 960
Ключове нямате ли си....? Ми врътваш ключа и готово, що ти е райбер?  Mr. Green

Трябва да ходя като Свети Петър- ключ за кухнята,за терасата,за спалнята ....Аз ключовете за в къщи трудно намирам  Mr. Green

В Метро нямам достъп, защото съм била частно лице и не можели да ми издадат карта! 
Защо не помолиш на входа да влезеш с някой с карта ,после на касата поискай картата на хората след теб.

# 961
Здравеите , майчета аз искам да купя греика на  моето момиченце ,но немога да и намеря за 3 год. ако знаете къде има помагаите . Нещо за намаленията във ФОКСА знаете  кога ще започнат .  newsm51

# 962
Момичета, от къде мога да взема АМ Лактана био (около центъра). Мъжът ми е ходил днес в Бейби ленд и е нямало. Казали му, че не зареждат  Crossing Arms

# 963
Здравеите , майчета аз искам да купя греика на  моето момиченце ,но немога да и намеря за 3 год. ако знаете къде има помагаите . Нещо за намаленията във ФОКСА знаете  кога ще започнат .  newsm51
Аз взех на моите  грейки RUCANOR, 30 лв, хубави са, такива като мишелинчета и хубави цветове. Има ги и в Метро и на центъра срещу Адидаса. Във Фокс май бяха около Нова Година намаленията

# 964
За  гифт ваучерите- аз също много ги уважавам. От големите вериги наистина само Практикер предлагат, виж също и във Бонжур магазините.

А да ви питам къде се прадлагат консумативи за кафе машини? Запушена ми е цедката и ни прави хубаво кафе машината ми.

Мисля, юе никой не ти е отговорил. На Васил Априлов с/у второ районно до М тел е Жан сервиз. Мисля, че там има.

# 965
Момичета, а да сте видели някъде блуза Спайдърмен. Изглежда като обикновена блуза с качулка, но като се сложи качулката на главата, се закопчава с цип и става като маска на Спайдърмен. На Пампорово лятото видях едно момиченце с такава, то каза че е от София, но дали и тук няма да има, че ми трябва за подарък на кръщелника.

# 966
Момичета, някой знае ли къде точно се премести магазин МAXI /за памперси/? намираше се в пресечка около Пловдивския университет и разбрах, че се е преместил в близост до Пожарната  newsm78 Някой знае ли къде  newsm78

# 967
  • пловдив
Момичета, някой знае ли къде точно се премести магазин МAXI /за памперси/? намираше се в пресечка около Пловдивския университет и разбрах, че се е преместил в близост до Пожарната  newsm78 Някой знае ли къде  newsm78
Точно адреса немога да ти кажа,но мога да ти обясня горе-долу намира се на уличката падаща се точно срещу кабинката на полицая охраняващ Гръцкото консулство,в двора на къща  Peaceпада се от дясно ,има табела няма как да го подминеш

# 968
благодарско - утре ще намина  Laughing

# 969
elena230479, а грейките има ли ги в момчешки цветове, или са само момичешки?

# 970
Като казвате грейка за нещо такова ли говорите  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281646&pid=7720135 Аз това вчера го взех за 10.30 лв, че ми се стори подходящо за това ветровито време. Има вата и поларена подплата. Имаше и други модели и цветове.

# 971
  • Пловдив
Грейки има по 8 лв в едно павилионче на Пере Тошев, от ОББ и ДСК тръгвате към градинката и отдясно се пада. Ето и снимка

Имаше и в розово и в тъмно синьо и бежово с оранжеви кантове, всякакви размери, от 1 г. до 6-7 г.

# 972
Да, точно това имам предвид и ще погледна и тях, но ме интересуваха тези на Rucanor.

# 973
Velesa , а ти от къде я купи вашата?

# 974
  • Пловдив
И във Вис Виталис има подобни грейки

Общи условия

Активация на акаунт