Къде в Пловдив??? - 3

• 160 087
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 435
Момичета ПОМАГАЙТЕ ! Hug HugЗнаете ли откъде в Пловдив мога да си закупя по- евтино кошарка за беба?Имах една ,която беше много  хубава,но огромна !Дадохме 400лв да я вземем тогава ,но я продадох ,защото ми запушва цялата спалня !Искам ако мога да се побера до 200лв цена кошара с дюшечето и която да не е по-голяма от 70/140см.Ще съм благодарна ако ми дадете предложения за магазини.
Нашата е от Вис Виталис, струваше около 200 и нещо си с дюшечето. Не е от масивно дърво, те вече идват по-скъпички.
На българска фирма е, Хасковска ако не се лъжа и съм много доволна. Има и много други модели, и различни размери. Има и в Щъркел-а някакви кошари, но най-голям избор има във Вис Виталис.

# 436
И нашето е от Вис Виталис,имаше и по-мальк размер-60/120. Общо с матрачето на Тед беше 240 лв,но това преди 2 години. На някаква асеновградка фирма мисля,че е.-Арбор.

# 437
  • Пловдив
И нашата кошара е от Вис Виталис, но мисля че беше над 400 лв.  Thinking Ето от тази фирма е http://avmebeli.com/kombdl.html

# 438
Момичета ПОМАГАЙТЕ ! :...
Нашата кошарка я взехме мин. година за ок 140 лв. от магазин за мебели по Цариградско шосе (на изхода на Пловдив ) ,след бензиностанцията,близо до магазина/фабриката на Лутер.Български мебели(някъде от северна БГ).Влиза се в локалното и там в една барака метална се помещават
Не мога да се сетя името на фирмата,но кошарката е супер-раздвижени меки линии и приятни пастелни цветове.  Peace

Да питам и аз-къде има хубави кувертюри за диван (нещо леко и свежо)
  bouquet

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 15:57 от Туранага_Санka

# 439
мерси момичета Hug Ще скокна до Вис Виталис да разгледам към края на седмицата,явно там  имат най-голям избор.. Rolling Eyes

# 440
  • там, където ми харесва
Момичета, случайно да знаете къде се продават калъфи за дъски за гладене. Дъската ми е хубава, но реших да изпера калъфа и той взе, че се сви.
В Баумакс, в Метро

# 441
Моля,препоръчайте ми качествен курс по английски ! Благодаря   bouquet

# 442
Моля,препоръчайте ми качествен курс по английски ! Благодаря   bouquet
Maksimum - до ректората на ПУ. Днес си взех дипломата, очарована съм от отношението на преподавателката, друг е ?-ът, че попаднах на немотивирани хора в групата ooooh! и те забавиха процесът на усвояване.

# 443
[Maksimum - до ректората на ПУ. Днес си взех дипломата, очарована съм от отношението на преподавателката, ...

Благодаря ,а как се казва преподавателката?

# 444
  • Пловдив
И аз да кажа за кошарите ,наща беше (миналия август) 150 лв. + 45 лв матрак кокос с пяна,засега съм много доволна.Кошарата е на фирма Дибо има ги и на Цариградско шосе  мисля че точно за този магазин става въпрос
Момичета ПОМАГАЙТЕ ! :...
Нашата кошарка я взехме мин. година за ок 140 лв. от магазин за мебели по Цариградско шосе (на изхода на Пловдив ) ,след бензиностанцията,близо до магазина/фабриката на Лутер.Български мебели(някъде от северна БГ).Влиза се в локалното и там в една барака метална се помещават
Не мога да се сетя името на фирмата,но кошарката е супер-раздвижени меки линии и приятни пастелни цветове.  Peace

Да питам и аз-къде има хубави кувертюри за диван (нещо леко и свежо)
  bouquet
Нашата я поръчахме от Илиенци чеи и матрака взехме от тях Simple Smile
Ето и снимка
А това е сайта им http://www.dibobg.com/

# 445
[Maksimum - до ректората на ПУ. Днес си взех дипломата, очарована съм от отношението на преподавателката, ...

Благодаря ,а как се казва преподавателката?
Силвия Вунцова, препоръчвам я с 2 ръце. Но ако се записваш - от септември, т. к август са в отпуска, а курсовете, които свършват август започнаха от 1 юни.
Ако имаш въпроси - питай.

# 446
Шушулче,благодаря за инфото   bouquet

За кошарката-точно ДИБО е!Доволна съм-на 2 нива,че мъжа ми сега проби допълнителни дупки и си направихме наше си ниво,да изравним със спалнята.Допълнително си взехме шперплатна плоскост и отгоре дюшечето.
Дюшече (само дунапрен ) взехме от Вис Виталис (20 и няколко лв.).

# 447
Това в кой квартал е? Ако говорим за кичука - мерси съм далече ми е. Имах предвид центъра, кършиака, до Ц. гара максимум.

На бул 6ти септември до областния. Точно с/у областния има 2 магазинчета за бельо и бански. А като отидеш там, отскочи и до пазара на младежка. Има 2-3 м-на също с бански.

# 448
А къде е това "областния"?
И да нацелуваш Джоя от мен

# 449
А къде е това "областния"?
И да нацелуваш Джоя от мен

Срещу Ресторант -Стадиона  Laughing или по-точно срещу детския магазин "Бейби Ленд"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт