Къде в Пловдив??? - 3

• 159 830
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 540
Ако някой знае да каже в FOX какво намаление има? Още ли е 1+1?
 И дайте идея за магазин за играчки, освен Метро и Хипо където има по-голям избор

# 541
  • София / Пловдив
Ако някой знае да каже в FOX какво намаление има? Още ли е 1+1?

- 50% е всичко. Има отделни неща, които са намалени и до 60-70 %.
Вчера взехме тениска на мъж ми за 9.90лв, намалена беше от 40лв. За децата също има интересни неща.

# 542
Мерси за инфото!

# 543
Може ли някои да ми каже къде се намира бутика miss match  и знаете ли дали работи в неделя?Не съм от Пловдив ,но горе-долу познавам града.Благодаря

# 544
Момичета, а знаете ли фирма, която изгодно доставя галони с минерална вода-Девин или Горна Баня по домовете? Търся в интернет, но нещо нямам успех - намерих само един доставчик- Аквадом, а те са доста скъпи, след като проверих цените по телефона....Благодаря предварително за всеки отговор...

Провери Девина, бяха ми пуснали оферта, цените са сносни, трябва да ги има в гугъл
Благодаря, но Девин не доставят по домовете...
мога да ти дам 2 телефона, едните ги имаме в офиса, другите в къщи, но са от тези фирми дето ти доставят и машина, която е тяхна и цената е 11лв за 2 галона от по 19л. една колежка пък имат в офиса към някаква фирма, която ти доставят на различни марки вода, всеки път си избираш...
упс, сега видях, че искаш девин или горна баня, значи ще питам приятелката Simple Smile

Благодаря ти, много си мила..  bouquet

# 545
Има магазин  където  да се видят колички Джордани в П-в????

# 546
Момичета,моля ви помагайте  Rolling Eyes Къде в Пловдив продават арабски питки(тези за дюнерите)   Thinking Едно време имаше в Мега Марина,но това беше мнгоо отдавна,....къде ги има сега....ще умра значи,искам да купя  Crazy

# 547
някой беше питал по-напред в темата.... имаше няколко отговора, не ги запомних но ще си повторя моя, арабски питки съм виждала на дюнерите на четвъртък пазара, на бул. 6-ти септември... Simple Smile
p.s. дева, не съм те забравила

# 548
зеро Много ти благодаря  Hug След морето веднага се залепям на опашката за питки  Mr. Green

# 549
  • Пловдив
Джордани имаше в Пинокио, на бул. "България".

А и аз се интересувам от фирма, която доставя вода, разнообразни марки, от една страна, за да ги редувам, от друга - защото на една фирма за трапезна вода, галоните видях как ги пълнят в един гараж и не мога и да си помисля да взема от тях. А аз предпочитам да си купя апарата, за да не съм зависима от големите количества, които обикновено те карат да си купуваш, ако ти дадат машина за ползване.

# 550

А и аз се интересувам от фирма, която доставя вода, разнообразни марки, от една страна, за да ги редувам, от друга - защото на една фирма за трапезна вода, галоните видях как ги пълнят в един гараж и не мога и да си помисля да взема от тях. А аз предпочитам да си купя апарата, за да не съм зависима от големите количества, които обикновено те карат да си купуваш, ако ти дадат машина за ползване.

И аз мислех да направя така, Cleare, обаче не мога да намеря доставчик, който на сносна цена ще ми доставя Девин или Горна баня на домашен адрес. В задънена улица попаднах и продължавам да купувам по 1,5 л.

# 551
  • До моста на реката
Здравейте,мами Пловдивчанки !!!Знаете ли къде може да се намерят сутиени на Лормар?Виждала съм в няколко магазинчета,но по един-два модела.Та къде има по-голямо разнообразие на модели и номера???Благодаря!!

# 552
  • Пловдив

И аз мислех да направя така, Cleare, обаче не мога да намеря доставчик, който на сносна цена ще ми доставя Девин или Горна баня на домашен адрес. В задънена улица попаднах и продължавам да купувам по 1,5 л.
Ми ние си купихме апарат и сега си купуваме по 15 литра от МЕТРО и си пълним галона. Въпросът е от някъде да намерите 1 галон, после си го пълните и излиза доста по-евтино. Wink

# 553

Ми ние си купихме апарат и сега си купуваме по 15 литра от МЕТРО и си пълним галона. Въпросът е от някъде да намерите 1 галон, после си го пълните и излиза доста по-евтино. Wink

Може ли да покажеш какво представлява апарата(линк или снимки),и от къде го взехте? Simple Smile

# 554
  • Пловдив
В Технополис до Метро имаше 4-5, а може и повече модели апарати за вода. Едните около 120 лв, другите - двойно. В сайта им сигурно ги има.

Общи условия

Активация на акаунт