Къде в Пловдив??? - 3

• 159 816
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми препоръчате солариум на центъра (в района на църквата Св Петка, военна болница до Каменница), който да не е турбо, защото този, в който ходех го затварят  Close
В салон "Белиссима" има един, ползвала съм го само веднъж, не е турбо - ул. Сан Стефано 53, намира се точно срещу кметството на Богомил, под една нова кооперация, има трансперант на ул. Богомил. Ако не можеш да го намериш, ми пиши на лични да обяснявам по-подробно.

# 571
  • Пловдив
Някой може ли да ми обясни по-точно къде се намира м-н Мечо Пух за детски обувки в Кичука?  newsm78
Бул Вапцаров 55 А
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=cd66db27e51173ac364ae2420b4353 … ame=&size=5x4
  bouquet благодаря, намерих го...но не намерих това, което търсих  Tired
Дали има сандалки 24-25 номер  newsm78

# 572
  • Пловдив
Някой може ли да ми обясни по-точно къде се намира м-н Мечо Пух за детски обувки в Кичука?  newsm78
Бул Вапцаров 55 А
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=cd66db27e51173ac364ae2420b4353 … ame=&size=5x4
  bouquet благодаря, намерих го...но не намерих това, което търсих  Tired
Дали има сандалки 24-25 номер  newsm78
Сякаш имаше по-големи номера  Thinking, аз търсих № 20 и нямаше  Naughty

# 573
  • Пловдив
Благодаря, ще проверя пак  Wink

# 574
Момичета, може ли да ми препоръчате солариум на центъра (в района на църквата Св Петка, военна болница до Каменница), който да не е турбо, защото този, в който ходех го затварят  Close
В салон "Белиссима" има един, ползвала съм го само веднъж, не е турбо - ул. Сан Стефано 53, намира се точно срещу кметството на Богомил, под една нова кооперация, има трансперант на ул. Богомил. Ако не можеш да го намериш, ми пиши на лични да обяснявам по-подробно.
Благодаря ти, майка ми живее на номер 54(с/у салона), може ли малко повече информация да ми дадеш за цената и колко е силен.

# 575
Някой да е виждал такива висулки някъде

# 576
  • Пловдив
Миналата година видях подобни в един магазин на ул. Бетовен, продава детски играчки, няма как да го сбъркаш.

# 577
Подобни,но от дърво-в едно малко магазинче за сувенири,преди подлеза на пешеходния мост,идвайки от главната-точно преди подлеза вляво,в безистена- вдясно първото магазинче.
Струва ми се и на "11 август",до магазин Панда-имаше един магазин на ТСМ-но не съм много сигурна за него  newsm78

# 578
Момичета, знаете ли къде се продават детски велосипеди Бимбо?
Гледам, че доста деца карат такива, но не съм ги виждала по големите детски магазини.
Ето тези:

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 14:24 от mila

# 579
Момичета, помагайте ... търся си дънкова рокля с тънки презрамки т.е за лятото ... от тънък дънков плат?! newsm78
Дънкова рокля с тънки презрамки за лятото видях в магазин на Заимов. Ако вървиш от главната към Енергото се пада точно до първия (и май единствен) детски магазин. Роклята е на витрината. Струва 75 лв. На мен просто не ми стоеше. И аз си търся, ако намериш, дори да не е с тънки презрамки - свиркай!  Peace

# 580
И сега да питам:
Някой виждал ли е моряшка фанелка за дете около годинка?
Къде мога да намеря някакви сносни сандали или чехли (че тази година има много боклуци  Whistling) Нещо от естествена кожа, в екрю, лилаво, оранжево или розово, ниска подметка или равно ходило! В никакъв случай да не са жълти или зелени Sick Винаги Балис имат хубави модели, тази година и те са се изложили!

# 581
  • Пловдив
И сега да питам:
Някой виждал ли е моряшка фанелка за дете около годинка?

Има такава на фирма Ареал, но беше подарък и незнам откъде е купена  Sad

# 582
  • София / Пловдив
Дънкови рокли /три варианта, едната е с презрамки/ днес гледах точно в магазинчето до общината, което описах малко преди това  Peace

# 583
мами искам да ви попитам в събота имам изпит в медицинския колеж в пловдив,и трябва да съм там в 7 часа попринцип хващам в 8 116 от булевард руски,та въпроса ми е в съботния ден пшрез колко време минава 116 и кога тръгва сутрнта,притеснявам се да не би да си закъснея за изпита,всякаква информация ще ми е от полза.. newsm78

# 584
  • Пловдив
....
Къде мога да намеря някакви сносни сандали или чехли (че тази година има много боклуци  Whistling) Нещо от естествена кожа, в екрю, лилаво, оранжево или розово, ниска подметка или равно ходило! В никакъв случай да не са жълти или зелени Sick Винаги Балис имат хубави модели, тази година и те са се изложили!
За дамски сандали питаш, нали?  Mr. Green

Има ниски сандали, естествена кожа в едно магазинче за обувки в Капана, на Железарска, като тръгнеш от Джумаята по Железарска, в дясно, мисля че първото след паркинга беше...
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e190610339936f62f8fb947f0f7d6 … ;s=3&grid=m5k

И в нашия квартал /Гагарин/, фирмен магазин на някаква пловдивска фабрика за обувки, ул. Водолей:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e190610339936f62f8fb947f0f7d6 … ;s=3&grid=m5k

Общи условия

Активация на акаунт