Къде в Пловдив??? - 3

• 159 751
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 585
Видях на втория етаж на Гранда два магазина с български обувки. Имаше интересни модели. Може да минеш да погледнеш. Peace

# 586
Има ниски сандали, естествена кожа в едно магазинче за обувки в Капана, на Железарска, като тръгнеш от Джумаята по Железарска, в дясно, мисля че първото след паркинга беше...
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e190610339936f62f8fb947f0f7d6 … ;s=3&grid=m5k

И в нашия квартал /Гагарин/, фирмен магазин на някаква пловдивска фабрика за обувки, ул. Водолей:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9e190610339936f62f8fb947f0f7d6 … ;s=3&grid=m5k

Hug   bouquet Бенджи
Мерси и на valeria.k  Peace
Ще проверя!

# 587
  Здравейте, скоро ще е готово жилището ни и се спряхме на  магазин Галеро и по специално на кухните които внасят от Полша/ мебели Дипол се водят/Има ги и в Нов дом Симеонов мострите.Те са с готови модули.Направиха ни проект на кухнята и ни казаха, че когато я поръчаме срокът за доставка  е 30 работни дни.Ние смятаме да я поръчаме до седмица две, за да е тук дори и по-рано/държат ги на склад и като решим ни я карат и я сглобяват/.
       До тук всичко е добре, но попаднах на теми във форума в които се коментира именно срока на доставка..и той е много повече от 30 дни от други фирми и магазини за полски мебели и се притесних да не чакаме и ние по два три месеца.Затова искам да попитам дали някой  е поръчвал от тези кухни и дали са бавили доставката.
      Очаквам вашите отговори и благодаря предварително  bouquet

# 588
Кухня не съм поръчвала от Галеро, но всичките ми модули и шкафове в хола и спалните са от там, също полски, и мога да кажа, че точно на 30-ия ден ми се обадиха, че са пристигнали....

# 589
Кухня не съм поръчвала от Галеро, но всичките ми модули и шкафове в хола и спалните са от там, също полски, и мога да кажа, че точно на 30-ия ден ми се обадиха, че са пристигнали....

а доволна ли си от качеството?

# 590

От самите модули - да, но никой не ме предупреди, че полските полици били предназначени за бетонни стени и се получи така, че на моите тухлени стени увиснаха....Сега допълнително на някои от тях ще слагам планки, за да ги придържат по-стегнато към стената. А иначе имаше 2 наранени и спукани страници-смениха ми ги без проблем, е пак с мой транспорт...ама не ми се заяждаше на момента...

# 591

От самите модули - да, но никой не ме предупреди, че полските полици били предназначени за бетонни стени и се получи така, че на моите тухлени стени увиснаха....Сега допълнително на някои от тях ще слагам планки, за да ги придържат по-стегнато към стената. А иначе имаше 2 наранени и спукани страници-смениха ми ги без проблем, е пак с мой транспорт...ама не ми се заяждаше на момента...

Ох много ти благодаря.Знаех си че тук ще намеря отговор Hug  bouquet Дано няма проблеми.Твоите от къде ги поръча?

# 592
Склада на Чиполино още ли е на Кукленско шосе (срещу митницата)?Събота дали работи?
Благодаря предварително   bouquet

# 593

Ох много ти благодаря.Знаех си че тук ще намеря отговор Hug  bouquet Дано няма проблеми.Твоите от къде ги поръча?

От Галеро   bouquet

# 594
   Лелеееее вярно че си писала.Прощавай много съм разсеяна от бременността е Hug Размишлявам сега и се чудя..нали моите ще са мдф модулите няма ли да са по-леки и да избегна твоя проблем.Вече се замислям и за друга фирма за кухни и се чудя къде да проверя.Пробвах в Диктатор...но мои познати казаха, че много са взели да ги бавят а и са станали много скъпи newsm78

# 595
Едва ли ще имаш проблем, все пак говорим за различни конструкции. Аз говоря за полици, които просто си висят на стените без каквато и да е подпора. В магазина изглеждаха супер, ама....вкъщи е различно...Иначе аз съм страшно доволна от кухни Диалог, моята е от там, а аз да си призная съм доста претенциозна. Embarassed

# 596
Ще проверя и там.Благодаря още веднъж   bouquet

# 597
Чиполино е преместен по пътя за София, до скалада на матраци ТЕД   Peace

# 598
Момичета може ли да се включите по тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=316724.new#new
 Hug

# 599
  • София / Пловдив

Някоя от вас може ли да препоръча фирма или добър майстор за саниране в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт