Къде в Пловдив??? - 3

• 159 729
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 600
Малта,благодаря!   bouquet

# 601
Някой скоро да е правил ремонт на баня? Трябва ми фаянсаджия, но свестен и добър най-вече, че като слушам от хорат, пишман да станеш от майстори

# 602
Някой скоро да е правил ремонт на баня? Трябва ми фаянсаджия, но свестен и добър най-вече, че като слушам от хорат, пишман да станеш от майстори

И аз се интересувам Peace

# 603
момичета искам да ви попитам какви са цените на детските обувки на Колев и Колев в Пловдив , бях чула от една мама че били евтини в сравнение с Бургас тук са по 50 лв.

# 604
момичета искам да ви попитам какви са цените на детските обувки на Колев и Колев в Пловдив , бях чула от една мама че били евтини в сравнение с Бургас тук са по 50 лв.

И в Пловдив цените са същите,мисля че най-евтините бяха 44 лева  Wink

# 605

И в Пловдив цените са същите,мисля че най-евтините бяха 44 лева  Wink
благодаря поне да се успокоя , че ми бяха казали че били към 30 лв. там и разликата не изглежда малка между 20 лв и 50 лв.
miss_74
  bouquet

# 606
  • София / Пловдив
Силвето_85, сигурно са ти говорили за прословутия магазин Мечо Пух в Пловдив, където се продават стари модели на КиК за 20 лева  Laughing

# 607
A някой ходил ли е в магазина Премаман, който го отвориха в Тракия?

# 608
  • Plovdiv
A някой ходил ли е в магазина Премаман, който го отвориха в Тракия?
Ааа не са го отворили още-пише през август Peace

# 609
мерси за отговора, аз минах една вечер и като видях сложена табела си помислих че е отворен.
като се отвори моля да драснеш.  bouquet

# 610
  • Пловдив
Момичета, трябва ми информация къде в Пловдив мога да наема машина Рейнбоу и някой който да дойде да почисти качествено вкъщи един диван и една холова харнитура. Имате ли представа какви са цените?
Благодарности  Hug

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 12:53 от Linkata

# 611
  • Някъде там...
http://www.vasilka-bg.com/
виж тук.

# 612
Не знам дали е тук мястото ,но да попитам
До няколко дена ще се местим в квартал "Южен" и искам да запиша малката която е на 6м и половина на детска кухня да си чака ред,с намерение от 8-9 месец да почнем.Бихте ли ми казали къде има в раиона/адрес и дали не съм закъсняла малко със записването  Thinking

# 613
Здравейте момичета!
Купувам на малката повечето дрехи от MC.Baby, само че не от тук , а от Гоце Делчев, кумата ми е от там и ми праща каталози, поръчвам си и ми ги изпраща, но съвсем на скоро разбрах, че тук в Пловдив също има магазин, обърнах с главата на долу GRAND-а, но така и не го открих, можете ли да ми кажете къде точно в GRAND- а е този магазин. Сигурно ще ми изкара очите, но така и не го намерих  Embarassed. Благодаря Ви предварително!

# 614
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Купувам на малката повечето дрехи от MC.Baby, само че не от тук , а от Гоце Делчев, кумата ми е от там и ми праща каталози, поръчвам си и ми ги изпраща, но съвсем на скоро разбрах, че тук в Пловдив също има магазин, обърнах с главата на долу GRAND-а, но така и не го открих, можете ли да ми кажете къде точно в GRAND- а е този магазин. Сигурно ще ми изкара очите, но така и не го намерих  Embarassed. Благодаря Ви предварително!
Май няма фирмен магазин. Струва ми се, че на първия етаж има две магазинчета, които предлагат такива дрешки, но не само  Peace

Общи условия

Активация на акаунт