Къде в Пловдив??? - 3

• 159 623
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 615
значи последно след нова година съм ходила в Гранда и си го имаше фирмения магазин, намира се на първия етаж, като влезеш от входа все направо в дъното по коридора наляво. Дано да е там.

# 616
woman s,магазина на МС ВАВУ в Grand са го затворили,но къде е преместен не знам

# 617
woman s,магазина на МС ВАВУ в Grand са го затворили,но къде е преместен не знам

Да наистина вече в Гранда,магазина го няма,аз бях случайно там като се изнасяха  Laughing
Попитах къде се местят,а те ми отговориха,че няколко месеца няма да работят,а след това сме щяли да разберем къде са  Wink

# 618
Благодаря Ви много момичета!!! Дано да открият скоро и в Пловдив магазин, дрехите им са наистина страхотни и на приемливи цени. Ако някоя от вас разбере къде е новият магазин ще бъда благодарна да даде инфо. Хубава вечер на всички Ви!!!

# 619
  • Pb
Момичета, помагайте, спешно ми трябва отговор на следния кулинарен въпрос: някой знае ли къде мога да дам да ми се изпече цяло агне?
Благодаря предварително!

# 620
  • No Line On The Horizon
елхичка, на ъгъла на Авксентий Велешки и Драган Цанков има фурна, до Синдикалния дом е. Не знам дали работи все още, но можеш да провериш.
woman_s, магазинът в Гранд е затворен както са ти писали, но дрехи на Mс. Baby продават в магазин Бъни, който се намира на бул. Шести септември, преди линията, на ъгъла където завиваш към пазара на Младежка.

# 621
Елхичка опитай и в хранителните стоки на центъра до Екселсиор. Имат много добър кулинарен щанд.На мен там са ми правили храни за едно празненство по поръчка.Аз си избирах от техния асортимент , но не вярвам да ти откажат - много са любезни.

# 622
Момичета, помагайте, спешно ми трябва отговор на следния кулинарен въпрос: някой знае ли къде мога да дам да ми се изпече цяло агне?
Благодаря предварително!

В някоя фурна за хляб  Peace

# 623
А някой знае ли кога през Авугст ще отвори врати Премаман? newsm78

# 624
Крисси, реши ли се откъде да поръчаш кухня?

# 625

Да ти кажа честно днес ще ходя да си видя проекта в кухни Класик/имат 5г гаранция/ и ми се сториха по-добри и от Диалог.При Диалог напоследък доста проблеми имали мои познати които също правят ремонти.Освен това Класик работят по индивидуален размер- не с готови модули, което много ми допадна.Не ме задължават да са ми 45см чекмеджетата-може и 50 и 49 няма проблем.Само ме попитах какво искам и казахе , че ще измислят всичко и ако имам забележки ще коригираме.Малко фирми вече не работят на модули.Изработката им е страхотна.Заслужава си цените.Довечера ще видим какво ще редложат и за каква цена.Надявам се да ме удовлетвори.Иначе в Галеро имаме проект с готови модули, но там доста неща бих променила.Освен тях в четвъртък ще ходим да си видим проекта ина Интериор 46.Решила съм обаче ако денс съм доволна от Класик да не ходя повече другаде.Лелееее колко бях подробна Joy

# 626

Да ти кажа честно днес ще ходя да си видя проекта в кухни Класик/имат 5г гаранция/ и ми се сториха по-добри и от Диалог.При Диалог напоследък доста проблеми имали мои познати които също правят ремонти.Освен това Класик работят по индивидуален размер- не с готови модули, което много ми допадна.Не ме задължават да са ми 45см чекмеджетата-може и 50 и 49 няма проблем.Само ме попитах какво искам и казахе , че ще измислят всичко и ако имам забележки ще коригираме.Малко фирми вече не работят на модули.Изработката им е страхотна.Заслужава си цените.Довечера ще видим какво ще редложат и за каква цена.Надявам се да ме удовлетвори.Иначе в Галеро имаме проект с готови модули, но там доста неща бих променила.Освен тях в четвъртък ще ходим да си видим проекта ина Интериор 46.Решила съм обаче ако денс съм доволна от Класик да не ходя повече другаде.Лелееее колко бях подробна Joy
Класик също са добри, но когато аз поръчвах, не им бяха свободни датите за монтаж, които бяха удобни за мен и аз се отказах. В Диалог също работят по инидивиуални размери, никой не ме е задължавал с определени сантиметри. Какви проблеми са имали твоите познати? Сори за любопитството.  bouquet

# 627
Обадих се преди време на посоченият телефон и ми казаха ,че отварят на 16 .08 с новата есенно-зимна колекция. Peace

# 628
Крисси ,къде се намира Класик/за кухненското обзавеждане/?

# 629
Обадих се преди време на посоченият телефон и ми казаха ,че отварят на 16 .08 с новата есенно-зимна колекция. Peace

А може ли да ми обясните къде точно в Тракия,се намира магазина  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт