Къде в Пловдив??? - 3

• 160 167
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 825
Веси,къде е този магазин? newsm78

# 826
  • Пловдив
Аз се интересувам от детските обувки на Капчица,имат ли фирмен магазин или само склада на едро е?В кои магазини в града продават техни обувки?А ако знаете и интернет магазин,където ги има също ще ми е от полза?  bouquet
Капчица имат фирмен магазин в подлеза на Тримонциум, а доста техни обувки съм виждала и в един магазин на Джумаята - Lacrima се казкваше май.

Магазин Рошко е до бившите хали в Кичук Париж.

# 827
А аз днеска видях близо до Рошко, някакъв нов магазин за бебешки и детски дрехи. Сториха ми се доста прилични и на сносни цени, но вътре имаше 3 майки с 3 колички и не успях да разгледам добре. Пак ще ида де, тъй и тъй по цял ден сме на разходка.

# 828
Мерси за отговора Веси.  bouquet

# 829
  • Пловдив
Аз се интересувам от детските обувки на Капчица,имат ли фирмен магазин или само склада на едро е?В кои магазини в града продават техни обувки?А ако знаете и интернет магазин,където ги има също ще ми е от полза?  bouquet

На "Иван Вазов", с/у Първа градска болница имат фирмен магазин.

# 830
Kъде се намира този магазин "Рошко"?

# 831
Аха сега видях,че по горе е обяснено къде се намира магазина.

# 832
Здравейте момичета ! Извинявайте , че така се вмъквам , но знаете ли дали в Пловдив има магазин на Aziz bebe , където да предлагат всичко от тази марка ? Благодаря ви предварително
P.S. За памперсите на Huggies - и аз ги ползвах, но от магазина от където ги купувах ме предупредиха , че нямало да има внос за ооколо месец , така че смених марката и сега съм на Либеро
  В Тракия в Сани, и на бул.Македония 47 съм виждала Aziz bebe. Peace

# 833
  • София
Aziz bebe има и в Гранда на 2 етаж.

# 834
  • Пловдив
А аз търся чиния за микровълнова печка .
  Купувала съм чиния за МВ от един сервиз в Тракия.За съжаление не си спомням в кой блок беше.Намира се близо до пицария "Верди" в Тракия,зад "Евроком"-а ,май 142 бл.

# 835
Момичета, моля, препоръчайте ми магазини с качествени осветителни тела. Също и за аксесоари за баня.   bouquet

# 836
Момичета, моля, препоръчайте ми магазини с качествени осветителни тела. Също и за аксесоари за баня.   bouquet
Качествени се сещам за Италмодалуче - имат много каталози, поръчките идват от Италия - за около 30 дни.
Също и няколко други магазина, но нещата се припокриват.
Общо взето в Италмодалуче изборът е най-голям.

До аксесоарите за баня още не съм стигнала, но в повечето магазини за санитария имат и аксесоари, както и по големите строителни хипермаркети.

# 837
Момичета, как е по магазините, зимни неща заредиха ли? За сега съм на легло и не мога да обикалям. Конкретно се интересувам от зимно яке, плътни панталони за момче на 6г, Адидас, Бенетон, Канз.
Ако на някой му се мерне да пише моля.

# 838
Подкрепям Каспър.
http://www.iml.bg/
Осветителните тела на Орион също много ги харесвам.
Магазин Орион (Васир - Ирина Василева ЕТ)  Пловдив бул. Източен №44, тел. 62 04 36

# 839
Каспър, valeria.k, благодаря много  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт