Къде в Пловдив??? - 3

• 159 789
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Пловдив
Мамчета моля за помощ  Praynig
Трябват ми връзки за детски обувки, по-късички.  Rolling Eyes Въобще не се сещам къде може да има такова нещо, повечето детски обувки нямат връзки, ама нашите имат, пък не ми харесва цвета.

Мога да ти кажа само къде има бели. И аз бях в голяма чуденка, питах по магазините за обувки, ама...не. Случайно видях бели, къси, пасват на нашите обувки Колев и Колев. На колелото на гарата отстрани на "Германос" има дюнер и до него има един "мургав" чичко, дето лъска обувки и продава връзки.... Peace

# 1 156
  • Пловдив
аз да дам малко инфо за магазина Мечо пух,снощи купихме на моя малчо ботички 23 номер на КиК имаха три модела по 2-3 чифта,имаше и от 25 номер нагоре,имаше сладки ботушки за момиченце,видях два модела на Капчица

# 1 157
Аз пък да ви питам знае ли някой къде може да се прави само солариум на лицето и дали изобщо има такова място?  Rolling Eyes

# 1 158
  • вече в собствен дом
Днес пътувам до Пловдив. И спешно  ми трябва ако може някой да ми каже къде се намира магазина на Вис Виталис, че искам да купя някои работи за синът ми. Благодаря ви. Hug

# 1 159
  • Пловдив
Днес пътувам до Пловдив. И спешно  ми трябва ако може някой да ми каже къде се намира магазина на Вис Виталис, че искам да купя някои работи за синът ми. Благодаря ви. Hug
Тук

# 1 160
  • вече в собствен дом
Тук
Благодаря. Hug

# 1 161
Здравеите дали може да ми кажете Дора от къде е .Купих ме си чорапи с Дора и сега я търсим но незнам тя от детско ли е или не .

# 1 162
ivanka.ge, ние сме фенове на Дора от доста време  Simple Smile Дрехи, бельо, чаршафи, обувки, кукли, филмчета, раница... всичко с Дора.
От детско филмче е. Много приятно. Виж тук: http://www.nickjr.co.uk/shows/dora/index.aspx
Дора и приятелчето и, маймунката Бутс, помагат на разни други животинки и човечета да разрешат разни си проблеми  Simple Smile От време на време им помагат игуаната Иса, бика Бени, Тико. Картата показва пътя, а раницата и е вълшебна. Има един крадлив лисугер, дето само се пречка  Laughing След Дора се появи и братовчед и Диего. Той с помоща на сестра си Алисия спасява животни разни в беда.
Като цяло филмчетата са си за американска земя и обучават на английски и испански. Моята щерка се научи да брои на испански до 5 от това филмче.
Ей тука може да си дръпнеш филмчета или игри: http://www.mininova.org/search/?search=dora+the+explorer

# 1 163
Май не съм за тази тема, но не намерих нещо като черен списък за Пловдив, а съм много възмутена Close.
Миналата седмица си купих обувки от магазин LUXURY на бул."Васил Априлов"43. Обувките са от естествен лак и отгоре имат голяма метална тока.Още след първия дъжд токата ръждяса и на двете обувки.
Обувките бяха с намалена цена от 75 на 49 лв , но нямаше обявени дефекти, а се продаваха под формата на сезонно намаление.
Върнах се в магазина, обясних проблема и се оказа, че съм попаднала на собственичката.Тя предложи да напиша оплакване в книгата на магазина и дори ми услужи с химикал #Crazy.
Направо нямам думи Close!

# 1 164
  • Пловдив
Здравейте от мен!
Имам едно питане-ще ставам кръстница след 2 седмици и много ми се иска от някъде да поръчам по интересни свещи за църквата.В Менделсон предлагат такива поръчки,но една свещ е 45 лв,което ми се струва множко.Някой да знае къде може да има такива неща?Благодаря предварително!  bouquet

# 1 165
Свещи съм виждала в Бонжура на главната/срещу кметството/, но преди доста време. Thinking

# 1 166
Здравейте от мен!
Имам едно питане-ще ставам кръстница след 2 седмици и много ми се иска от някъде да поръчам по интересни свещи за църквата.В Менделсон предлагат такива поръчки,но една свещ е 45 лв,което ми се струва множко.Някой да знае къде може да има такива неща?Благодаря предварително!  bouquet
Какви по-интересни  newsm78
В магазините за булчински рокли има доста свещи за сватба.. нещо такоа ли? Около 10-20 лв са 2 бр.. има и повече Simple Smile
Ама за кръщене не съм чувала Simple Smile Ама не виждам и смисъл  Thinking

# 1 167
Аз за нашето кръщене поръчах украсата от едно момиче, което случайно срещнах в църквата, когато ходих да записвам дата. Видях я да украсява за поредното кръщене и я попитах от къде се купуват тези украси. Оказа се , че е фирма - украсата е под наем, беше много евтино си спомням, но колко точно  newsm78. Имам някъде нейна визитка, но по принцип си мисля, че ако се отиде в неделя в някоя от църквите, когато има кръщене ще я срещнете (или някоя колежка).

# 1 168
Таблетките  за колики Hylands  продават ли се в Пловдив? И ако да от къде да си ги закупя?

# 1 169
  • Пловдив
Мамчета моля за помощ  Praynig
Трябват ми връзки за детски обувки, по-късички.  Rolling Eyes Въобще не се сещам къде може да има такова нещо, повечето детски обувки нямат връзки, ама нашите имат, пък не ми харесва цвета.

Мога да ти кажа само къде има бели. И аз бях в голяма чуденка, питах по магазините за обувки, ама...не. Случайно видях бели, къси, пасват на нашите обувки Колев и Колев. На колелото на гарата отстрани на "Германос" има дюнер и до него има един "мургав" чичко, дето лъска обувки и продава връзки.... Peace
Благодаря, ние по случайност намерихме в едно магазинче на Иван Вазов, срещу гимназията (бившата Лиляна Димитрова, ама сега как се казваше... Embarassed). Имаше кафяви, черни и бежови. За сега сме с бежовите, но ако някой види зелени или розови да свирка. И нашите са на Колев и Колев, ама с едни оранжеви връзки как да й сложа розови дрешки Confused

Общи условия

Активация на акаунт