Къде в Пловдив??? - 3

• 159 685
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 170
  • пловдив
Момичета,можете ли да ми кажете работното време на Мебелна къща Blush

# 1 171
  • гр. Пловдив
Магазин Манго в Пловдив имаме ли?

# 1 172
мисля че няма, но напоследък не съм много активна по магазините.
Зара къде се премести???

# 1 173
  • Пловдив
Ние си търсим спалня с механизъм, т.е. да се вдига и отдолу да събираме багаж (сещате се Wink) Видяхме в Арон и Нов дом, нищо не предложиха, сега мисля да ходя в Мебел дизайн, ако се сещате и другаде къде може да има споделете  Praynig

# 1 174
Катерина78 ,преди време и ние такава търсехме и на повечето места ми обясняваха,че не били модерни,не били удобни или ни предлагаха разни ужасни модели,и накрая намерихме един мебелен магазин в Кичук Париж/на "Пере Тошев"от ДСК към пазара като вървиш има два мебелни един до друг-в този откъм пазара/-показаха ни я по каталог,харесахме си цвят и ни я направиха за две седмици задно със нощните шкафчета и скрин,но можеш и само спалнята да си поръчаш/,от тях си купихме и матрака/-излезе ни и доста добра цената/но не помня вече колко точно/ и съм много доволна-въпреки скачането отгоре и от двамата юнаци и над 100килограмовия ми мъж.И определено ми пести достя място и поема много багаж отдолу....и ми спестява чистенето на прах под леглото...

# 1 175
Катерина, веднага отговарям, имаме такова легло от фирма Догташ, намира се след светофара на Каменица посока Асеновград.
http://www.dogtas.com.tr/main.htm, това е нашото, ние взехме целия комплект, но може и отделно да се закупи. Сега има и нови модели.

# 1 176
Май не излезна леглото, модела е Артемис.
http://www.dogtas.com.tr

# 1 177
  • Пловдив
Момичета, страхотни сте  Hug  bouquet
Люба, аз работя на гърба на ДСК и ОББ на Пере Тошев, сещам се за магазините отпред, всъщност мислех, че е един цял  newsm78 Ще мина да проверя какво ще ми предложат Grinning Ще ми се обаче да я видя на живо, понеже в детската поръчах едни такива легла и само мъжът ми може да ги отваря и сега не ми се рискува.

murvet77, моделът така и не се отвори, но го намерих в каталога - цветът ми пасва идеално. А магазинът на бул. Източен ли е, за този светофар ли става въпрос?

# 1 178
Трябва ми бял дамски клин, ликра, може и до под коляното или цял.

# 1 179
  • Пловдив
Каспър, виждала съм такива в подлеза на Тримонциум, където продават шапки. Май бяха под коляното.

# 1 180
Катерина, точно бул.Източен е, ако искаш мога да ти дам тел.а на вносителя на лични.

# 1 181
  • Пловдив
Да, давай и точен адрес, ако имаш. Praynig

# 1 182
  • София / Пловдив
Ние си търсим спалня с механизъм, т.е. да се вдига и отдолу да събираме багаж ...

Ние си купихме такава от мебели "Дизма". Всъщност взехме хубав матрак и обикновенна дървена рамка, на която се монтира повдигащият механизъм. Не е нещо чак толкова специално, но наистина върши страхотна работа.

# 1 183
Катерина, веднага отговарям, имаме такова легло от фирма Догташ, намира се след светофара на Каменица посока Асеновград.
http://www.dogtas.com.tr/main.htm, това е нашото, ние взехме целия комплект, но може и отделно да се закупи. Сега има и нови модели.

Разгледах им каталога, имат страхотни неща. Peace
Можеш ли да кажеш в какъв ценови клас се движат?

# 1 184
Нашата спалня мисля че беше 3500лв.

Общи условия

Активация на акаунт