Къде в Пловдив??? - 3

• 159 590
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 185
Супер!   bouquet

# 1 186
 Здравейте! Виждали ли сте някъде в Пловдив да продават шезлонзи на Фишер Прайз?

# 1 187
Наскоро видях, че във Вис Виталис са заредили някой неща на Фишър Прайз. За шезлонг обаче незнам. newsm78

# 1 188
Някои ще бъде ли така любезен да ми обясни къде се намира аутлета на Зара?  Rolling Eyes
Тенкс  Hug

# 1 189
  • Пловдив
Аутлетът на Зара е в началото на Главната, като тръгнеш от Пощата към кино Балкан вляво, 3тия магазин е май.
Но не се надъхвай много, няма нищо кой знае какво  Mr. Green

# 1 190
Аутлетът на Зара е в началото на Главната, като тръгнеш от Пощата към кино Балкан вляво, 3тия магазин е май.
Но не се надъхвай много, няма нищо кой знае какво  Mr. Green
Не се  Peace
Исками се да си намеря някакво хубаво късо палтенце, та си мислих да отида да погледна дали има нещо такова  Wink

# 1 191
Търся чаша за чай, мляко с какао със заек на нея. Цена до 20 лв, къде ще ме насочите? В Бонжур няма, а и са неоправдано скъпи, според мен.
Благодаря предварително.

# 1 192
Катерина, задължена съм ти за клина! Страхотна работа ще ми свърши.
Сега търся сини ръкавици - но от велур или плат. Перфектният цвят е турско синьо, но и на каквото и да ще се радвам.
Някой да е виждал някъде?

# 1 193
Момичета, помагайте ... търся си къс шлифер ... някой виждал ли е нещо готино?

# 1 194
Търся чаша за чай, мляко с какао със заек на нея. Цена до 20 лв, къде ще ме насочите? В Бонжур няма, а и са неоправдано скъпи, според мен.
Благодаря предварително.
Виж в магазините "Двата щъркела" на улицата,която води от Джумаята към Енергото,там има много хубави чаши.  Peace

# 1 195
Момичета, помагайте ... търся си къс шлифер ... някой виждал ли е нещо готино?

В Гранда,в зигито имаше преди седмица и малко.Цени от 50 до 100лв.

# 1 196
  • Пловдив
Благодаря предварително.
Виж в магазините "Двата щъркела" на улицата,която води от Джумаята към Енергото,там има много хубави чаши.  Peace
Peace Незнам дали за същия магазин става въпрос. На тази улица Ген. Заимов има магазин за сувенири и чаши, но има и един, където продават и разни тигани и ножове  Laughing но има страхотни чаши.

# 1 197
Къде е този магазин?

# 1 198
До кукления театър се намира, от Джумаята посока Юг енерго в дясно.

# 1 199
Благодаря, тези дни отивам!

Общи условия

Активация на акаунт