Къде в Пловдив??? - 3

• 159 556
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 200
Благодаря, ббб ...   bouquet

# 1 201
  • София / Пловдив
Момичета, помагайте ... търся си къс шлифер ... някой виждал ли е нещо готино?

В магазинчетата срещу паркинга на Телевизионния център също има добър избор на шлифери.

# 1 202
Момичета, някоя от вас знае ли къде може да се купи такава малка ръчна прахосмукачка, по-специално да става за кола?  Rolling Eyes Искам да купя такава за подарък, бях до Praktiker, но там ми показаха само някакви за 17 лева или нещо такова  Confused ... някакви идеи къде другаде може да има?  newsm78

bouquet

# 1 203
  • Пловдив
lsweety ,в Техномаркет имат тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09009285

В Технополис и Метро предполагам,че също предлагат такива прахосмукачки.TCM също

# 1 204
Знае ли,някой къде може да си пребоядисам дънково яке?

# 1 205
Elfita, мерси!   bouquet  Аз погледнах техномаркет, но не мога да повярвам, че е само една, явно ще трябва да се провери на място, искаше ми се да е Bosch, защото доколкото съм чувала са наистина качествени.  Rolling Eyes

# 1 206
Имаме такава малка прахосмукачка на ТСМ, да знаеш, че за нищо не става!

# 1 207
Имаме такава малка прахосмукачка на ТСМ, да знаеш, че за нищо не става!

И моята също.

# 1 208
Мерси, че казахте!  Peace 
А вашите ръчни ли са или са като тази на линка от сайта на Техномаркет?  newsm78 На мен ми се иска да е такава малка ръчна, но ако няма такива, най-вероятно от тези, дето уж са специално за коли ще купя.  Thinking

# 1 209
bim bam, благодаря ... ще гледам да ги посетя събота ... имаш ли представа какви са им цените. newsm78

# 1 210
  • София / Пловдив
radostche, цените варират доста. Но за 60-80лв. имаше прилични миналата седмица. Там има и един магазин, в който хич не влизай, че цените са  #Crazy ама ще го познаеш още по витрината  Wink

# 1 211
bim bam .... какво толкова има на витрината ??? Laughing

# 1 212
  • София / Пловдив
Лъскави дрешки и обувки, видях етикетчето на една блузка например - само 260лв. беше  Wink

# 1 213
  • Пловдив
Elfita, мерси!   bouquet  Аз погледнах техномаркет, но не мога да повярвам, че е само една, явно ще трябва да се провери на място, искаше ми се да е Bosch, защото доколкото съм чувала са наистина качествени.  Rolling Eyes
Не знам за марките, но ми препоръчаха ръчната прахосмукачка за кола да НЕ се включва в зарядното за запалката, защото бързо го прецаквала, а да е със самостоятелни батерии, които се зарежздат.  Peace Дано съм помогнала.

# 1 214
Лъскави дрешки и обувки, видях етикетчето на една блузка например - само 260лв. беше  Wink
Малеее ... ама то евтиния, бе  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт