Къде в Пловдив??? - 3

• 159 548
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 215
Някой знае ли къде продават протектори за детски матрак 140/70 см ?Дайте идея какво да сложа над него,че вече го оповръща маймуната.  Rolling Eyes

# 1 216
dunaika във Вис Виталис видях миналата седмица.За размерите не съм сигурна обаче.

# 1 217
РосиТа ,благодаря,ще проверя там   bouquet

# 1 218
Лъскави дрешки и обувки, видях етикетчето на една блузка например - само 260лв. беше  Wink
А то тези са дизайнерски за това така  Simple Smile

Момичета от къде да си купим качествени дивани? Някъде до 5 000 да са за 3ка, 2ка, 1 +таборетка.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 12:59 от JeniB

# 1 219
  • гр. Пловдив
От къде мога да си намеря сгъваем дюшек за сгъваема кошара. Купихме я от склада на ТСМ , но дюшеци към нея няма. Една позната е купила от бургаското ТСМ това, което търся, но малко ми е далечко.  Laughing

# 1 220
Аз пак да попитам,никой ли не е видял,чул,някъде да се пребоядисват дънкови дрехи.Мисля, че в тази тема го обсъждахте,но тогава не обърнах внимание,защото не ми трябваше,а сега не мога да го намеря(прегледах доста страници назад).Моля ако някой се сети,да помага  bouquet.

# 1 221
  • София / Пловдив

Аз питах преди време, ето:

Помагайте - къде в Пловдив се боядисват дрехи?
...

На ул. Скайлер има ателие. Центъра, ген. Заимов, уличката, на чиито ъгъл е ДСК- въртящите врати. Като тръгнеш от ДСК надолу се пада в началото, вляво. Има оптика до него.
Пускат боя след това и то доста, трябва да се перат на ръка Peace

# 1 222
Много благодаря Бим Бам  bouquet

# 1 223
Някой знае ли къде продават протектори за детски матрак 140/70 см ?Дайте идея какво да сложа над него,че вече го оповръща маймуната.  Rolling Eyes
Нашия сме го взимали от Вис Виталис, така че там със сигурност има. Аз отгоре слагам чаршаф с ластик и всичко е Ок.

# 1 224
От къде мога да си намеря сгъваем дюшек за сгъваема кошара. Купихме я от склада на ТСМ , но дюшеци към нея няма. Една позната е купила от бургаското ТСМ това, което търся, но малко ми е далечко.  Laughing
Виждала съм във Вис Виталис  сгъваеми дюшечета  Peace

# 1 225
  • Някъде в Европа...
Преди време бях ходила на курс по английски в Младежки бизнес център - една бяло-сива къща в Стария град. Някоя от вас да знае телефони за връзка и дали все още съществуват - трябва ми да питам дали имат курсове по немски...
Благодаря!

Виждала съм във Вис Виталис  сгъваеми дюшечета  Peace

Аз ъм виждала в Хиполенда във ВТ. Предполагам, че и в тукашния ще има....

# 1 226
JeniB , след малко отиваме на откриване на мебелен магазин с много качествени мебели, вече си купихме столове, направо са убийствени. ето линк:
http://www.kelebek.com.tr/

# 1 227
От Вис Виталис е нашия, същия размер, има и такива малки подложки, непропускливи, които може да сложиш под чаршафа, там където го мокри  Peace

# 1 228
murvet77, моля те, сподели къде се намира този мебелен магазин.
благодаря! Peace

# 1 229
Добро утро, точен адрес не знам, намира се в Кючук Париж, пицария Верди, магазин Бърборани ако ги знаете, намира се на същата улица в ляво, има голяма табела с Пеперуда.

Общи условия

Активация на акаунт