Къде в Пловдив??? - 3

• 159 564
  • 1 933
  •   2
Отговори
# 690
  • Пловдив
Моля за помощ!  Praynig

Моя много близка приятелка, разведена с дете, търси квартира под наем около ресторант Стадиона /детето ще бъде трети клас в СОУ "Симеон Велики"/. Търси нещо малко - може и боксониера, може и не обзаведено, възможно най- евтино...

Моля, който може да помогне!
Благодаря!   bouquet

# 691

Много благодаря на всички,които ми отговориха!Също и на момичетата,които ми писаха на лични!Поръчах шкафа,обещаха да стане до 20-ти,да видим thumbsup
Сега търся нещо такова ,моят дребосък започна да пълзи от два дни и искам да огранича достъпа до кухнята.В един онлайн магазин за стоки ТСМ видях такова,но все още никой не ми е отговорил на запитването.Дали в Пв мога да намеря такава решетка?

За това провери в магазина на KEV накрая на  брезовско в сградата на ROTA.KEV са бившите вносители на TCM.Друг такъв магазин има на бул.Ал. Стамболийски малко преди кръстовището с Кукленско шосе от дясната страна в сграда с надпис QAZER.

# 692
  • Пловдив

Сега търся нещо такова ,моят дребосък започна да пълзи от два дни и искам да огранича достъпа до кухнята.В един онлайн магазин за стоки ТСМ видях такова,но все още никой не ми е отговорил на запитването.Дали в Пв мога да намеря такава решетка?

Виж и това  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=278935&cat=5  .

# 693
Благодаря ви! Ще проверя всички места..  bouquet

# 694
Можете ли да ме насочите към ресторант с градина, подходящ за рожден ден на малката?
Нещо по-непретенциозно, с не толкова високи цени?
  bouquet

# 695
  • Пловдив
ресторант Шармант или Камената  в Кичук Париж

# 696
Момичета от къде да си купя пюрета бебивита в по голямо количество?

# 697
Можете ли да ме насочите към ресторант с градина, подходящ за рожден ден на малката?
Нещо по-непретенциозно, с не толкова високи цени?
  bouquet

Пикасо на Пещерско шосе преди пощата. Има градина отзад с пързалки и люлки, много е приятно, заградено е и цените са нормални.

# 698

Пикасо на Пещерско шосе преди пощата. Има градина отзад с пързалки и люлки, много е приятно, заградено е и цените са нормални.
[/quote]

Благодаря ви момичета   bouquet
Пикасо-то наистина е хубаво, ще го проверя тези дни.
Елфита, този втория ресторант къде се намира, че нищо не ми говори?  newsm78

# 699
  • София / Пловдив
Помагайте - къде в Пловдив се боядисват дрехи?
И допълнително да питам - ако са боядисани дънки или сако в черно да речем, много ли пускат боя след това, цапат ли другите дрехи?

# 700
  • Пловдив
Скоро гледах табела, че боядисват в Тракия до пощата.
Иначе за друго инфо не знам, а и на мен ми е интересно дали пускат, че и аз обмислям евентуално боядисване...

# 701
  • София / Пловдив
Уф, Тракия ми е съвсем мътна... но до Пощата мога да се ориентирам. Мерси, ще отида до там, ако няма други предложения.

# 702
Помагайте - къде в Пловдив се боядисват дрехи?
И допълнително да питам - ако са боядисани дънки или сако в черно да речем, много ли пускат боя след това, цапат ли другите дрехи?

На ул. Скайлер има ателие. Центъра, ген. Заимов, уличката, на чиито ъгъл е ДСК- въртящите врати. Като тръгнеш от ДСК надолу се пада в началото, вляво. Има оптика до него.
Пускат боя след това и то доста, трябва да се перат на ръка Peace

# 703
  • Пловдив

Благодаря ви момичета   bouquet
Пикасо-то наистина е хубаво, ще го проверя тези дни.
Елфита, този втория ресторант къде се намира, че нищо не ми говори?  newsm78
[/quote]

Камената е почти на  кръстовището на Пере Тошев с Никола Вапцаров /Кичука/.Ако идваш от Коматевския възел по  Никола Вапцаров,на кръстовището с Пере Тошев завиваш на ляво по Пере Тошев и на 100 м от лява първоо заведение е Камената.

Дано да съм обяснила разбираемо  Crazy

# 704
Камената е почти на  кръстовището на Пере Тошев с Никола Вапцаров /Кичука/.Ако идваш от Коматевския възел по  Никола Вапцаров,на кръстовището с Пере Тошев завиваш на ляво по Пере Тошев и на 100 м от лява първоо заведение е Камената.
Дано да съм обяснила разбираемо  Crazy
Разбрах   bouquet Ще го проверя и ще давам отчет.

Общи условия

Активация на акаунт