Къде в Пловдив??? - 3

• 159 540
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 230
На сайта на пицария Верди трябва да има къде е адреса на заведението им там, radostche, така че ако ти трябва точен адрес направо там виж.  Wink  Аз се сещам къде е, но и аз не знам улицата.  ooooh!

# 1 231
JeniB , след малко отиваме на откриване на мебелен магазин с много качествени мебели, вече си купихме столове, направо са убийствени. ето линк:
http://www.kelebek.com.tr/
Ще пратя мъжът ми да ходи да види диваните.
А някой пазарувал ли е мебели от магазин Авангард на Богомил?

# 1 232
Само да вметна встрани от темата,че днес ходих да купя протектор за матрак от Вис Виталис (благодаря ви за отговорите   bouquet )  и поисках да платя с карта."Не,не може... нямаме пос-терминал!"   Shocked  Shocked  Shocked  Такъв голям магазин   #Cussing out  В кой век живеят?   ooooh!

# 1 233
Само да вметна встрани от темата,че днес ходих да купя протектор за матрак от Вис Виталис (благодаря ви за отговорите   bouquet )  и поисках да платя с карта."Не,не може... нямаме пос-терминал!"   Shocked  Shocked  Shocked  Такъв голям магазин   #Cussing out  В кой век живеят?   ooooh!

Ох,на тях много неща им куцат там

Няма да забравя как ведньж бях се детето-на около година и половина тогава и една от продавачките ме пререди,защото видите ли й свьршило работното време ,искаал да си купи там нещо си и била с предимство ooooh! Теглих им една дьлга реч и още няколко по адрес на майка й. Аман от такива оФцИ. #Cussing out

# 1 234
  • No Line On The Horizon
На мен Вис Виталис изобщо не ми харесва като магазин. Може и да съм предубедена, не знам.

# 1 235
Добро утро, точен адрес не знам, намира се в Кючук Париж, пицария Верди, магазин Бърборани ако ги знаете, намира се на същата улица в ляво, има голяма табела с Пеперуда.

Аз живея в квартала и всеки ден минавам покрай Барбарони на път за парка но не се сещам по тази улица да има магазин за мебели ... освен един под нова кооперация за много скъпи кухни. newsm78

# 1 236
  • Пловдив
Ох,на тях много неща им куцат там
За днес ми бяха обещали нещо, така и не ми изпълниха поръчката. Отдавна купувам от там само книжки, и материали за занимавка на дъщеря ми, че ни е най-близо.
Искам да попитам някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря по-големи листи цветна хартия, с щампа от двете страни?

# 1 237
radostche_plovdiv , магазина е към края на въпросната улица пред Верди, не отстрани, сещам се за онези кухни.

# 1 238
radostche_plovdiv , магазина е към края на въпросната улица пред Верди, не отстрани, сещам се за онези кухни.

Малее, срамота ... хич не се сещам за такъв магазин .... а то Вердито се пада на ъгъла под една сравнително нова кооперация ... има ли си име магазина - така да го търся?

# 1 239
Kelebek е името на магазина с пеперуда на табелата

# 1 240
Хм, много ме заинтересува този магазин. И аз живея в квартала и на ден минавам по сто пъти от там, ама не съм го видяла. Или има някаква грешка или аз съм голям заплес. Да не открили някое друго Верди в Кичука?

# 1 241
Научих адреса ул.Асен Кристофоров 21

# 1 242
На мен Вис Виталис изобщо не ми харесва като магазин. Може и да съм предубедена, не знам.
Много са зле  Rolling Eyes
Само самочувствието им е голямо..
И много ме дразнят "На едро може само за детски магазини" .. Е ако поискам да оставя 500-600 лв за дрехи и джунджурии не е ли на едро .. (не че искам да им ги оставям де  Mr. Green) .. Поредполагам има "магазинчета" купуват по 3 вида бодита и 2 вида блузки.. ама нали магазин са..
Булгарска му рабУта Simple Smile

# 1 243
И мен това с пос-терминала много ме дразни. Като питаш за карта и ти казват - е там отпред има банкомат. #Cussing out
Някой път ще напазарувам за 1000лв и като ми кажат ей там е банкомата, ще им зарежа покупките и ще си тръгна Grinning

# 1 244
Ааа, murvet77 , това не е точно до "Верди". Пицарията е на ъгъла на "Славееви гори" и "Стефан Стамболов", а "Асен Христофоров" е продължение на "Ст. Стамболов", като вървиш на юг, на светофара пресичаш бул. Ал. Стамболийски (Южен) и след 100-200 метра трябва да се оглеждаш за магазина. Аз много в тази посока не ходя, та не съм го видяла, макар че живея в района.

Общи условия

Активация на акаунт