Къде в Пловдив??? - 3

• 159 904
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Anywhere
Момичета, знаете ле дали има оказион за употребявани детски стоки в Пловдив?
Мерси предварително!  bouquet

# 1 456
Бихте ли ми казали къде мога да намеря пюрета на Сънвал ,единствено във Вис виталис видях но там страшно бързо свършват.
И някой попадал ли е на новите партиди на Памперс Прима който са с ластици и от къде?

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 16:39 от m_a_g_i_vs

# 1 457
Сънвал в Пв се предлагат само и единствено във Вис-а. Зареждат в сряда и в четвъртък трябва да си там, за да не свършат  Wink

# 1 458
Днес купих Сънвал от едно квартално магазинче до Събота пазара, мамите от Кичука сигурно го знаят  Peace

# 1 459
  • Anywhere
Памперс Прима с  ластици има почти винаги на борсата в Кючюк Париж, във второто магазинче от дясно! Цената последно беше 25.50

# 1 460
  • Пловдив
Здравейте !Трябва ми ново шалте за спалнята-готово или на метър.Цвят -кафяво,бежово ,златисто .Дайте идея къде да търся.

# 1 461
Ако все още се интересувате къде има обувки на Пещера, да ви кажа още един магазин. Не гарантирам 100%, че има, но поне според рекламния надпис на магазина имат обувки на Пещера, Флавия и др. Та магазина се намира в една пресечка на Иван Вазов, ако вървиш в посока от гарата към библиотеката от лявата страна. Пресечката е тази, където е магазина на М-свят.

# 1 462
  • Пловдив
Здравейте !Трябва ми ново шалте за спалнята-готово или на метър.Цвят -кафяво,бежово ,златисто .Дайте идея къде да търся.

Знам 2 места, но и на двете е на метър, но пък поне има избор
1. на светофара на сточна (този на Авксентий Велешки) в магазина за Дамаски
2. На събота пазара- едното магазинче е в пресечката която върви покрай училището (отляво на училището), другото е на същото блокче, но от противоположната му страна (собственика е един и същ и в повечето случаи едно нещо го имат и на двете места)

# 1 463
  • Пловдив
Здравейте, издирвам къде се намира Социалното управление - Център.... newsm78
Преди беше до съдебната палата, но сега къде се е преместило... Rolling Eyes
Помагайте!

# 1 464
  • Пловдив
Помагайте!

Зависи към кой център се водиш
Център 1. До Т-Маркет, отляво под един от блоковете
Център 2. Зад Сани- Петко Д.Петков 33 се води и се пада между 2 блока- в единият от тях, но трябва да се влезне между блоковете за да се види къде е.

# 1 465
Помагайте!

Зависи към кой център се водиш
Център 1. До Т-Маркет, отляво под един от блоковете
Център 2. Зад Сани- Петко Д.Петков 33 се води и се пада между 2 блока- в единият от тях, но трябва да се влезне между блоковете за да се види къде е.
За 2 блокът си е един и същ. Сигурно имаш предвид входове. Пада се точно на вход 33 отстрани. Peace

# 1 466
  • Пловдив
За 2 блокът си е един и същ. Сигурно имаш предвид входове. Пада се точно на вход 33 отстрани. Peace

Може и така да е, не споря, но точно там има пространство между входовете, през което може да се мине от другата страна (проходче) и за това ми се стори, че е между 2 блока.

# 1 467

Може и така да е, не споря, но точно там има пространство между входовете, през което може да се мине от другата страна (проходче) и за това ми се стори, че е между 2 блока.
Аха, тука наоколо всички блокове имат такива тунелчета. Сигурно щото са много дълги Grinning

# 1 468
Момичета, къде в града мога да си намеря точилка ? Обиколих няколко магазина за домашни потреби и магазините тип "Левче"  и не отрих.

# 1 469
  • Пловдив
Момичета, къде в града мога да си намеря точилка ? Обиколих няколко магазина за домашни потреби и магазините тип "Левче"  и не отрих.

Мисля, че съм виждала в EuroLand, на главната (където беше KFC)

Общи условия

Активация на акаунт