Къде в Пловдив??? - 3

• 159 704
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Пловдив
За Бейби планет ли става въпрос - до аптеката, срещу Верди? ако за него става въпрос - наистина е по-скъпичък
не.по-надолу кам лъки синема.на самия светофар от дясна страна
Да не е уличката точно до киното(глуха)  newsm78
Може ли да пуснеш на картата да се ориентираме  Praynig

# 1 546
Къде да намеря чорапогащник, но без пети и пръстчета за 3-4 годишно дете?

# 1 547
За Бейби планет ли става въпрос - до аптеката, срещу Верди? ако за него става въпрос - наистина е по-скъпичък

на Гладстон мисля, като се върви по самата улица, от пощата в посока светофара /в посока Търг. гимназия/, се пада вдясната страна.

# 1 548
  • В света на мечтите
Къде да намеря чорапогащник, но без пети и пръстчета за 3-4 годишно дете?

на пазара с/у бившия марс в кичука има на една сергия точно такива и в не лоши десени на цена 2.50лв

# 1 549
  • Пловдив
не е.точно на светофарите е.имаше една каравана там .сега са започнали да правят 2-3 магазина

# 1 550
  • Пловдив
Днес бяхме в Мечо Пух. Купихме полу- боти за малкия, № 30 - на Колев и Колев, ест. обърната кожа, ортопедични - 22 лв. И пантофки на Беко, ортопедични - 9 лв.  Peace
Имаше доста модели №29 - 30 за момче. Но пък за момичетата бяха кът.  Wink

# 1 551
Някой пак беше питал за машинката за пилинг на дрехи-има в Кауфланд за 10 лв - с 3год гаранция.

# 1 552
 Момичета, интересува ме има ли магазин на RIFLE в Пловдив и къде е?

# 1 553
Moмичета искам да запиша синът ми на Плуване, знам че за деца има треньори във ВСИ и училище Матевски , ако някой води децата си на плуване ,ще се радвам да сподели при кого и къде !

# 1 554
  • Пловдив
Moмичета искам да запиша синът ми на Плуване, знам че за деца има треньори във ВСИ и училище Матевски , ако някой води децата си на плуване ,ще се радвам да сподели при кого и къде !
Моите деца ходят във ВСИ при госпожа Раденкова.

пп. Някой беше питал за ваучер за спа за подарък и аз се възползвах от идеята.  bouquet Днес купих такъв на моя приятелка. Утре има рожден ден и се надявам да и хареса.

# 1 555
  • Пловдив
дъщеря ми я водя във ВСИ при Таня Месробович...... много съм доволна, другата треньорка там е Раденкова, понеже стоя и чакам да свърши плуването и двете съм ги няблюдавала, и двете  са ммного добри, много ги обичат децата.... има и един мъж-не му знам името, и още една жена...... но тези двете наистина са добри!

# 1 556
А зимата как са условията във ВСИ, топло ли е?КОлко време траят тренировките?От колко часа са?Накрая колко струват?

# 1 557
  • Пловдив
На каква възраст трябва да е детето ,за да го запиша на плуване във ВСИ?

Момичета ,виждали ли сте някъде зимни шапки със картинка - Спайдермен?

# 1 558
А за Матевски има ли някой информация ?
За ВСИ - плувахме там до преди една година - много добре отоплено е , детето трябва да е на 7 год.,но ние бяхме на 5 и ни взеха , в момента заплащането е 6 лв.за 60 мин.
Единствения недостатък е че съблекалните са много тясни ,няма място за дрешките на детето,в баните работят по 2-3 душа , а наплива от деца е наистина  голям.Това всъщност ме спира мен ,да го водя там , имам и още една причина ,но неискам да я споделям тук.

# 1 559
дъщеря ми я водя във ВСИ при Таня Месробович...... много съм доволна, другата треньорка там е Раденкова, понеже стоя и чакам да свърши плуването и двете съм ги няблюдавала, и двете  са ммного добри, много ги обичат децата.... има и един мъж-не му знам името, и още една жена...... но тези двете наистина са добри!
И ние чакаме да навършим 5 и сме първи кипри при Раденкова.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт