Къде в Пловдив??? - 3

• 159 771
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Пловдив
Онзи ден попаднах на един малък магазин за детски играчки, на пазара на ул. Младежка. Страхотни неща има! Доста по -различни от стандартните магазини за детски играчки.
Разни занимателни игри и прочие...Взех на дъщеря ми игра, съдържаща не-оцветени пръстени и гривни, и бои за тях и трябва да се декорират. После могат да се носят.
Имаше и обемни пъзели, мисля, от дърво или от картон, модели на замъци, самолети и др...  Peace

# 1 576
Онзи ден попаднах на един малък магазин за детски играчки, на пазара на ул. Младежка. .....
Къде точно е този магазин?
Благодаря Simple Smile

# 1 577
  • Пловдив
Горе -долу по средата на Младежка. На самия пазар, като тръгнеш от р-т Стадиона нататък, пада се вдясно.

# 1 578
А дъждобранчета къде има  Embarassed - не за колички, за дечица Simple Smile

http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3145, доставката е безплатна

редактирам се да кажа, че бил " За лица с височина от 130 см. до 170 см."  ...

# 1 579
  • Пловдив Белащица
Чувала съм, че има дъждобранчета в mariquita и ботуши към тях. Ето и моделчетата http://www.smenzamen.com/default.php?cPath=1183_1184&osCsid= … 25kpoidkne3k17cs2

# 1 580
И аз имам въпрос, търся качествени дрехи за новородено бебе, в Канз, Кокодрило, Бенеттон няма нищо.
Бг-бейби дрехите как са? И къде се продават?
Може да видиш дрешките на Noppies. Продават ги в магазина на Чико на колелото на панаира. Качествени са и са много сладки. Бг-бейби съм виждала в детския магазин вътре в Сани в Тракия, но нямам впечатления.

# 1 581
Мерси Весела, там ще отскоча много ми е близо.   bouquet

# 1 582
  • Пловдив
Момичета, малкия е луднал по BEN 10, някой виждал ли от тази серия играчки, търсим и часовника, за сега съм проверила  в Метро и Хиполенда, ако някой има инфо   да помага Praynig

# 1 583
  • Пловдив
Доника - в нашето квартално магазинче за играчки е пълно с артикули Бен тен  Peace

# 1 584
  • Пловдив
Момичета, малкия е луднал по BEN 10, някой виждал ли от тази серия играчки, търсим и часовника, за сега съм проверила  в Метро и Хиполенда, ако някой има инфо   да помага Praynig

"Детска планета" на Гладстон. Пълно е с всякакви аксесоари  Simple Smile

# 1 585
И аз се интересувам от играчки на Бен 10 ,къде се намира магазинчето? Аз търся часовника ,иначе фигурки на героите имаше в Метро преди 2 седмици.

# 1 586

"Детска планета" на Гладстон. Пълно е с всякакви аксесоари  Simple Smile

ей рожденничката,не се скатавай ами почерпи с някое от твоите изкушения.

Честит рожден ден, Пепи. newsm59  bigdance2 newsm59

# 1 587
  • Пловдив

ей рожденничката,не се скатавай ами почерпи с някое от твоите изкушения.

Честит рожден ден, Пепи. newsm59  bigdance2 newsm59

Сори, ама тортата я правя сега  Blush
Иначе в албума ми има доста неща- почерпи се оттам Simple Smile

# 1 588
Ще почакам,няма проблеми smile3508

# 1 589
  • Пловдив
На събота пазара в една кооперация на ъгъл има нова аптека 36.6 - за нея е залепено малко магазинче с играчки - там има Бен 10

О, Пепи - честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава и да твориш и занапред торти- уникати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт