Къде в Пловдив??? - 3

• 159 827
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Изобщо не съм се сетила за Гранд-а, пък за цветарския до Симфония - на акъла ми не би дошло да проверя, никога не съм влизала там. Още утре ще отида и до двете места.

# 1 636
Магазин за прежди? Благодаря за отговорите!

Магазина с/у дома за младоженци е малко преди "Заимов" да излезе на "Руски"
Има и срещу сладкарница "Скалата"и "Даяна"-беше магазин за домашни потреби преди.
И на В. Априлов към гарата, след колелото вдясно. Преди киното.

# 1 637
  • Пловдив
А на какви цени са пантофките  Zetpol   bouquet

# 1 638
А на какви цени са пантофките  Zetpol   bouquet

Между 14 и 17 лева,зависи от модела  Peace

# 1 639
Момичета, обикаляхме днес да търсим детско килимче, тип мокетените, с по-малко мъх и косми, но никъде нямаше избор-в Бриколажа, в магазина срещу Метро също, ако някой скоро е виждал по-свястни килими-нека каже в кой магазин! Мерси! Hug

# 1 640
Момичета, обикаляхме днес да търсим детско килимче, тип мокетените, с по-малко мъх и косми, но никъде нямаше избор-в Бриколажа, в магазина срещу Метро също, ако някой скоро е виждал по-свястни килими-нека каже в кой магазин! Мерси! Hug
Домко на Пазарджишко шосе същия ли е като този с/у Метро? МОже да се провери и там,но нямам лични впечатления.

# 1 641
Аз скоро бях в Домко, има много хубави мокетни килимчета, за момчета имаше със Светкавицата Маккуин.

# 1 642
Мерси, ще проверя и там! Peace

# 1 643
  • Пловдив
Някой виждал ли е по магазините за детски играчки червена кола с батерии, Маккуин Светкавицата, пееща, с мърдащи очи и уста....От тези по-скъпите, от по -хубавата пластмаса, която стои като гума...

# 1 644
От тази страна нямаше ли магазин за играчки,само ,че малко по-нагоре? Embarassed

посетих го днес въпросния магазин - намира се на кръстовището на Гладстон и улицата, която отива към пожарната. Червен на цвят, също нетрайна постройка.  Преди там имаше павилион за закуски, сандвичи, сокове, цигари ...
Отразих едно поло - ларедутско за 6.50 и едно боди също за 6.50 лв., като цяло има интерсни неща - някои по-скъпи, други не  Peace

# 1 645
  • Пловдив
Здравейте! Тази вечер ходих с приятелка на кафе в Смирненски комплекс Райски кът... та там има новооткрит Детски център... с нови играчки с басейн с топки..... дъщеря ми е на 8 и не пожела да играе там, но е чудесно за по-малки......

# 1 646
Къде е това Embarassed

# 1 647
# 1 648
Minerva, има страхотни елхи в Санито в Гранд. Малките /към 1.50м/ струваха 40-50лв. Имаше както класически зелени елхи, така и по-необичайни като сини, бели и розови. Наредени са из целия магазин и са страхотни. Аз много исках да си купя, но разполагах само с 60 лв и ако бях взела елха можеше да ме накарат нея да си ям вкъщи  Grinning Ако вече не си си купила, можеш да им хвърлиш едно око.

ORHIDEA, скоро гледах хубави детски килими в един магазин в Кичука. Намира се точно до магазина БГ Бебе на бул. "Македония".

# 1 649
  • Пловдив Белащица
Minerva, онзи ден случайно видях изкуствени елхи, които изглеждаха като истински. Много ми харесаха!!!! цена - 120 лв.  Rolling Eyes  Магазинът - цветарския до "Симфонията"  Hug

Тези елхи наистина доста приличат на истински. Миналият ден имах път натам и отидох на два метра от тях за да видя, че са изкуствени. Единствено това че са доста симитрични клончета леко ги издава отдалече.

Общи условия

Активация на акаунт