Къде в Пловдив??? - 3

• 159 871
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 620
Golden girl, може ли да ми обясниш къде се намира магазина до Градската градина.  Praynig

# 1 621
  • Пловдив
Благодаря miss_74,значи ги имало даже на две места,а аз обикалях целия град за тези полски пантофки  doh и като не намерих,накарах майка ми да ги купи от София,че и по куриер ми ги праща,познай колко ми излязоха! Shocked  Затова всъщност останах много приятно изненадана от това магазинче,въпреки че влязох с известни резерви.Пък и гръцките бодита са по 6,50 лв,за справка малко по нагоре  в  магазинчето срещу Верди са 11 лв ,пак гръцки.
murvet77 то е едно лилаво магазинче,намира се точно на светофара на Гладстон преди подлеза за коли под пощата или иначе казано срещу галерията,където едно време беше магазин Штъркел.

# 1 622
Мерси   bouquet

# 1 623
Тези пантофи Zetpol ги гледах миналата седмица в едно магазинче на младежка. То е ново, между блоковете, от страната на Марица.

# 1 624
то е едно лилаво магазинче,намира се точно на светофара на Гладстон преди подлеза за коли под пощата или иначе казано срещу галерията,където едно време беше магазин Штъркел.

Можеш ли да го изкараш в бг-мапс да видя адреса,че така не мога да се оправя Embarassed Срещу Галерията какво ще рече-до киното?

# 1 625
то е едно лилаво магазинче,намира се точно на светофара на Гладстон преди подлеза за коли под пощата или иначе казано срещу галерията,където едно време беше магазин Штъркел.

Можеш ли да го изкараш в бг-мапс да видя адреса,че така не мога да се оправя Embarassed Срещу Галерията какво ще рече-до киното?
Не, от другата страна.
Като се изкачваш нагоре над подлеза, от лявата страна като застанеш срещу него, точно до светофара, на самия ъгъл.

# 1 626
От тази страна нямаше ли магазин за играчки,само ,че малко по-нагоре? Embarassed

# 1 627
За коледното тържество да питам, в нашата градина още не са ни казали кога ще е, и се съмнявам че ще е точно на 21-и, защото все ги организират в събота в някое заведение. Та въпроса ми е как да си запазя мястото тук?

# 1 628
Магазин за прежди? Благодаря за отговорите!

# 1 629
  • Пловдив
Ами аз купувам от В.Априлов,точно до фирма Копчето и дискотека......мммммммм не се сещам,ще ти пусна на карта
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0ebb726eb45eb778f7efa0c1b75d14 … mp;Map28_24.y=120
А също и срещу дома на младоженеца има
Ето тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0ebb726eb45eb778f7efa0c1b75d14 … mp;Map28_29.y=118

# 1 630

Магазина с/у дома за младоженци е малко преди "Заимов" да излезе на "Руски"
Има и срещу сладкарница "Скалата"и "Даяна"-беше магазин за домашни потреби преди.

# 1 631
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Дали можете да помогнете със съвети къде се продават хубави коледни украси?
Най-вече се интересувам от хубава изкуствена елха - зелена, класическа.
В Метро и в Бриколаж не ми харесаха, за Евроленд няма да споменавам. Някакви идеи къде другаде може да се намери нещо по-качествено?
Благодаря предварително.

# 1 632
  • София / Пловдив
Minerva, миналата година имаше страхотни елхи на втория етаж в Гранд-а. Скоро обаче не съм ходила, но все си мисля, че вече трябва да са заредили. И страхотни украси имаше също.

# 1 633
Minerva, онзи ден случайно видях изкуствени елхи, които изглеждаха като истински. Много ми харесаха!!!! цена - 120 лв.  Rolling Eyes  Магазинът - цветарския до "Симфонията"  Hug

# 1 634
 PeaceЕ то такива има и  в Метро-цената зависи от броя на 'връхчетата" Hug

Общи условия

Активация на акаунт