Къде в Пловдив??? - 3

• 159 746
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 680
.

Къде да намеря чаши с надписи- готови и такива, на които да кажеш какво да ти напишат?  Simple Smile

В "Капана" отстрани на Халите има фризьорски салон и тази същата уличка на следващия ъгъл, то се вижда много накичено магазинче за всякакви надписи на всяка повърхност. Мисля, че имам телефона, ако го намеря, ще го пиша.

# 1 681
Къде да намеря чаши с надписи- готови и такива, на които да кажеш какво да ти напишат?  Simple Smile

ако искаш твой надпис или снимка - на доста места -  във фотостудиата, аз последно правих във фотото на Хр. Ботев  Peace

# 1 682
Супер. Мерси много момичета  bouquet

# 1 683
  • Пловдив
Знаете ли къде се продават обувки на Гидо-Пещера?  Praynig

Аз открих само в един магазин на ул."Иван Вазов", но нямаха моя номер  Sad

# 1 684
Знаете ли къде точно в Гранд продават лакове Opi и какво е работното време?

# 1 685
Лакове Opi продават в магазина на Стар Нейлз, но той не е в тази част на сградата, където са останалите магазини. Входа се намира отстрани, където има някакъв магазин за колани и чанти. Долу пред самия вход има табела и пише кое на кой етаж се намира. Мисля, че Стар Нейлз бяха на 5-я. Трябва да вземеш асансьора, който се намира в ляво от кабинката за информация, защото ако вземеш този от дясно, ще те заведе другаде. Работното време не го зная, за съжаление. Аз съм ходила в делничен ден, около 15-16ч.

# 1 686
Лакове Opi продават в магазина на Стар Нейлз, но той не е в тази част на сградата, където са останалите магазини. Входа се намира отстрани, където има някакъв магазин за колани и чанти. Долу пред самия вход има табела и пише кое на кой етаж се намира. Мисля, че Стар Нейлз бяха на 5-я. Трябва да вземеш асансьора, който се намира в ляво от кабинката за информация, защото ако вземеш този от дясно, ще те заведе другаде. Работното време не го зная, за съжаление. Аз съм ходила в делничен ден, около 15-16ч.
Благодаря ти Hug

# 1 687
  • Пловдив
Знаете ли къде се продават обувки на Гидо-Пещера?  Praynig

Аз открих само в един магазин на ул."Иван Вазов", но нямаха моя номер  Sad
От Иван Вазов си купих ботуши на Гидо, магазина е като тръгнеш от гарата към главната в дясно, може би в същия си била и ти. Друг не знам и аз  Thinking

# 1 688
  • Пловдив
В Гранд-а има два магазина, в които продават обувки на Гидо. Единият е на първия етаж в левия коридор в ъгъла, другият е в десния коридор.

# 1 689
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 1 690
  • Пловдив
Днес на Главната ни дадоха диплянка за магазин SPRIDER STORES fashion for all.... пише, че се намира на бул. Менделеев 2.....някой посещавал ли го е.... знае ли къде точно се намира, аз лятото пазарих от този магазин но в Скопие, имаше интересни дрешки, гръцки верига е..........

# 1 691
Днес го видях, намира се точно срещу входа на Баумакс, и аз го видях но не погледнах дали работи, иначе светеше.

# 1 692
  • Пловдив
Днес на Главната ни дадоха диплянка за магазин SPRIDER STORES fashion for all.... пише, че се намира на бул. Менделеев 2.....някой посещавал ли го е.... знае ли къде точно се намира, аз лятото пазарих от този магазин но в Скопие, имаше интересни дрешки, гръцки верига е..........
Чух реклама ,че предстои откриване.А цените дали ще са високи?

Момичета , препоръчайте ми фото ,където да направя календари със снимка на малкия.

# 1 693
  • Пловдив
А някой случайно да знае къде има маратонки на колелца в Пловдив. Иначе и аз го гледах тоя Sprider stores оня ден като влизах в баумакс май скоро ще го отварят и Техномаркет ще има също до него но и той още не е отворил

# 1 694
  • Пловдив
Маратонки на колелца видях да се продават в магазина за маратонки в Халти, центъра..... от страни на стълбите като се влиза в Халите....... и преди покрития мост за Новотела, пак в магазина за маратонки.... те са залепили афиши още на входовете на магазините си, че продават такива

Общи условия

Активация на акаунт