Къде в Пловдив??? - 3

• 159 794
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив Белащица
А някой да знае къде в Пловдив може да се намери жива малка елхичка  в саксия, а и цени, ако кажете  newsm51
забелязах такава в подлеза на ПУ - ректорат.
Иначе, предполагам в Тилия ще има, ако не там, на Голямоконарско, посока за София, от ляво има развъдник за борчета, дръвчета, цветя. Там има 100% Peace

В Бриколаж имаше по 24 лв и нагоре + по 17 едни около 15 см.
В Баумакс по 30 лв. Ще видя в това в подлеза на ПУ-то.

# 1 666
Незнам дали питанто ми е за тук newsm78
Накой може ли да ми каже къде в кичук париж има  млечна детска кухня? Най ще ми е удобо в района на бул южен някъде или към кино тракия абе по в южната част на квартала Rolling Eyes В гугала не намирам инфо.
От южен преди кино Тракия е ДГ"Вяра"-там е кухнята.

# 1 667
Незнам дали питанто ми е за тук newsm78
Накой може ли да ми каже къде в кичук париж има  млечна детска кухня? Най ще ми е удобо в района на бул южен някъде или към кино тракия абе по в южната част на квартала Rolling Eyes В гугала не намирам инфо.
Освен тази, за която ти е казала Oniks, в този район, който те интересува, има и  до магазин "Слънчеви лъчи".

# 1 668
  • Пловдив

Joy и аз им отразих поло-блузите,като си направих сметката излезе на същата цена като Ларедута,пък и го имам веднага!Кеф!!!Много им загледах едни ватирани комплекти на Сали-момичешки,панталона отвътре с полар и дебела блуза с фея,но беше свършил нашия номер. Sad

Може ли да дадеш линк на тия поло блузки?

Давам веднага
  http://www.laredoute.fr/vente-sous-pull-enfant-garcon-prix-mini-(lot-de-3).aspx?
productid=324140201&documentid=201208&single=false&categoryid=22920638
Ето такова поло-аз взех лилаво-за 6,50 лв.

murvet77  и vesela_ ,благодаря за координатите и изказаните впечатления.Моля ви,не се карайте заради мен,нали темата е да сме си полезни взаимно с информация къде по-изгодно да си похарчим паричките.А пък аз ще си пробвам и на двете места,може някъде да ме огрее за качествени и красиви зимни боти.

# 1 669
Мерси момичета  bouquet
Ще ида да ги потърся.

# 1 670
  • Пловдив Белащица
Бях до подлеза на ПУ. Елхичката е около метър висока, пред изсъхване и струва 25 лв. По-добре Бриколаж, ако все още имат избор.

# 1 671
  • гр. Пловдив
Къде може да се намери хубаво българско мъжко бельо в центъра /района гранд евмолпия авеню тримонциум/?

# 1 672
  • Пловдив Белащица
Вчера минах по Кап.Райчо посока Евмолпия. От лявата страна има няколко магазинчета за бельо, на едното пишеше, че е българско. Аз около гарата си счупих краката да вървя да намеря свестни боксерки на мъжа ми и после се оказа, че имам път и натам и ме доядя. Даже в единия пишеше, че има тотална разпродажба. Но вече зависи, какво търсиш.

# 1 673
Точно пред Гранд-а има едно магазинче за спално бельо. Има българско мъжко, дамско и детско бельо  на различни производители.

# 1 674
  • гр. Пловдив
mango, Jes   bouquet
И аз го знам това магазинче, но не се бях сетила и там да проверя. Тези дни ще го посетя. Simple Smile

# 1 675
Здравейте
каде в Пловдив се прави Пергаментен грим /дано да не съм объркала думата /но така съм чувала
някой правил ли си е и дали е доволен и колко ще ми стува
омръзна ми да се гримирам всеки ден искам да не се изтрива
предварително Благодаря на всички които ще пишат

# 1 676
Здравейте
каде в Пловдив се прави Пергаментен грим /дано да не съм объркала думата /но така съм чувала

ПЕРМАНЕНТЕН  =постоянен  Peace

# 1 677
Къде може да се намери хубаво българско мъжко бельо в центъра /района гранд евмолпия авеню тримонциум/?
Там където са ти писали има. Взимали сме на мъжа от там слипове Peace Освен това в Гранда май също има или поне има 4-5 магазина за бельо, но не знам дали не е само за женско.

Къде да намеря чаши с надписи- готови и такива, на които да кажеш какво да ти напишат?  Simple Smile

# 1 678
  • Пловдив Белащица
По фотостудиата съм виждала да правят чаши със снимки, сигурно ще има и с надписи само. Също по рекламните агенцийки виж, там където правят надписи, ключодържатели, химикали...

Аз да попитам - червен картон от къде мога да купя?

# 1 679
  • Plovdiv
Интересувам се от тези шишета-ако някой ги е виждал в Пловдив моля да сподели и цената им каква е?

Общи условия

Активация на акаунт