Къде в Пловдив??? - 3

• 159 810
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Пловдив
Момичета, съвсем случайно си намерих страхотна елха от Баумакс - 1.85м за 95 лв. Странното беше, че 2м струваше 85лв  Shocked , но реших, че ще ми дойде голяма. Като се прибрах вкъщи забелязах, че елхата е произведена в Тайланд, но за Австрия - пише си на немски на кашона, както и на книжката с инструкциите за сглобяване. С доста мисъл е направена тази елха и е гъста, с хубав цвят. Смятам, че си заслужава.
Имаше и по-малка - 1.5м, май около 75 лв. Ако на някой му трябва елха, препоръчвам Баумакса. Също имаше и красиви украси.
В същия ден видях и елхите в цветарския магазин до Симфония - по-хубавите бяха тип "бор" (има ги и в Метро), а аз си търсех класика. И в Гранда бях, но понеже бях на друг тип шопинг, май не обърнах внимание на елхите (вече си бях купила).

# 1 651
А някой да знае къде в Пловдив може да се намери жива малка елхичка  в саксия, а и цени, ако кажете  newsm51

# 1 652
А някой да знае къде в Пловдив може да се намери жива малка елхичка  в саксия, а и цени, ако кажете  newsm51
забелязах такава в подлеза на ПУ - ректорат.
Иначе, предполагам в Тилия ще има, ако не там, на Голямоконарско, посока за София, от ляво има развъдник за борчета, дръвчета, цветя. Там има 100% Peace

# 1 653
А заварки с СО (въглероден окис) да знаете къде правят?

# 1 654
  • Пловдив
От тази страна нямаше ли магазин за играчки,само ,че малко по-нагоре? Embarassed

посетих го днес въпросния магазин - намира се на кръстовището на Гладстон и улицата, която отива към пожарната. Червен на цвят, също нетрайна постройка.  Преди там имаше павилион за закуски, сандвичи, сокове, цигари ...
Отразих едно поло - ларедутско за 6.50 и едно боди също за 6.50 лв., като цяло има интерсни неща - някои по-скъпи, други не  Peace

Joy и аз им отразих поло-блузите,като си направих сметката излезе на същата цена като Ларедута,пък и го имам веднага!Кеф!!!Много им загледах едни ватирани комплекти на Сали-момичешки,панталона отвътре с полар и дебела блуза с фея,но беше свършил нашия номер. Sad

П.П. Искам да помоля мамата,която имаше визитка на склада с обувки/ботуши на Примиджи да ми пише на ЛС точния адрес,ако може и телефон,че съм зле с ориентацията,а с беба трудно се обикаля.

# 1 655
Аз бях с телефона, но за съжаление съм затрила някъде визитката. Мисля че бях го публикувала тук някъде в темата. Точен адрес не знам, но се намира  на ул.Иван Рилски, малките номера близо до самата църква.

# 1 656

Joy и аз им отразих поло-блузите,като си направих сметката излезе на същата цена като Ларедута,пък и го имам веднага!Кеф!!!Много им загледах едни ватирани комплекти на Сали-момичешки,панталона отвътре с полар и дебела блуза с фея,но беше свършил нашия номер. Sad

Може ли да дадеш линк на тия поло блузки?

# 1 657
Шушулче, Благодаря  sun

# 1 658
Golden girl,
Иван Рилски 13. Изпратих мъж ми да погледне "склада на Примиджи" преди около 2 седмици. Веднага ми се обади по телефона, за да ме пита някога дали съм ходила там... Според него няма НИКАКЪВ избор на зимни обувки и нямало и да има ... Каза - повече по такива бараки да не го пращам   Naughty Mr. Green  и че в магазините секонд хенд  било по-уютно ... таааа според него - там няма нищо интересно ...
за съжаление, нямам лични впечатления. 
След това взехме от Мечо Пух - Кючука боти, от Капкините, с десетина лева по-евтини от тези на центъра, но в друг цвят  Peace

# 1 659
Чак пък толковаааа,
наистина няма пълна номерация, но ако има твоя номер има много хубави, КАчЕСТВЕНИ обувки на добра цена, а и хората са много любезни.  Peace

# 1 660
И аз не мога да се съглася за магазинчето на "Примиджи" - вярно избор няма, но материалите и изработката не могат въобще да се сравняват с тези на "Капчица". Техните са изключително от изкуствена кожа, без обозначения за материалите, а една продавачка ме убеждаваше, че били от естествена кожа, защото миришели на такава. Grinning
Вероятно просто всичко е било изкупено, човекът не зарежда много често.

# 1 661
Шушулче, Благодаря  sun
За нищо Hug

# 1 662
  • Пловдив
и аз се записвам, много е дълга тази тема.  може ли нова? Laughing

# 1 663
Относно магазин за килими.
Ние намерихме много добро детско килимче в магазина срещу ДКЦ 2. Не знам точно адреса, но се пада от другата страна на бул. 6 септември срещу централния вход на ДКЦ-то (под блока)

# 1 664
Незнам дали питанто ми е за тук newsm78
Накой може ли да ми каже къде в кичук париж има  млечна детска кухня? Най ще ми е удобо в района на бул южен някъде или към кино тракия абе по в южната част на квартала Rolling Eyes В гугала не намирам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт