Къде в Пловдив??? - 3

• 159 687
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 695
Днес на Главната ни дадоха диплянка за магазин SPRIDER STORES fashion for all.... пише, че се намира на бул. Менделеев 2.....някой посещавал ли го е.... знае ли къде точно се намира, аз лятото пазарих от този магазин но в Скопие, имаше интересни дрешки, гръцки верига е..........
Чух реклама ,че предстои откриване.А цените дали ще са високи?

Момичета , препоръчайте ми фото ,където да направя календари със снимка на малкия.

Цените са доста по- ниски от FOX-а, но и качеството.

# 1 696
  • Пловдив
si-si много благодаря ще ида да проверя   bouquet

# 1 697
А някой случайно да знае къде има маратонки на колелца в Пловдив.

мисля, че видях подобен надпис в подлеза на Тримонциум, срещу магазина на Капчица, има един единствен магазин за маратонки  /дано не бъркам/

# 1 698
А някой случайно да знае къде има маратонки на колелца в Пловдив.

Вчера цял ден обикаляхме за маратонки с колелца! Продават във фирмените магазини на Runners, Rukanor, Mat Star, но имаше само големи номера. Не, всъщност само в Руканор имаше съвсем малки. В Санито и Форум Тракия имаше, но и там бяха останали от 39 номер нагоре. Ние търсихме 36 номер, последно в магазина на Runners срещу FOX- са имаше 38 номер, но и той беше голям на сина ми. Продавачките се обадиха по другите магазини и се оказа, че в  Runners срещу аптека "Марица" има и след дълго обикаляне купихме от там. Цена 49 лв. На Mat Star бяха 39 лв ... И още нещо номерата в  Runners бяха така 34, 36, 38, 40 няма нечетни просто така се произвеждат

# 1 699
Здравейте и аз се интересувам от маратонки с колелца
доста са скъпи /39,00 --- 45,00 лв/
някой да е намирал нещо по евтино
то не си струва за няколко месеца носене да се дават толкова пари

# 1 700
  • Майничка
Аз да попитам - червен картон от къде мога да купя?

Формат А4 - от Офис1, по-голям - от книжарница Пегас (зад Гранда).

# 1 701
  • Пловдив Белащица
Аз да попитам - червен картон от къде мога да купя?

Формат А4 - от Офис1, по-голям - от книжарница Пегас (зад Гранда).

Много благодаря   bouquet

# 1 702
Здравейте и аз се интересувам от маратонки с колелца
доста са скъпи /39,00 --- 45,00 лв/
някой да е намирал нещо по евтино
то не си струва за няколко месеца носене да се дават толкова пари

TiredПо-евтини едва ли ще намериш-освен нещо втора ръка,тези са най евтините модели-оригиналните "Хейлис" надхвърлят 150 лв даже Crazy

# 1 703
Качествено изграждане на нокти с гел някой да препоръча ( а и ценички) ?
Благодарско предварително   bouquet

# 1 704
здравейте, развалих си един хубав памучен панталон след прането, имам и един тип джинси на мъжа ми, който също е съсипан. Искам да ви питам къде в Пловдив има качествено боядисване на дрехи, веднага ли става, горе долу какви са цените на парче? Или пък дали мога да си взема боя за дрехи от някъде /къде/ и да се пробвам сама?

# 1 705
  • София / Пловдив

Elat, скоро и аз питах за същото, ето:

Търся си проверена маникюристка за гел на ноктите /по възможност в центъра/. И ако може да ме ориентирате в цени - за първоначално слагане и за поддръжка след това!

За маникюристка - в салон Белиссима, в пресечка на Богомил, Лалка и Ани са двете маникюристки, проверени са! 30 лв е първоначалния гел с лак и декорация.

# 1 706
Момичета,а да знаете кьде може да се купи или порьча такава приставка за количка за породени дечица. Едно такова като скейтборд?

# 1 707
bim bam - благодаря   bouquet. Ти пробва ли ги вече ( маникюристките)?

# 1 708
  • Пловдив
Пак до попитам а някой виждал ли е стикери за дрехи от тези дето се лепят с ютия ......ако пък има и с русалките ще е направо като 6ца от тотото ......

# 1 709
mdonkova, в офис1 трябва да има такава хартия. После на цветен принтер вадиш каквато ти картинка, в каквато ти поза душа иска, после с ютия на блузката и готовооо Simple Smile
А с малко фотошоп може да стане и уникален колаж.

Общи условия

Активация на акаунт