Къде в Пловдив??? - 3

• 159 674
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Пловдив
Бенита , наща фирма продаваше подобни лампи миналата година .Утре смятам да отида при колегите да ги видя и ще проверя имат ли и колко струват и ще ти пиша.

# 1 741
Някой посети ли вече Sprider-a? Мисля, че днес му беше откриването и 3 дена ще продават на 30% намаление. Въпросът е има ли нещо, което си заслужва.

# 1 742
  • Пловдив
В Гърция има само боклуци в този Спридер, съизмерими със Зара, Манго,  Бершка, Тера Нова, които незнайно защо в БГ се считат за хубави дрехи. Сигурно и в Пловдивския ще е така.

# 1 743
  • София
Аз бях вчера, купих си една риза, тип прегърни ме. Реалната цена беше 49.50, с -30% стана 34.50. Преди малко я прибрах, след като я бях изпрала и забелязах, че нещо на шева на рамото не е както трябва, просто машината е захапала от плата и са станали 2 шева вместо един на рамото. На етикета пише произведено в Китай, къде ли пък и другаде да е.
Та в крайна сметка мнението ми е следното: едва ли ще се повторя в този магазин. Чудно ми е само защо в България тези парцали струват толкова пари, след като изобщо не важат. Дрехи от категорията на Кенвело, H&M, Зара и този род, няма нужда да ми бъдат хвалени.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 10:32 от mamasvetla

# 1 744
  • Майничка
Бенита, подобна на първата лампа, но с малко по-различен дизайн съм купувала от втория етаж на "Екселсиора" - имаше магазин за подаръци. Не съм сигурна дали още е там, обаче.

# 1 745
Аз качеството на Спридер го знам, но реших, че за 30% отстъпка (особено ако не са ги завишили преди това на 50%) може и да си струва.

# 1 746
  • Пловдив Белащица
...Дрехи от категорията на Кенвело, H&M, Зара и този род, няма нужда да ми бъдат хвалени.

Зара и на вън държат цена, неразбираемо за мен защо. Виж H&M поне на намаленията стават на безценица почти и са доста по-добри от Зара, поне детските неща. Лятото в Англия гледах детски роклички намалени на 1 паунд, което си е просто супер цена, независимо какво е качеството  Grinning, купих два чифта чорапки на 65 пенса.

# 1 747
В Гърция има само боклуци в този Спридер, съизмерими със Зара, Манго,  Бершка, Тера Нова, които незнайно защо в БГ се считат за хубави дрехи. Сигурно и в Пловдивския ще е така.
Е Зара и Манго са с една идея по-добре от Спидер и Тера Нова  Simple Smile

# 1 748
Е подскажете къде е този магазин Сп(р)идер (само дрехи за възрастни,или и за деца?)  bouquet

# 1 749
  • Пловдив
Бенита , наща фирма продаваше подобни лампи миналата година .Утре смятам да отида при колегите да ги видя и ще проверя имат ли и колко струват и ще ти пиша.

Hug
Ще съм ти мнооого благодарна  Mr. Green

# 1 750
Е подскажете къде е този магазин Сп(р)идер (само дрехи за възрастни,или и за деца?)  bouquet

Има и за деца.

# 1 751
  • Пловдив

Hug
Ще съм ти мнооого благодарна  Mr. Green
Има още ,но е различна от тази ,която си показала ,снимах с телефона и ще се опитам по-късно да пусна снимки.Мога да ти обясня къде е или да ти взема и да се срещнем да ти я дам.

# 1 752
  • София
Аз в Спридер детски дрехи не видях, имаше за тийнейджъри, но не и детски. Магазина е в новия Retail търговски център срещу Баумакс. Снощи откриха и още едно Sport Depot, бях там днес, по нищо не личаха промоциите им, има повече дрехи, отколкото в другия им магазин. Като цени - мисля нормални за марките стоки.

# 1 753
  • Пловдив
Е, няма такива боклуци като в Спридера, вчера бях и с това приключи интереса ми. От толково парцали нищо да не ми направи дори и минимално впечатление...такова нещо дори и в Теранова не беше ми се случвало Mr. Green

# 1 754
  • Пловдив
Някой да знае дали в неделя работи базара в панаира и с какво работно време  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт