Къде в Пловдив??? - 3

• 159 628
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 755
Някой да знае дали в неделя работи базара в панаира и с какво работно време  newsm78

Предполагам, че работи..
От сайта им:

Традиционният Коледен базар, организиран от Международен панаир Пловдив, отново ще отвори врати на 1 декември и ще продължи до края на месеца. Близо  200 български фирми ще предлагат облекла и обувки, аксесоари, бижутерия и козметика, сувенири и играчки,  украса за дома и офиса. Техните щандове са разположени в 8-а палата, която ще работи от 10 до 19 ч, а на 31 декември – до 17 часа.

# 1 756
ходих и аз до Sprider-а, не можах да зяпам много-много, че бяхме с дребния на ръце, но грабнах едно тънко пуловерче, което с намалението стана на супер цена  Peace току-що го изпрах в пералнята и не мръдна  Peace детски дрехи не видях  newsm78

# 1 757
Някой да знае дали в неделя работи базара в панаира и с какво работно време  newsm78

Като се заговори за базари,нали знаете,че другата събота и неделя ( 20 и 21.декември) в Екселсиора ще има КОледен базар на Движението на Българските Майки в помощ на деца от домовете.Ще се изненадате какви ръчно направени красоти ще има,пък и каузата си заслужава.Заповядайте  Hug

Четох ,че е отворил нов детски център за забавления  ( на Каспър ) някой да знае къде е?

# 1 758
  • Пловдив
дайте идеи за хубави пуловери за коледни подаръци....магазини... БЛАГОДАРЯ

# 1 759
Някъде до пешеходния мост е новия център на Каспър, доколкото четох реклама за него, ако искаш телефон и точен адрес ще се разровя за брошурката! Peace
Ето, намерих, пише след 15 декември ще работи, улица Висла 2, зад Дома на модата и красотата до Имарет Джамия! Hug

# 1 760
дайте идеи за хубави пуловери за коледни подаръци....магазини... БЛАГОДАРЯ

В Капана зад Халите имаше магазин за качествени БГ-пуловери (от Доспат или Смолян бяха),забравих марката.

Благодаря    bouquet

# 1 761
  • No Line On The Horizon
Новият център Тон Бонбон вече работи. Там в петък празнувахме рождения ден на дъщеря ми. Много е хубаво. На коледното им тържество от училище пак сме там.

Пуловерите са Choice на Доспат.

# 1 762
  • Пловдив
На Гладстон до дома на техниката по посока синдикалния дом има магазин за качествени пуловери скъпички са обаче

# 1 763
Е, няма такива боклуци като в Спридера, вчера бях и с това приключи интереса ми. От толково парцали нищо да не ми направи дори и минимално впечатление...такова нещо дори и в Теранова не беше ми се случвало Mr. Green

newsm78Изостанала съм с инфото- къде се намира? Thinking

# 1 764
 Искам да ви питам къде в Пловдив има качествено боядисване на дрехи, веднага ли става, горе долу какви са цените на парче? Или пък дали мога да си взема боя за дрехи от някъде /къде/ и да се пробвам самa?

# 1 765
  • Пловдив
Искам да ви питам къде в Пловдив има качествено боядисване на дрехи, веднага ли става, горе долу какви са цените на парче? Или пък дали мога да си взема боя за дрехи от някъде /къде/ и да се пробвам самa?

Аз съм си боядисвала дрехи в ателието на улица Скайлер, намира се срещу един фризьорски салон, Перфекта, ако не бъркам newsm78. Добре става, то зависи и какво ще боядисваш, по принцип най-добре е материята да е естествена, иначе май не хваща боята. Само в черно са ми боядисвали досега, цветът става равномерен, но шевовете на дрехите не могат да се оцветят и си остават с първоначалния цвят. Боядисват един път седмично, дрехите ги дават неизсушени. Иначе боя се продава, но не те съветвам да опитваш сама, не става същото, най-много после пак да си занесеш дрехите за професионално боядисване.

# 1 766
  • Пловдив
Момичета, да знаете дали някъде ще има  тържество с Дядо Коледа със свободен вход?!

# 1 767
  • София / Пловдив
Tigrata, а после много ли пускат боя дрехите?
Нямам предвид само при пране, а при носене боядисват ли бельото например?
Защото преди много години съм боядисвала така дънки и ги носех само с черно бельо, другото ставаше на нищо  Confused Сега имам едно сако за боядисване, но все не се решавам, защото си мисля, че ще ми боядисва блузите.

# 1 768
Не съм Tigrata, но ще ти отговоря, понеже имам няколко чифта боядисани дрехи. Когато са сухи не пускат боя, имам пролетни пола и сако боядисани и не са ми оцветили нищо. Но ако твоето сако искаш да го носиш в това време като връхна дреха без нищо отгоре от влагата и дъжда има реална опасност да ти боядиса дрехата отдолу.

# 1 769
  • Пловдив
Някой виждал ли е по пазарите или на друго място сушени чушки  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт