Къде в Пловдив??? - 3

• 159 376
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 860
Пак ще тормозя мамите от Кичук Париж с въпрос ама нали съм нова в квартала и не мога още да се ориентирам та
трябва ми фризьор, 1 път рискуван  на  непознато място да и да ииииииии  hahaha мъжа ми  ми ме води да си купя шапка  ooooh!
Нямам намеремие същата грешка да направя и то баш по празниците /то и тогава беше по Коледа преди фирмения банкет Joy/
Търся някоя дето да прави всичко добре и да е хубав салона.
Благодаря ви дано пак помогнете  Hug

# 1 861
Мами,
къде в Пловдив се очаква Дядо Коледа да раздава подаръци скоро,че май пропуснахме всичко?
Весели и щастливи празници от нас!

# 1 862
  • до Пловдив
Пак ще тормозя мамите от Кичук Париж с въпрос ама нали съм нова в квартала и не мога още да се ориентирам та
трябва ми фризьор, 1 път рискуван  на  непознато място да и да ииииииии  hahaha мъжа ми  ми ме води да си купя шапка  ooooh!
Нямам намеремие същата грешка да направя и то баш по празниците /то и тогава беше по Коледа преди фирмения банкет Joy/
здр аз мога да ти препоръчам салон джофра  на крушево 2 се намира и са добри много
СТУДИО ДЖОФРА. ул. Крушево 2, тел. 032696316

# 1 863
На ул."Николай Коперник",близо до парка на Белите брези се намира салона на Лъчо и Цецка Таневи....от години съм тяхна редовна клиентка и доколкото знам още доста съфорумки се правят красиви там.Много добре работят/но е добре да си запазиш час,че предполагам сега имат много работа/,ако искаш ще ти пратя тел.на ЛС.

# 1 864
  • Пловдив
Здравейте, мами. Трябва спешно да намеря барби - плитки и барби кичури. Знаете ли къде има , освен в бонжура.
Моля, кажете ако сте видяли някъде.

# 1 865
И аз имам питане за добра фризьорка,но за квартал Тракия.Благодаря предварително и ако може и телефон на салона да напишете!  bouquet

# 1 866
На ул."Николай Коперник",близо до парка на Белите брези се намира салона на Лъчо и Цецка Таневи....от години съм тяхна редовна клиентка и доколкото знам още доста съфорумки се правят красиви там.Много добре работят/но е добре да си запазиш час,че предполагам сега имат много работа/,ако искаш ще ти пратя тел.на ЛС.
Подкрепям с две ръце, страхотни са.  Peace

# 1 867
И аз съм чувала много добри отзиви за този салон, както за дамско, така и за мъжко подстригване! Peace

# 1 868
Аз ходя на фризьор, както при Лъчо, така и в Джофра при Таня. Доволна съм и от двете места, но моята коса е чуплива, към къдрава и си ходя все с една прическа, та не съм голям капацитет. Доста мои познати, ходят в един салон до кафе Малибу. Не зная името на салона, но фризьорката май се казва Нели. Всички са много доволни. Не само за подстригване и боядисване, но и за по завъртяни прически. Не мога да гарантирам за нея, но доколкото познавам момичетата, които ходят при нея, мисля че наистина е добра. Ако се заинтересуваш от последния салон, ще се опитам да ти обясня по-точно.

# 1 869
  • Пловдив
Момичета, от доста време търся кош за играчки Мечо Пух. Някой виждал ли е случайно някъде? Цялата ни стая е с Пуховски неща, но коша ни се опъва и не откривам никъде
http://www.disbg.com/catalog/index.php?cPath=5_60_81_228
тук има два, но ми се видяха скъпички

# 1 870
Mомичета,знаете ли как ще работят по празниците магазините Вис Виталис и Щъркел?От Стара Загора съм и мисля тези дни да ги посетя, и искам да знам предварително, за да не се прецакам с ходенето Laughing

# 1 871
Ее.... страшни сте !!! Още утре отивам на разузнаване  bouquet

# 1 872
  • София / Пловдив
Здравейте, мами. Трябва спешно да намеря барби - плитки и барби кичури. Знаете ли къде има , освен в бонжура.
Моля, кажете ако сте видяли някъде.

В Гранд-а, на втория етаж, един ъглов магазин, в който има и фирмена козметика.
Но цените бяха доста по - високи, Барби цветни кичури струва близо 52лв., а аз ги купих от Бонжур за 39.99лв.
Имаше ги плитките и кичурите преди два - три дни и в новия търговски център на "Кап.Райчо" - втория малък /като идваш от "Тримонциум" към Гранд-а/, в магазина за играчки на втория етаж. Там цените си бяха нормални, но не знам дали са останали.

# 1 873
Mомичета,знаете ли как ще работят по празниците магазините Вис Виталис и Щъркел?От Стара Загора съм и мисля тези дни да ги посетя, и искам да знам предварително, за да не се прецакам с ходенето Laughing
Сега бях до Вис Виталис. Ще почиват на 25.12 и 31.12, а на 26.12 ще работят от 8.30 до 16 часа. Всички останали дни са работни.

# 1 874
  • гр. Пловдив
Момичета от къде да намеря пластмасова къщичка за игра с врата и прозорци тип градинска?

Общи условия

Активация на акаунт