Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 204
  • 907
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета и от мен Simple Smile
На почиващите приятни почивни дни  Grinning
На работещите като мен   Cry спорна работа !
Браво за новата тема но.... които може да се похвали ...с отслабнало телце а такива кат мен дето се сетиха като дойде лятото ще почакат  Mr. Green
Играчка плачка пробвай с вениш мисля че ще стане има един за бяло пране...
поздрави на всички  newsm10

# 106
Благодаря ви за съветите момичета Heart Eyes В крайна сметка аз победих  Mr. Green
Peppery, Честит рожден ден   bouquet много, много хубави неща  Heart Eyes
vichy95, Честита месечинка! Още много месечинки-резултатни Laughing Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Джани,   bouquet  bouquet  bouquet Честити 8 месечинки   bouquet  bouquet
Гледам си снимките от бала-ох, врмена-кога бяха. И тъй слабичка  Sad

# 107
  • София
Може ли да садите листенца в горичката на брат ми, кликвайки на този линк по веднъж на ден, в дните, в който се сещате  Embarassed  Praynig :

http://gorata .net/f.php?f=St@rscr3@m

Оставила съм интервал между gorata и .net, защото иначе не иска да изпише адреса  newsm78 .
Сори за спама.

# 108
Хайде по едно кафе от мен без повод

Peppery, newsm59, много здраве и късмет!
Джини, честито 8 месеца с Дюкан!
vichy95, честита месечинка!

# 109
Здравейте отново!
Срещата беше просто прекрасна. Е, няма други такива лъчезарни, мили, красиви, добронамерени и забавни като дюканките! Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes Изкарах няколко чудесни часа с вас, а времето изтече толкова бързо!  Hug
Всички изглеждат чудесно, в което сами ще се уверите малко по-късно. Снимки ще пусна довечера. Не съм ги свалила още, не съм се прибирала. Но не се стърпях да не вляза за малко в темичката.
Виши95, честит 1 месец с режима! Чудесен резултат!  smile3501
Пепери, честит рожден ден! Само най-прекрасни неща ти желая, здраве, щастие, любов, късмет и мечтите да се превръщат в реалност!  newsm59
Миша97, пудинг не може. Царевичното нишесте е разрешено до 1 с.л. на ден, само за сгъстяване на сосове.  Peace
Мон Шери, отначало готвех винаги отделно, но на мъжа ми взеха, че му харесаха дюканските кюфтета и дробчета, например и малко по малко започна да споделя моето меню.  Grinning
Дени Кали, дюканското парфе е ОК за П-дните.  Peace
Джани, благодаря ти, мила!  Hug
Мамче, да ти е жива и здрава и много щастлива дъщеричката!  smile3525

# 110

Джани,и моите тоалети бяха все с къси поли,ма то крак ли като крак Един познат викаше Мали,какъв крак 2часа път с език,ама като станах 85кг стана 2дена път с камили hahaha Joy Joy

Перле, тоя лаф кърти мивки, хода тука и се хила и мъж(не говори български) ми пита кво се хилиш. А сега ходи превеждай!!!  Сричах, сричах пък се отказах..  Joy Joy Joy

Абе да ви питам, с другите емонтиконки нямям проблем ама тоя букет нещо се не става. Аз си знам че съм загубена ама чак пак толкоз...

Peppery,честит рожден ден !    bouquet  bouquet

ей го сега единия букет е ок, другия не #2gunfire

# 111
Ми да. Аз откакто съм свиня мъжете стнаха много възпитани.

# 112
Хилоу newsm51
Мамче, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва  newsm67
Пепери, честит рождан ден, много здраве и положителни емоции. Браво за резултата, търпението и волята. Hug
Поздравления на всички с минусчета давайте го все така Hug
Перле, изтървах снимката на юнака, ама вервам е като майка си, красив и с чувство за хумор. Жалко , че са ми големи момите Hug
Русенки, чакаме снимки, не че имам съмнения в красотата ви Hug
Зазу, не се отваря линка  с интервал, без него стана:hug:
Лео, бързо оздравяване на детенце Hug
Ори, не се плаши от трета........поне не много Joy Hug
Хубав ден засега  love001

# 113
Дами,бих искала да споделя нещо с вас.Писах тук преди 3 седмици,за съжаление не мога да следя постоянно темата и за по-голямо съжаление чета книгата чак сега.От 3 седмици съм на олекотената трета фаза за кърмачки и се чувствам добре,кърмата ми не е намаляла,не чувствам глад,не се тъпча,мазнините не ми липсват/единствено в галавечерите си позволявам 1 или 2 пъти седмично нещо сладко и малко/,вече съм -6кг!!!Свикнах вече да ям позволените неща и да не ям забранените.Е,ходя и чт-пат на фитнес.
Не съм очаквала толкова бързо да смъкна в тази фаза,всички ми повтарят,че видимо изглеждам отслабнала.
В началото много се чудих какво да готвя,благодарение на вашите рецепти има разнообразие в ястията и проядох риба,която се сега не близвах,а е много полезна.
За съжаление обаче не мога да ям безвкусно и макар да ползвам диетична сол,на някой гозби слагам Вълшебен вкус-трябва ли на 100% да пемахна подобни подправки?

# 114
  • Пловдив
Солта може , но я прибавяй след приготвяне на яденето, защото не подлежи на термична обработка. Вълшебният вкус е по-добре да го премахнеш.

# 115
Добре дошла първа , Сънче !   bouquet
Ние си чакаме де .....  разказиии, снимкиии  newsm12
Перлеееее - нищо се не види от тая почерпка бре !!!  wait

# 116
Peppery  newsm59, все така успешно напред ,завиден резултат имаш !

На всички с месечинки честито и успехи ! Hug

# 117
Сънче,снимкиииииииииииииии Rolling Eyes
Геци , newsm08 ай глей сега. Hug
Татианка ,покажи му на човека ,де hahaha Joy Joy Оставай интервал между емотиконите Peace
Фоли,на мен си ми е убавец. hahaha Joy Joy Joy

# 118
Хайде и аз в новата тема!
Остава ми още едно кило до целта, но се чудя дали вместо на 59 да се опитам да смъкна до 58? Ми едно кило сега няма да го правя на проблем, я...? Иначе според калкулатора трябва да съм 61кг, но не ме устройва. Ще изкарам още седмица - две във втора фаза, пък после ще му мисля!

# 119
Ето ги и снимките от срещата  Grinning:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236458

Общи условия

Активация на акаунт