Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 202
  • 907
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен.
Вещи, Мамица и Атракция ,благодаря за новата тема. Първо ще прегледат тези 5 страници, а след това ще се прехвърля и на старата тема..
Атракция, има такива моменти на вариране на килограми. Пожелавам ти скоро да излезеш от този омагьосан кръг.

Зазу, колко да са народни цените и до коя мярка, защото се оказва сериозен проблем, че фирмите шият до 48 мярка, което понякога и мен не ме устройва. Ако ме ориентираш ще се опитам да съм ти полезна, защото аз преди 2 седмици доста обикалях.

Лео, дано се оправи детенцето по-бързо. Моята щерка е със същите симптоми от вчера и проблема е , че не мога да овладея положението. От всичко повръща. Дори и капките против повръщане след минута са изхвърлени. Явно много я боли корем, защото се страхува да пийне и да хапне дори и залък.

Честити на отслабналите и търпение на задържащите!

# 91
Здравейте,момичета HugДнес направих 1месец с вас HugВещи ще те помоля да ме включиш и мен в табличката започнах на 12.03.08  ,бях87кг,сега79,ще бъда60.За 1месец съм -8 мисля че е добре PraynigБлагодаря ти предварително  bouquetУспех на всички и много  Kissing Heart

# 92
Здравейте мили момичета, красиви като кокичета,
Не съм се включвала тук от доста време, но не съм ви забравила.
Днес празнувам РД и почти шест месеца с Дюкан, за което време съм свалила -23кг, от около месец съм в трета фаза.
Голямо гуш за всички  Hug и много успехи с режима и извън него.
Черпя мнооого нережимно, но днес ми е простено:

# 93
Vichi95 - Честита месечинка , момиче !!!  smile3525
Peppery -  nbirthday - Само прекрасни неща да ти се случват !!!!!!
А почерпката - не съм я видяла !  smile3506

# 94
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 smile3525 smile3510

Честит рожден ден Peppery. Честити постижения. Пожелавам ти да постигаш всяка цел, която си поставиш със същата упоритост и търпение.  Hug

# 95
Здравейте момичета!
За днес още не съм седнала да прочета какво сте написали и какви сте ги сътворили снощи , понеже готвя и имам един въпрос
Купила съм готов пудинг със следното съдържание: царевично нишесте, оцветител , рибофлавин,бета каротен, ванилин, може да се установят следи от житни растения , съдържащи глутен, мляко и производните му.
А дали може да то ползвам. Данните забравих:калории -115,7 , протеини 2,7г, въглехидрати 18,8 мазнини 3,3г
Благодаря ви!

# 96
Девойки,страхотни сте.Много сте мили и гостоприемни,ама пишете,не си играйте. LaughingНе трябва да ставам от компа,да не ви иzпусна края. Sunglasses
Къде е таблицата,в която всеки се вписва?Неможах да видя,кой колко кила е zапочнал и колко е сега. Thinking

Още един въпос.Как се справяте с мъжете когато сте дюканки?Отделно ли им готвите? newsm78

# 97
  • Oslo,Norway
привет на всички smile3525голямо мерси на ВЕЩИЧКАТАза темата .първо един въпрос към ветераните това парфе което е по рецептите нали става за ударния направих го вчера стана горе долу но за човек
1.като мен който обича да си хапва толкова много по нещо сладко   и
2.пред МЦ познаите какво се случи още снощи с повече от една четвърт от него Joy
та аз си правя сметка че по 3лъжици трици на ден то в цялото има общо 5 другото е кисело мляко подсладител яйца това  може би става.Аз питам по повод тези бакпулвери и желатини който се слагат.та ако не представлвва трудност да ми драснете два реда в правилна насока ли вървя.
п.с.рецептата трябва да се корегира защото не е уточнено за блата колко мляко да се сложи и за крема колко.

# 98
  • София
Зазу, колко да са народни цените и до коя мярка, защото се оказва сериозен проблем, че фирмите шият до 48 мярка, което понякога и мен не ме устройва. Ако ме ориентираш ще се опитам да съм ти полезна, защото аз преди 2 седмици доста обикалях.

Ами аз напоследък карам все на секънд хенд и нямам никаква представа, но над 70-80 лв. за костюм (сако и панталон примерно) ще ми е трудно да дам в момента, както и над 20-25 за риза. А за размера   Embarassed  Embarassed  Embarassed - не съм мерила скоро нищо оразмерено, но сигурно съм 50 или 52. Надявам се да не съм нагоре  ooooh! .
Ще съм ти благодарна, ако споделиш опита си от обикалянето. Може и на лични   bouquet .

# 99
Здравейте момичета!
За днес още не съм седнала да прочета какво сте написали и какви сте ги сътворили снощи , понеже готвя и имам един въпрос
Купила съм готов пудинг със следното съдържание: царевично нишесте, оцветител , рибофлавин,бета каротен, ванилин, може да се установят следи от житни растения , съдържащи глутен, мляко и производните му.
А дали може да то ползвам. Данните забравих:калории -115,7 , протеини 2,7г, въглехидрати 18,8 мазнини 3,3г
Благодаря ви!
Според мен - не! Нишестето се използва като сгъстител за разни манджи по 1 ч.л.
Според мен е противопоказно дори.

# 100
  • Пловдив
Здравейте момичета!   bouquet
Вещи, Мамица, Атракция    smile3525 благодарности за темата.
Мамче, честит празник. Да ти е жива и здрава щерката и само хубави неща да и се случват.
Лео, дано детенце се оправи по- бързо
Сън, радвам се че се появи. Дано скоро всичко се нареди така както ти желаеш.
Перле, не се сърди ама умрях от смях. И ми напомни за моето учителстване преди 13-14  години. Аз водех часове на 9-11 клас по принцип, но една колежка се разболя и поех часовете и в 7 клас. Тогава нямах проблеми с кг, целулити и др такива гадости и носех къси поли.  И понеже  съм 155 см  пишех  заглавието почти на средата на дъската. Момчетата от задните чинове започнаха да се оплакват че не виждат, да съм пишела по на високо. Като минавах между чиновете, все някой изпускаше нещо. Но на мен не ми светва лампичката изобщо. И чак като отидох на среща с едно гадже, той ме пита дали така ходя на работа загрях за какво става въпрос.
Честито на всички с  месечинки.   bouquet
Честито на отслабналите и търпение на задържащите. Търпя застой вече повече от седмица и честно казано малко взех да се нервя. От вчера съм на ПЗ, но дано няма покачване.
Лек и усмихнат ден момичета.  newsm51

Peppery  bdbaloni Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

# 101
Перла, първо писах, после четох Joyподкрепям - без нужда сега не се връщай при нас - изкарай си фазата и тогава ако си още на този акъл - скачай във втора!

# 102
Peppery, честит рожден ден! Flowers Rose   party006 Страхотен резултат!
mamce, да ти е жива и здрава щерката!  bouquet Не съм и рпепдолагала, че имаш толкова големи деца!
Лео, дано се оправи детето бързо!  Praynig
vichy95, честита месечинка! И ти имаш много добър резултат! Hug
Перлита  Kiss Изпуснах ти сина аз, ти изчака да си легна и го пущи на хиените, нали Joy А на сутиена се смях много Laughing
Геци, и аз съм на работа уж Rolling Eyes И само си намирам ужкимски задачи, че да си покажа носа навън hahaha
mi6a97, мисля, че не може от готовите пудинги, но не съм убедена. А и защо, като можеш да си направиш крем например. Peace
Mon Cheri, аз готвя отделно. Мъжът ми избягва да си бута гагата в моите манджи, че веднъж-дваж го натирих и му секнаха мераците. Laughing Ние сме  двама и не ми е особено трудно да му сготвя нещо само на него.
Амери Kissing Heart И аз мразя уикендите. Тогава съм в ПЗ и се освинвам. Учудващо, вчера и днес ям умерено и не ме блазни салатата до степен "ще те изям с купата".
Джани hahaha
Боби Hug Много ме плашите с тая трета, ужас направо, не я ща,  Close Най-вероятно ще направя някаква псевдо трета фаза без гали, оф не ми се мисли! Wink
Купих си най-сетне пушено пуешко, уу! И сега какво да го правя newsm78 В кекса утре сутрин, в салатата ли, ще му измисля някакво приложение де, но винаги съм така с нов продукт - докато го наместя в обичайните режимности.. Crazy
Ще направя и яйца по лотарингски, ако стане сполучливо, ще снимам. Утре вероятно, че нямам индийско орехче.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 15:36 от Орелия

# 103
Благодари ви момичета, явно ще ги ядат децата.

Ори , а защо от готовите ли - защото днес нещо ме домързя . Готвя вече две манджи за мен и реших поне десерта да си спестя , но явно няма да стане. А тепърва започвам да приготвям за семейството.
И за това кой знае кога ще ми остане време пак да седна на компютъра и да бъда с вас!

# 104
Геци,да вземем ,ма то дали може тъй? newsm78 hahaha hahahaи кво са праиш на шантава ?Не си видяла почерпкат-видя я smile3534 smile3534 smile3534
Гуди,кат не щеш,ако щеш.Ние пък искаме/да изплакнем очото де/ Joy Joy
Peppery,честит рожден ден и от мен!  ura newsm59
Джани,и моите тоалети бяха все с къси поли,ма то крак ли като крак Един познат викаше Мали,какъв крак 2часа път с език,ама като станах 85кг стана 2дена път с камили hahaha Joy Joy
Боби,шЪ видим кви щЪ ги измъдря Peace Hug
Ори,малко бяха хиените ите все ангажирани hahaha Joy Joy
Отивам на разходка. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт