Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 307
  • 907
  •   1
Отговори
# 210
Цоци,дъщеря ти е супер!  bouquetА ти това с шарената блузка ли си?Щото тази мадама не ми изглежда 100килограмова ,а много секси. HugДа си смениш ника и аватара  NaughtyХич не ти подхождат. Представях си ,че ще се появи настина слонче  Embarassed,а то каква мадама ooooh!

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 00:45 от perlata

# 211
аз съм ..... избрах две снимки дето и двете сме "на купон " ...и на черешата ..
тази дама с "шарената блузка " дето дава тон на 30 "здрави " момчета + 10 "мъжки момичета" ....такъв ми беше екипа ...е 100кг ....   ( за съм с много "тежък " кокъл " )

# 212
според племенницата ми сега съм се справила http://www.album.bg/nadepetrova
И според мен, си се справила  Peace
Много Убава щерката  Grinning, пък и ти кви сто кила  newsm78
Подкрепям Перлето, да си смениш ника и аватара  Naughty

# 213
ааааааааааа 100 са си килцата ..... ето ме в цял ръст ... и с доказани по това време 100кила http://www.album.bg/nadepetrova/

perlata  amerie ...благодаря за комплиментите  newsm51( всъшност аз никога не съм била комплексарка заради външен вид ...ноооооооооооооооонаистина вече много ми "тежат " на гърба килцата)

# 214
Ама ти, още ли не си сменила ника  Crossing Arms Поне само Цоци, ква баба, кви сто кила  Hug

# 215
Ама ти, още ли не си сменила ника  Crossing Arms Поне само Цоци, ква баба, кви сто кила  Hug
newsm10 smile3521 smile3521
Лека нощ от мен ,момичета! smile3524

# 216
както ви обясних ...по горе .....около седмица четях форума, но бях решила че е само за млади майки ..и когато се 'престраших" да се регистрирам ..защото аз съм голямо плямпало и хич не се стърпявам да съм само "воайор" ...та затова реших поне с ника да покажа, че не само съм ..."ГОЛЯМА " дама на кила ...ами съм и големичка на годинки .... после с течение на времето разбрах, че тук няма дискриминация ...на "големите момичета".... а и вие ми измислихте това съкратено ЦОЦИ ...което страшно ми хареса .... ще сменя ника когато сваля поне 10кг ... това ще ми е като стимул .... нали знаете голямата цел се постига на малки стъпки .... така че на всеки 5 или 10г ще се "награждавам " ...с някакъв малък жест " за повишаване на самочувствието .....
БЛАГОДАРЯ ВИ НАИСТИНА  СТЕ МНОГО МИЛИ  newsm51 newsm51 newsm51....и вярвам че в такава компания като вашата този път ще успея с диетата ......

# 217
  • Oslo,Norway
ЦОЦИможе да съм нова обаче и аз съм за смяна на ника Naughtyабе вие не почивате ли бе хора няма събота няма неделя викам само аз си кукам по нощите ама не сама лудичка newsm78взех да си мисля дали пък не е  от режима

# 218
# 219
# 220
deni_kali ....аз съм всепризнат "бухал".... чудесно значи ще си имам другарче ...
Вещи ... newsm51
СЕГА КАЗВАМ НА ВСИЧКИ ЛЕКА НОЩ .....защото мисля да се оттегля на дивана да гледам едно филмче ...днес деня съм го посветила на мързел и лежачка ....

# 221
  • Пловдив
Цоци, изглеждаш супер!   bouquet
Всички русенки също!   bouquet

# 222
Здравейте,
четох четох и ми изпуши мозъка.. така и не намерих това, което търсех..
Първо да се запознаем.. от днес и аз съм във вашата група.. сега съм 80 кг.. целта е 60кг пък ще видим докъде.. калкулатора показа 63кг.
Въпросът ми към вас е откъде да го намеря това обезмаслено сирене, че обърнах всички магазини newsm78
Мисля успоредно със диетката да започна пак да карам кростренажора.. дано и той помогне малко, че съм заприличала на ходеща бъчва Joy

# 223
  • Пловдив
Добре дошла!   bouquet Кърмиш ли? Ако не кърмиш е по-добре да заместиш сиренето с извара. Ако не си карала костренажор досега също е добре да го поотложиш малко.

# 224
ВЕЩИ ....май пак е ред на лекцията ...СИРЕНЕТО ЧАК В ТРЕТА ФАЗА ............ забелязах че с червени букви си добавила отговорите на някой най често задавани въпроси ..кашкавала си писала че е чак в трета фаза но сиренето си пропуснала  smile3533
Сега аз ще обясня на trex.....
trex...сиренето сега го забрави .... днес ходих до магазина имаше МАДЖАРОВ ЛАИТ и му прочетох съдържанието ...пише мазнини 15% ( същото пише и на кашкавала който се води ЛАЙТ ) ...това наистина са много занижени мазнини за едно сирене или кашкавал защото в нормалното сирене и кашкавал има около 40% мазнини ...но и 15 % са твърде много за тази диета ...така че ...забрави го  newsm11
За кростренажора ...ако отдавана не си го ползвала ...почакай малко да мине началната адаптация към диетата и тогава се натоварвай с него нооооооо постепенно ......мила тази диета не е "бърза" ..... с "магически резултати " ...а бавно но сигурно

Общи условия

Активация на акаунт