Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 227
  • 907
  •   1
Отговори
# 405
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
При последното гостуване  Rolling Eyes в София (преди седмица значи) се наложи да си купя несесерче, знаете ги, конци, игла, сантиметърче...
 hahaha Ам че то сантиметъра само за дюканки със стаж бре   Joy  дълго е завалийката само 70 см
сега чЕкам да ми Фане сичките мерки пък тогаз шЪ сЪ ФалЪ   bouquet
а лека да ви е и да сънувате, че с него ви меря и Артисва  Mr. Green

# 406
Перлита турнах бре, мfйте са последните най-мощните  Twisted Evil Я вземи ти си слfжи евро очелките
 Wink Hug

Турнах ги аз ,ама са на Духи,Гуди и твойте.Моите ги нямааааааааа Crossing Arms hahaha Joy
 Joy
Гуди, rotfImao rotfImao rotfImaoв тоя сантиметър зад.... нема да ми са фане. hahaha Joy Joy Joy
П.П.Ори,а ти сега не мЪ ли подтискаш с тая гръдна обиколка 98см,а мойта едва 93 и то със сутиен с подплънки hahaha Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 23:39 от perlata

# 407
Перле, ще те бия, аз съм точно 10 санта по-ниска от тебе, пак ме потискаш #2gunfire Joy

Амери, аз пък докато измисля как се пише 'дашна' Outta Joint И не за дрехите, за триците имах предвид hahaha
Колко ти е гръдната, та се вайкаш бре. Аз имам широк гръден кош и оттам ми идват 98-те санта, инак не важа. Laughing

Цоци, ега па не се разпростирам  у среднощ Crazy А друг да ми простира - нивгаж. Naughty
Гуди, къде такива сантиметри бе душата! Joy

Айде да си лягаме, наспамихме достатъчно Crazy
Лека нощ.  byeuu

# 408
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз  се оттеглям и  без това не разбрах какво стана? #Crazy newsm78 Embarassed И клавиатурата откачи, ама нали и тя е модерна - СИЛИКОНОВА - пише каквото си иска! Whistling Отивам в леглото  luvbed, че утре по план ГОЛЕМ МИНУс требва да имам!  Twisted Evil

# 409
Лека нощ от мен на всички Дюкянки стриктни и засмени - пролетно вталени и тез кат кат мен не дотам ....
приятни сънища момичета и успешна нова седмица....с много минусчета на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 410
Цитат на: Goody
 hahaha Ам че то сантиметъра само за дюканки със стаж бре   Joy  дълго е завалийката само 70 см

[/quote
само шЪ знаеш сдобила си се с уникат rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ейййй с тия мерки ....ами ние с големите дупета да се  #2gunfire
 hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

# 411
Днес си имаме рожденичка.
     *ШУШИ*,
желая ти твърдостта на скалите,
дълголетието на орлите
и на всички банки парите.

Весело изкарване на празника,мила!
Славкееееееееее,виждам те. Hug Hug Hug  love001

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 00:25 от perlata

# 412
Ори, ми като съм се запасила, като за световно и раздавам, дрехи, трици  Mr. Green Виж, мъжО - не го давам  Naughty  Grinning
*ШУШИ*, честит рожден ден ! Бъди много щастлива и обичана  Hug

Кексчета-секчета, и аз лягам  Hug

# 413
  • софия
Перлееее,  love001ти ме виждаш,ма аз докато ви вида и то стана 2:30  ooooh!
Добро утро,момичета! Mr. Green
Кафенце:
Много хубава и весела тема сте заформили!А и петъчното спамене  hahaha Много ви се радвам,беееее! newsm10
Аз съм последна фаза на изтрещяване.Посреднощ,здрав Убав мъж до мен,че даже и го УбичЪм,а аз сънувам срещата ни в СЗ.Разказах на мъжОто сутринта и се сдобих с ново умалително.Вече няма да ми вика Славунка,а Слабоумка. Mr. Green
КантрЯ ще го преслушам утре(или той мен) и тогава ще се изповядвам.
Шуши,честит рожден ден,мила! newsm51
Спасдиди,Мама на Кики,Деница17,Марилачестита ви месечинка!  love001
За европейките  Hug Hug Hug
Дружинатааааааааааааааааа!!! smile3534

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 02:43 от slave

# 414
Добро утро,
Славе, мерси за кафето, ама то от 2,30 до сега изтинало   Mr. Green  аз обаче и студено го обичам Wink Hug

*ШУШИ*, newsm59 много здраве и къмет!
Спасдиди, Мама на Кики, Деница17, Марила, МАРТА  честита  ви месечинка!   bouquet
Кате, чакам с голям минус да се похвалиш Hug
Снощи пак Дюкански хумор се е вихрил Joy Joy Joy
Аз сериозно инвестирам, твърдо съм се заковала на тези килограми, вярно се оказахте прави за 0 - те и 5 - те, не се дават лесно. Mr. Green Днес започвам сериозно водопиене и ядене през 2 часа пък да видим.
Пожелавам ви слънчев ден и спорна седмица!

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 06:23 от Катя*

# 415
  • София
Добро утро, момичета!
Гледам на балкона Зайка и Кениа - рядко пишете, момичета! Да не говорим, че Елка още не се е представила  Laughing Зайка метна снимката с полата, разбуни духовтете колко е свалила и се ската!
Шуши  Hug cheers newsm38  Gift bdbaloni
Кате, поделяме студеното кафе на Славе, па може да размърда стомасите и кантарите. А стига инвестира де!
Аз без галите и нишестените съм пак +2, което ме успокоява до известна степен. Значи не са само галите виновни. Пък съм и към края на МЦ. Ще я видим тая работа  #2gunfire
А за срещата - явно ще остане след Великден.
Лек ден и успешна седмица!

# 416
Добро утро, милички!
Тук мирише на дъжд, но аз грабвам кафенцето от Славето, нищо че е среднощно и сядам да си го пийна с вас!
Имам да четаааа smile3529
Айде и едно топличко кафенце все пак, на пук на дъждовното време:

Бачи, пак си правя твойте вкусни БУХТИЧКИ, ако някой е на близо, да заповяда!Ама много вкуснички БрЕ!!! Hug

# 417
Добро утро отбора,

Вие ме смаяхте, три дни нямах възможност да влезна и сега ще чета цял ден 30 стр от старата тема и 20 от тук - браво, много сте пъргави atwork

Аз само да се похваля, 1 кг надолу  newsm44  Почти нещата бяха се довели до състояние на отчаяние и ............ кантара ме зарадва /втори ден ми показва едно и също което можем да приемем за истина/

Сега отивам да чета

Лек и приятен ден на всички
    bouquet  bouquet  bouquet

# 418
Добро утро и от мен   bigdance2.... аз като един истински бухал работохолик ......(  Laughingзвучи като алкохолик  rotfImbo) ..пак не можах да стигна до възглавница тази нощ ...затова съм вече направила ОГРОМНО КАФЕ и ви черпя !!!!!
Шуши ....да си жива здрава и многоооооооооо усмивки и хубави емоции!!!!  hbday

..от вече хваналите ме нерви преди малко правих раздвижване из стаите ... направих поредната доза кафе ....полях се с поредния душ и не знам в пристъп на какво слабоумие стъпих на кантара ........и щях да падна ...след като вчера се тъпках цял ден ...тази нощ съм погълнала 3 кремчета от кисело мляко степче и желатин ...изпила съм поне 1 литър вода, 250 мл кола ииииииии безброй кафета ............и кантата ми показа 91 кг . newsm78...с един килограм по малко от вчерашните ми данни ..... което значи че съм "преборила десетото кило " smile3535.......искам да се похваля но за сега няма да си мърдам линииката ще изчакам поне три дни да ми покаже този резултат.......... чак не ми се вярваше поне 10 пъти се катерих по кантара

# 419
Аз пак съм 79 Sad
Стриктна съм. Тази седмица, ще огранича десертите обаче. Ям режимно, но ям повечко май.

Общи условия

Активация на акаунт