Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 229
  • 907
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добро утроооооооооооооооооооооо
я сега да ви довърша, като за добър ден
вчера правихме прощъпулник на най-малкото зверче  Party къде са снимките питате? ами в картата, та във фотоапарата,а той в кръчмата  Crazy - сега ще чакам да я отворят, че да видя какви са ги надробили, когато ние съъс малчо се оттеглихме  Crazy

цоци - ти нали си търсиш аватар? дето цоци там и  Blush http://www.friends.bg/files/groups/small/8a08998ab7aa682bbb99f882af161289.jpg а да ти е на хаирлия  Joy

бачиииииииии Party веселиш ли се

славееееееееее, , еленааааааааа (губиш се), настиииии, дружината от 28.01, дружината в евро, дружината с най-голям размер северно от кръста, абе всичкииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 421
Здравейте Дюканки  bouquet
От днес започвам режима и сега прочетох някъде из коментарите, че във втора фаза фитнес не се препоръчва.
Моля ви споделете така ли е? Какво го налага?
Фитнеса е нещо, което страшно ме зарежда.....
Благодаря Hug

# 422
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Thinking май не се препоръчва да се започва със спорт, ако човека си е правил и преди продължава  ooooh!
 ooooh! май започва да се формира мускулна маса и вместо слаба може да станеш мускулеста  Blush
ей сега си изкарах тигана  Flutter вещи нИ мЪ бий, аз сама шЪ сЪ ударЪ  ooooh!

# 423
Добро утро мацки, много сте писали бе 2 дни ви изтървах от поглед и нямате стигане. Отивам да наваксвам успешна  и положителна седмица ви пожелавам Hug

# 424
Добро утро, момичета! Вещи, поздравления за новата тема! Е, сега вече с тази първа страница, дано да няма повтарящи се питания! Mr. Green Страхотно си го направила!
Да се отчета : след 5П и 2ПЗ днес кантарчето показва минус 4 кг! Страхотно! Чувствам се лека и красива! Лек ден на всички! Simple Smile Peace Hug

# 425
  • София
Добро утро, дюканки- сладуранки  Hug . Изчетох ва  Joy .
Нямам нищо за похвалване от зоната на килограмите.

Да си повторя молбата. Трябва спишно да си купя бизнес костюм- строго официален- сако с дълъг ръкав и панталон- черен, сив, тъмно син (евентуално) или кафяв. Размер 52 или 54  Embarassed  Embarassed  Embarassed (срам, ама работя по въпроса да спре да ме е срам). Желателно е да не надвишава 180 лв.  Crazy . Помагайте  Praynig . На "изберете българското" няма нищо. Както и на Пиротска. На Графа има 1-2 крайни варианта  Rolling Eyes .

# 426
  • софия
Тъй,добрютро и честита нова седмица с много изгубени безвъзвратно килограми! newsm47
Ся,ако може,като се събудите да поразмърдате Д-тата и да ги посместите! Mr. GreenЩото,Славка току що се бухна на пейката на седмичките! smile3521Егасимуси и кефата!!! newsm44Туй число не съ м го мяркала,поне от 5 години!УбичЪм ви ,бееее!!!
Вещичке,казах,че ще те тормозя чак,като стигна 79кг.Демек-тормозя те,ако можеш,поправи ме в табличката! newsm51
Цоци,браво,момиче! И снимките видях,баш Дюканка! newsm51
Гуудииииии,душо моя!ШЪ тЪ призная,ако се включиш и в групата на бебеправещите. smile3534Само там те нЕма! Mr. GreenАди стига толкоз!Днес съм си в къщи и ще мятам по едно оЧо!!! smile3508
Зазунка, Hug в РУМ-а на Младост 2 има хубави дрехи за хора,като нас.Ако искаш, пробвай! PeaceДнес съм в къщи,обади се и ще ти го покажа.

# 427
Добро утро и от мен! То сте писали , писали - няма изчитане, така че направо се включвам и после ще гледам да ви изчета.
Момичета, какво стана с опитите за създаване на дюкански козунак - ами, то Великден почти си дойде. Може и да сте писали нещо по въпроса, но едва ли ще го намеря в толкова много изписани странички. Това е за всички вас  Hug - ветеранки и новодошли. Лек и успешен ден.  bouquet
Честит рожден ден на  *ШУШИ*! Бъди много здрава, щастлива и усмихната.  bdbaloni

# 428
biju_1,няма нищо по-хубаво режима и спорта да вървят паралелно.само като за начало намали темпото.ти сама ще усетиш кога си готова за нещо по-интензивно.

# 429
При последното гостуване  Rolling Eyes в София (преди седмица значи) се наложи да си купя несесерче, знаете ги, конци, игла, сантиметърче...
 hahaha Ам че то сантиметъра само за дюканки със стаж бре   Joy  дълго е завалийката само 70 см
сега чЕкам да ми Фане сичките мерки пък тогаз шЪ сЪ ФалЪ   bouquet
а лека да ви е и да сънувате, че с него ви меря и Артисва  Mr. Green

Joy Joy Joy Същото се случи и с мен  Joy Joy само че моя сантимертър беше 60 см. - УЖАСТТТТТ - направо се изумих  Joy - чудя се да чакач ли да стана толкова см навсякъде че да го ползвам илииии....  Joy

# 430
Добро утро!
За авторките на новата ни тема много Hug
Специални поздрави за всички с минусчета днес, а те от сутринта много   bouquet
Цоци, много се зарадвах и на твоето минусче, защото и аз започнах от 3-цифрено число и много добре зная каква радост е всяко минусче. Много ти шуменски снимките. Обаждай се, когато минаваш насам.
Шуши, да си жива и здрава и много обичана красавица-дюканка!  bouquet
Аз си инвестирам +1 кг вече доста време. Вчера се разсипах да чиста прозорци и си мислех, че ще го преборя, ама не.
Май  съм начело на подргупата на еврото, че и в гръдната обиколка.
Пожелавам лека и отслабваща седмица на всички.  bouquet

# 431
Забравих да кажа добро утро на всички КОЛЕЖКИ  Laughing От сутринта както обещах снощи и аз съм Дюканка - дебеланка  Joy
Вече си хапнах тричкавата палачинка и риба си нося за обяд. Айде да видиме какво ще да става и с мен.  Hug
amerie надаявам се да не прегрешавам - обещавам   bouquet  Peace
Кафе да ви черпя ли или ...... по добре млекце - 0.1%  Grinning

# 432
vani_nik .... в петък бях в Шумен ...Нови пазар , Каолиново Никола козлево

# 433
  • UK
  Добро утро!!!
  Днес се чувствам ужасно подута и много ми се повръща, а кантарът показва лек минус newsm78 Абе луда работа
  Амери, тези подаръци дето ги правиш трябва да ги наречем " промоционален дюкянски пакет" Laughing
 Бижу, ако си си спортувала досега, недей да спираш. Фитнесът не се препоръчва тепърва да се започва, но ти щом си ходиш по пренцип няма проблем.
  Зазу, видях костюми на Мария Луиза в частта към Сливница по 115лв, обаче не знам какви размери има. То сега наистина е кофти период за търсене, защото цените сигурно са надути заради баловете.
  Шуши newsm59 Да си жива и здрава, това е най-важното.
  Четох тук, че някои не са си простряли прането. А пък моето си седи от 2 дни сухо и непуснато в пералнята. Embarassed Така че сега тичам да си пусна прането и дано като се изпере да не забравя да го простря Mr. Green
  Лек ден желая на всички Hug

# 434
Добро утро, дюканки- сладуранки  Hug . Изчетох ва  Joy .
Нямам нищо за похвалване от зоната на килограмите.

Да си повторя молбата. Трябва спишно да си купя бизнес костюм- строго официален- сако с дълъг ръкав и панталон- черен, сив, тъмно син (евентуално) или кафяв. Размер 52 или 54  Embarassed  Embarassed  Embarassed (срам, ама работя по въпроса да спре да ме е срам). Желателно е да не надвишава 180 лв.  Crazy . Помагайте  Praynig . На "изберете българското" няма нищо. Както и на Пиротска. На Графа има 1-2 крайни варианта  Rolling Eyes .

Пробвай Аристон-С или Бянка в СкайСити, ако имаш път насам. Ако се сетя за друг магазин ще ти пиша пак. Сори за спамааааа Wink

Общи условия

Активация на акаунт