Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 227
  • 907
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро и от мен.
Няма такова безобразие, плюс 600 гр. съм, нека ми, като много ми знае голямата уста. Излишно е да казвам, че няма нережимности. А пушено месо ще ям само на кукув ден вече.
Желая ви по-успешно започване на седмицата от моето.

# 436
Добро утро слабеещи дюканки,
вчера направих два месеца с Дюкан и резултата е -11кг.От няколко дена си седя на едни килограми ,но заради МЦ .Той обаче свърши и дано кантара да се размърда.Иначе съм си много доволна от резултата, но както четох тук май последните килограми ще паднат най бавно и трудно.
Честито на всички днес ,който имат намаления или други поводи.
Лека и отслабваща седмица ви желая с много минуси.

# 437
Ори, сега прочетох - Идвай мила, ще те водим за риба! Немаш проблеми! Ний редовно ходим! Hug
Цоци, мила чак ме е яд да го изписвам това име! Ми ти си страхотна жена-купонджийка, а за дъщеричката -няма как - то наследство бре братче! Hug Супер сте! Hug
Вчера Лео и Вери са имали месечинки! Честито ви мили момичета!  Hug Бързо стигане на целта ви желая!  bouquet
Марини, сладуранке и ти вчера си заформила 3-ката с Дюки и нас! Браво мацко! Честито! Hug  bouquet
Бермудез - браво, мила! Давай все така надолу с мерките! Hug  bouquet
Лени плд - и теб те скивах, страхотна си! Браво! Hug  bouquet И ти към трета фаза летиш ми се струва... newsm78
Бравус на мерките на:Духи-Пухи, Гудиии и Катето!-Така подредени много добре звучат!Ама трите кви гръдни изкарватеееее , ми аз като се стопих първо там сега.... newsm78 еми свършиха се! Hug
ШУШИ- newsm59 Много здраве, щастие, любов, сбъднати мечти! Позитивни емоции и многоооо бързи минуси до целта! newsm51
И на всички месечинки: Спасдиди, Мама на Кики, Деница17, Марила, МАРТА  - Честито! Да ви падат килцата все така със здраве и да не се връщат! newsm51
Валето - хайде честито влизане в наще редици! Успех, ще се справим дружно! Hug newsm51
И за спорта да си кажа и аз- тренирам от месец преди Дюки, не съм спирала, но намалих темпото и тренировките на 3 в седмицата с по-кратка продължителност! Но не спирам и се чувствам страхотно!Виждам и резултата! Hug
уф, че дълго стана....  newsm78
Лек ден, приятна и отслабваща седмица! newsm51

# 438

Добро утро ,на всички! Не съм писала цяла седмица ,но не ми остана време ,а и докато ви прочета Grinning. Влизам да се похваля.От вчера имам нова кантарче и то отчете  -5кг. PeaceВещи,моля те да ме включиш и мен в табличката  -начални кг  93 ,а тази сутрин съм 88 кг.Имам повод за радост ,защото изкарах 14 дни ударен период. От днес влизам във втора фаза и с удоволствие ще си хапна салатка.
              Искам да помоля някой да ми изпрати рецепта за дюкански бисквити ,защото много обичам сладко ,а и ще мога да си ги нося на работа за закуска. Предварителна благодаря.  :bouquetНякой да знае коя горчица е без захар,защото аз откривам само със захар ,а и шунката е трудна за намиране,говаря за тази ,която е с 2,3 % мазнини. Лошото при мен е ,че откакто съм на диета нямам никакъв апетит,даже и за режимните неща,а зная,че е хубаво да се храня поне три пъти дневно. При мен явно липсва умеренност- или се тъпча или не ям. Но с вас съм по мотивирана от всякога .Благодаря,че ви има Simple Smile
            На всички желая лека и от слабваща седмица bowuu

# 439
Добро утро, момичета!
Вещи и момичетата са се справили страхотно с новата тема   bouquet
Добре дошли на всички нови   bouquet
Поздрави за всички, които имат повод за празник   bouquet
Нямам време да чета, но довечера ще го направя.
Пожелавам ви приятна, лека и отслабваща седмица.

# 440
Мими, то мойта гръдна добре, че е кърменето.. че пълни с есетствен силикон, особено от време на време  Joy Иначе и аз се чудя как тъй нямам поражения там, чак не мога да повярвам.. Подгръдната е -4 см (вече 82).. а гръдната не мърда.. coooooool  Sunglasses
На мен таз сутрин кантарът ми показа 75,900.. чак не мога да повярвам  Rolling Eyes 3 пъти слизах и се кчавах.. толкоз бе  Mr. Green Ама като се нагълточних с 3 чаши вода си отиде на порядъчното 76,300, което е даже повече от прекрасно  Laughing
Мъжо каза, че съм заформяла "дупенце"  hahaha Далече сме още, ама айде  hahaha

.... изкарах 14 дни ударен период.

Naughty Naughty Naughty Това изобщо не е за хвалба.. И ако сега се чувстваш прекрасно и нищо ти няма, не се знае в дългосрочен план дали не си си направиля някаква беля.. Ама защо така всички през глава  Confused не е това целта на диетата  Crossing Arms

# 441
Здравейте и от мен, днес ставам 3 месеца с Дюкан и вече не ме е срам,килограм по килограм с Дюкан пак станах мадам. отчет - 15кг. останаха в миналото, остават още 10кг. и въпреки прегрешението ми преди седмици доста добре пътувам напред със минусите Simple SmileДано на 6-я месец с Дюкан да съм истинската мадам- 58кг. цел.ЕХ,мечтииииииии,ама реални ще станат,обещала съм си.
Приятен и отслабващ ден на всички Дюканки, а на кг  #2gunfire

# 442
Добро утро дами!
Желая ви спокойна работна седмица   bouquet
Отивам да чета, че доста сте изписали  Mr. Green

# 443
Цоци - ей тва му е хубавото -ядеш до спукване и пак сваляш! Браво на теб!  bouquet И аз снощи съм на два крема ама не мърдам бе! newsm78
Росчо и на теб, честито преборено кило!  bouquet
Славе -браво за видяната седмичка! Честита да ти е и давай само надолу!  bouquet

Цитат
Мъжо каза, че съм заформяла "дупенце"   Далече сме още, ама айде 
Духи - Joy Joy Joy

Милена Михайлова - браво за 5-те кила минус, ама сериозно ли изкара 14 дни удърен? newsm78
Вероника -Честити 3 месеца! Резултата ти е отличен! Ще стигнеш целта -нема страшно!Справяш се страхотно!  bouquet
Айде, че е и работа ме чака, ма като вляза тук ... пък не ми се излиза пусто! newsm51

# 444
  • София
Момичета, благодаря за идеите.

Нашата бъдеща детегледачка ме сюрпризира току-що. Отказа да започне- разболявала се нещо и не може. Да търсим друга. А аз в петък почвам работа  ooooh! . Чудя се да я утрепя ли или не  newsm78 .

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 09:40 от zazu1

# 445
  • София
Добро утро!

Много сте писали през уикенда. Не мога да ви изчета.
Аз си задържам килограмите все още в четвърта фаза. Доволна съм.

Поздрави и успешна седмица на всички!

# 446
Мммм, че приятно пред компа с кафенце   food010
valeto  Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
svidni4ka, хареса ми това определение "промоционален дюкански пакет"  Wink Надявам се, след Велик ден, да спретна още няколко  Grinning
Милена, как издържа 14 дни  Shocked
Орелия, не унивай мила, знаеш, че всичко ще е в релси  Flowers Four Leaf Clover Hug
Много минусчета ( и тук там +), честито кексчета  Grinning Аз, в отбора на инвестициите  Flutter
Нещо за пране, ли се коментира  newsm78 Ставам да пусна моето  wash

# 447
Привет! Аз  продължавам да си задържам. Но ме изяжда от вътре  Twisted Evil

# 448
Добро утро, слдки!  Hug
Жоржито, добре дошла и успех!   bouquet
Ва_си, добре дошла! Успешна 3-та фаза!   bouquet
Кате,   love001
Бермудез, браво!  smile3501
АмериHug За 2 седмици може и 10-тина срещи да си направим.  Grinning
Шуши, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов, късмет и успехи!  newsm59
Славе, честита 7-чка и никога вече да не виждаш 8... на кантара!  Hug Благодаря за кафенцето!
Мими, благодаря за топлото кафе!  Hug
Спасдиди, Мама на Кики, Деничка, Марила, Марта, Цвете12, Вероника, честити месечинки!  Hug
Росчо, Цоци, Свидничка, Духи пухи, честити намаления!  Hug
Гууди, честито прохождане на малкото "зверче"! Само уверени крачки да прави в живота си, които да го водят по верните пътеки!  Hug
Бижу1, успех!   bouquet Дюкан препоръчва в 1-ва и 2-ра фаза да не се тренира, за да не се изтощава и без друго стресирания в този момент организъм. Но, ако преди това активно си спортувала, може да си продължиш, но намали малко темпото!  Peace
Дочка1, браво!  smile3501
Валето, успех!   bouquet
Милена Михайлова, браво за резултата!  smile3501 ОБАЧЕ, тези 14 ударни дни са били прекалено много! Дори 10 ударни се правят САМО под лекарско наблюдение! Дано не си си нанесла сериозни поражения!  Praynig Добре е да си направиш едни пълни изследвания сега.  Peace

Хубав ден на всички и успешна нова седмица!  newsm51

# 449
Добро утро!
Днес не се хваля с намаление hahaha
Отдавна искам да споделя с вас трите основни състояния, в които изпадам всеки ден:
Дюкански оргазъм - това е хапването на кекса в МВ обилно полят с горчиво кафе.
Дюканска лудост - комбинация от дюкански оргазъм, придружен със самотно цвилене пред компютъра.
Дюканска жертва - неистово ми се ходи в 00/в следствие на кафето и кекса/, но подтискам порива, за да изчета поредния и поредния пост от темата.
Сега да честитя намаленията на момичетата, на инвеститорките да кажа да не се натъжават, а да се мотивират от отличничките!
Кри,аз съм за срещата в неделя - нямам цветя около себе си и ако искате да помислим за сутрешно виждане в южния парк или на пикник на Панчарево или на Витоша...нещо такова с децата.
Хубав и отслабващ ден на всички Hug
ШУШИ, bdbaloni здраве, късмет, любов и много свалени килограми!

Общи условия

Активация на акаунт