Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 243
  • 907
  •   1
Отговори
# 450

Отдавна искам да споделя с вас трите основни състояния, в които изпадам всеки ден:
Дюкански оргазъм - това е хапването на кекса в МВ обилно полят с горчиво кафе.
Дюканска лудост - комбинация от дюкански оргазъм, придружен със самотно цвилене пред компютъра.
Дюканска жертва - неистово ми се ходи в 00/в следствие на кафето и кекса/, но подтискам порива, за да изчета поредния и поредния пост от темата.

Joy

# 451
Здравейте Дюканки  bouquet От днес започвам режима и сега прочетох някъде из коментарите, че във втора фаза фитнес не се препоръчва. Моля ви споделете така ли е? Какво го налага?
Фитнеса е нещо, което страшно ме зарежда.....Благодаря Hug

Фитнес не се препоръчва, защото протеините и белтъчините пряко участват в изграждането на мускулатурата и вместо да отслабнеш ще станеш маса мускули, т.е. готова за Мис Бодибилдинг. Ако държиш все пак на движението, прави леки упражнения от каланетиката, повече разходки, но не и силови натоварвания.  Wink
Шуши, Само хубави неща да ти се случват  Heart Eyes
Цоци, , а честит ти нов ник   bouquet Heart Eyes
Милена Михайлова, адашке чудесно си искарала 14 дни ударен. Аз ако го бях удължила сигурно щях да почна да вия срещу луната  Joy
Боби,   Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy Чудесно казано и описва ежедневието на една дюканка Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 09:51 от играчка-плачка

# 452

Да взема да обясня ,че нещо ми се скарахте Sad Ударния период ми се получи толкова дълъг ,защото в началото ядох нещо ,което не е трябвало ,но разбрах по-късно.Така,че започнах да броя дните отначало ,не се хваля с това ,просто много искам да отслабна. Това лято се надявам да не се срамувам толкова,като съм по бански. Blush Вече ще съм по-внимателна,обещавам.Едва ли съм си навредила, защото и по-големи периода на глад съм имала в миналото с разни други диети. Хайде никой ли не знае рецепта за дюкански бисквити,че ми си " гризка" LaughingЛек ден. Hug

# 453
Добър ден и от мен Дюканки Hug Много сте изписали за два дена  ooooh!, цели 20 страници, като отметна малко задачки идвам да ви чета.
А сега ако може едно въпросче само да задам. За степчетата става въпрос. Понеже има много марки Степ, Фрути, Танг - та да питам от всички ли може да се пие или само Степ?
Надявам се някой да не е питал и да са отговорили за да не стане припокриване.
Много благодаря предварително за отговорите.  bouquet

# 454
Добро утро! newsm51
Шуши, честит Рождан Ден, да си жива и здрава, много щастие, любов и усмивки newsm67
Добре дошли на новите момичета, успех с режима  bouquet
Рукенки, видях ви на кадро, много сте красиви, свежи и младеете newsm10
Марини и сие, големи сте сладури. Ти в  кой клас си?smile3503 Hug
Цоци, и теб те видях, дъщеря ти е безсрамно красива, а ти свежарка отвсякъде Hug
Ори, не се тръшкай, това е щото не си яла пържола вчера Wink, утре ще си ок babydust7
Пербе, Боби, кви мъжове в неделя, кви пилони,ама шъ размисля де smile3506 Joy Joy
Кятетоджин, ако обичаш, не ме депресирай с тия мерки,  newsm61, ама да не си посмяла да ги намаляваш  love001
На всички с намаления, честито Hug
 Бачи, Кри, Деата,Мише,  Вещи, Бубе ,Айсче,Дорче, Креми, То-ни, Маша,  Пеппи, Фенси, Аби, Боби, Ори, Зеленко,  Зазу, Гуди, Перле, Джуфка,Славе,Бомбе, Ривела, Даниа, Сън, Мишле, Халеева, Куки, Амери, Майка Зайка, Катяджин,  Цвети, Джини, Вани ник, jedira, , Roisin, играчка-плачка,  Геци 75, цвете12, svidni4ka, и всички знайни и незнайни Дююканки    love001

Хубав ден:hug:

# 455
Добро утро на всички!!
Сядам да изпия едно кафе с вас.

Добро утро!
Днес не се хваля с намаление hahaha
Отдавна искам да споделя с вас трите основни състояния, в които изпадам всеки ден:
Дюкански оргазъм - това е хапването на кекса в МВ обилно полят с горчиво кафе.
Дюканска лудост - комбинация от дюкански оргазъм, придружен със самотно цвилене пред компютъра.
Дюканска жертва - неистово ми се ходи в 00/в следствие на кафето и кекса/, но подтискам порива, за да изчета поредния и поредния пост от темата.

Аз съм на последното сега.....

ШУШИ,  бъди щастлива!   bouquet

Тази приказка за нулите и петиците е абсолютно вярна, аз от дестина дни се опитвам да видя кръгло 60 като хората, е не ще и не ще... Седи малко отгоре(на 61 се беше качило 2 3 от дните даже #Cussing out) и имам чувството, че ми се присмива нахално hahaha hahaha hahaha
Представям си колко ще го чакам да се махне та да видя 59 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Още нещо се чудя, Дюкан препоръчва 59, което ми се струва малко множко, аз се целех в 56-57. Та ми се струва, че ще почна да въртя 1/1 докато ми издържат нервите(след като стигна 59 де). Най-хубажо до 56 да издържат. Mr. Green Сега ще почна да тичам по-малко, пък да видим.

Сега ще падне смях вече!! Къде ги гледате тия месечинки бе хора, търсих, гледах - нема. Знам, че в таблицата се вижда, кой кога е почнал и кога пражи месец, но буквално месечинки не вида никъде. hahaha Е сега отнесох базика...

Малко длъжко стана...
Хубав ден милички!! Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 10:18 от tatianka

# 456
От кога се каня снимка да покажа най сетне намерих малко време, дано да се появи ,защото предния път видях малко зор докато ги кача.
 Аз преди Дюкан - 70кг.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5369099
Сега 2 месеца с Дюкан - 59кг.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5601566

Може да ни ви се виждам кой знае колко слаба ,но аз съм много ниска и при мен проблема и в областа на стомаха там трудно губя .Иначе на пръсти, глезени и гърди слабея бързо.

# 457
цвете12, не се вижда  Naughty

# 458

Добро утро момичета  Hug Heart Eyes Heart Eyes

ШУШИ
честитоооооооо   bouquet  bouquet  bouquet

Цвети12 страхотна разлика  Crazy Crazy Crazy

Сънче
как си? Всичко наред ли е при теб? Praynig Hug Heart Eyes

# 459
Atrakcia  на търсене напиши tsvete12 и трябва да излезе.Нещо не мога да ги сложа като хората.
L е о мерси Hug

# 460
Цвете, страхотна разлика, браво  bouquet
Лео, мерси за кафето, а къде изчезна Мънки, да не се отказа?  bouquet

# 461
Момичета, да ви питам за тези капсули лелено масло (които ги рекламират). Ние можем ли да ги консумираме? И дали за wc-то може да замести леленото семе и парафинавото олио?
Мерсиии  bouquet

# 462
Привет ,на всички Hug
Цвете12,честити ти два месеца на патерица Hug,а сега видях че си пуснала и снимки ,леле мацка напълно си променена-в положителна посока Hug
Валето успех с режима Hug
Milena Mihailova  Hug по въпроса ти  -Дижонска горчица те са два вида
взимаш си тази която е без захар Peace
duhi_puhi smile3501
Вероникачестито тримесечие  Hug
Боби1973,Сънче Hug,Перлее Hug
Франции Hug,Ориии HugФолии Hug
Днес, реших да уважа кантара показа ми някакво стимолиращо раздвижване... Joy Joy Joy
Шуши, честит ти рожден ден
Настии HugХалеевии Hug

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 10:55 от rivela

# 463
Atrakcia  на търсене напиши tsvete12 и трябва да излезе.Нещо не мога да ги сложа като хората.
Видях, поздравления  Peace

# 464

Лео, мерси за кафето, а къде изчезна Мънки, да не се отказа?  bouquet

Ми май нещо такова се получи  Rolling Eyes Ама тя да каже Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт