Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 200
  • 907
  •   1
Отговори
# 585
  • Oslo,Norway
Мацки, бъгнал се е отново форума, не цъкайте повторно "публикувай", мнението ви се изпраща, въпреки, че не ви дава , че е изпратено.
За да сте сигурни натискате бак/назад на браузъра и гледате отдолу последно публикувани публикации, ако вашия пост го няма рефреш/презареждане и всичко е ОК.

аааааааааааааааа яснооооооооооо smile3521

# 586
  • София
Не съм, здравей!
Вече ще правим квартална дюканска среща Wink
КремиСтрахотна промяна, браво за волята ти и хъса   bouquet

# 587
  • софия
Креми, newsm20
Орииии, spoko
Диаметър,аз свалям,като по учебник.Юрвам се на долу и после задържам.Така,че споко ще ме настигнеш.Последният път задържах 3 седмици.
 smile3538 smile3538 smile3538 Ей,на линчувах се заради спама.

# 588
Креми поздравления за месеците упоритост и постигнатото досега.С пожелание никога да не се връщат килцата и да постигнеш начертаното . разликата ти е невероятна, а на живо си къде по-слаба Hug

# 589
Девойки французойки wavey, Дали не е време за една почерпка със след обедно кафе  smile3521
Не съм ви чела от петък и гледам, че добре сте се позабавлявали  Laughing, сега се връщам да поизплакна очи с петъчната тема newsm08
Да ви се отчета миналата седмица свалях намаляващо от 300 до 100гр. на ден и събота като се впрегнах минах около 15км бутайки количка, резултата беше +100гр. на другия ден минах около 5км. и пак съм +100гр. newsm45. Не разбирам когато ходя като настръхнал кон  hahaha по цял ден качвам, а като съм споко и ходя само в квартала свалям  smile3511
mamce да ти е жива и здрава щерката, да те радва и с добър зет да те сдобие (ама след време, че си млада Wink)
Embarassed Embarassed Embarassed Rolling Eyes Аз пък какво си бях решила, че може соев сос. Даже бях сигурна, че някъде съм го прочела.  ooooh!
Имам книгата с рецепти на Дюкан и там е позволен соевия сос ама по 1-2л. като подправка Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора. #Crazy

# 590
deni_kali, честито намаление!  Hug
tan4eto83, благодаря за кафето! Съвсем навреме!  Hug

Офф топик:
Ори, салвията е градинска и в саксия не й е много добре, освен, ако не я сложиш в много голяма саксия на открита тераса. Разсажда се с издънки. Имаме на вилата.  Grinning

# 591
Креми,
Сравнявайки снимките преди и сега по бански, направо ми се оплете погледа  #Crazy Страхотна си! Искрени почитания   bouquet

# 592
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Имам книгата с рецепти на Дюкан и там е позволен соевия сос ама по 1-2л. като подправка Peace

Hug  Hug  Hug Благодаря. Успокои ме!

Нали си ми съименничка - подкрепяш ме!   bouquet

Няма ли някой в Хаджи Димитър, като стана дума за квартални срещи?!  newsm03

# 593
k_savova направо ми скри шапката.Страхотна си .
Лека вечер ви желая и режимна. И утре да има много минуси.

# 594
Незнам какво е ставало Mr. Green,но явно много съм изтървала.Много имам да чета.
Нещо пак ми се е отпуснала душата.Това ще да е от хубавото време.Май както вървят нещата ще влизам в 3 фаза.Ще си помисля още малко и естествено ще уведомя Вещи.Става ми все по-трудно да устоявам на ............  #Cussing out всичко.Май няма да стигна това което исках.Но поне се успокоявам че и това е нещо.Като се има предвид че всички дрехи са ме големи и ще трябва да си купувам нови  Blush
Лек и диетичен на всички Peace

# 595
Здравейте, приятелчета!
Перличка, забеляза липсата ми,   love001, благодаря ти, но тези дни все не ми остава време да седна спокойно пред компютъра. Затоплянето на времето провокира много излизания и задачки.
Не съм ви чела съвсем от началото на темата, само оттук-оттам. И сега бързам към детската градина.
Но да ви се похваля. В събота мъжът ми ми изхвърли няколко от моите дрехи, седели ми били като чувал Flutter, и нямаше нищо против да си направя вчера един малък шопинг. Та си купих 1 дънки/28 номер/, 2 блузки и 1 комплект от 3 части, тип анцунг. Няма кой да ме снима сега да показвам снимки.
Видях, че имаме рожденничка:
ШУШИ, честит празник! happy bd Да се чувстваш винаги красива и обичана!
Гледах малко снимки:
Креми, Цвете 12- страхотни сте! Много нещо сте постигнали! newsm51
Русенки, изглеждате чудесно! Сияете! smile3521 И мъжката ви компания също е готина! smile3503
Джини, newsm12 и аз чакам повече инфо, притесняват ме писанията ти!
Лейди а, успех!
Ще ме извините, сигурно пропускам доста, но ще се опитам да наваксам по-късно! newsm53

# 596
привет на вси4ки дами дюканки. ре6их и аз от днес да запо4на режима.оттавна се глася и се ре6их, все пак лято идва. имам доста за сваляне. онадеждена съм от резултатите които  виждам 4е са постигнали вси4ки тук. стискам палци на вси4ки и дано и аз успея. някои би ли ми казал как да си направя такава лента дето показва килограмите или възраста на детето под публикувано мнение. моля да ми обясните например като ли4но съоб6тение. много ми харесват.

# 597
  • Варна
 gydi Само се записвам.

# 598
Цвети,радвам се да те видя! HugЧакаме снимки Rolling Eyes
Момичета,изпаднах в ужас .Старият ми дръгел -кантара ме мереше във всяка стая различно.Ядосах се и отидох да си взема нов/много е хубав милинкия и навсякъде ме показва едни и същи килограми/,ама колко 66кг.- с три килограма повече Cry.Нищо, аз ще стигна 60кг smile3516Ама това значи ,че съм била 86кг ooooh!
Дори,ти що сЪ закаш,а? Hug Hug Hug
Креми,ти направо си супер! Hug Hug Peace

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 17:17 от perlata

# 599
  • Пловдив
Джини, прочетох ти поста и ... ужасно се ядосах  Confused Ядосах се най-вече затова, защото всички ти говорехме за пиенето на вода, но ти ... ами ти не пиеш. А протеини без вода - скапва организма, няма начин просто. Много добре си спомням като си писала, че не пиеш вода как всеки ти привеждаше доказателства и доводи за нейното пиене, ама ти не и не. Режима не е виновен, а неговото грешно спазване, извини ме за остротата.
Бачи и Пилито са ужасно прави. Не е причината, че не знаеш как, а просто не искаш.
Пожелавам ти да се оправиш, каквото и да е положението можеш да го поправиш, ако ти решиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт