Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 206
  • 907
  •   1
Отговори
# 570
По случай един месец с Дюкан и с вас  Hug се явявам на отчет:-6 кг, талия и ханш:- 5 см, бедро -3 см  bowuu

# 571
  • Варна
[Присиииии,аз в теб седнах.Сега като ти натежа,да видиш как ще слезеш бързо,бързо при шестичките. hahaha
smile3521 smile3521 smile3521,  а дано

# 572
Ако някой знае - моля да ми пише къде в момента в София има трици - интересуват ме югозападните райони, в частност Овча купел.Разбрах, че има на пазара Димитър Петков, но не откривам такъв магазин в нашия сайт.Благодаря!

# 573
  • Варна
Здравейте мили приятелки  Hug
Честито на рожденничката, на свалилите, на инвеститорките и на месечинките (сетих се, че и аз правя 10 месеца с Дюкан)   bouquet
В тази връзка, пускам снимка и режимна почерпка
Поради лошата ми структура на тялото и ниския ръст (150см Whistling) - крачката си останаха пуФкави, трябва да се поработи върху тях самостоятелно  ooooh!
Лек и спорен ден от мен  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 12:07 от k_savova

# 574
Ори, другото име на градинския чай е салвия - има я на щандовете за подправки.  Peace
Кларис, честит 1 месец с Дюкан! Чудесни резултати!  smile3501
Креми, честити 10 месеца с режима! Изглеждаш чудесно!  Hug

# 575
Диаметер-наборе,шЪслезеш и ти на пейката с шестичкити  action032
Перлитка, аз май с 0,5 еврогодинки ША дода по-голяма от тебе, затуй ни ми викай наборе   Crazy , пък за пейката на шестичките - ще почакате доста  Rolling Eyes ако продължавам с тоя темп на сваляне #Cussing out, обачИ ако продължаваш така нежно да ме милваш по главицата, току виж ми се засилил метаболизма /ади стига спам де  smile3538 /
По въпроса за 00 - то ще излезе, че клизмата е най-здравословна  Sick
Креми - възхитителни резултати, дано всички след време се похвалим с такива снимки   bouquet

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 15:24 от diameter

# 576
  • Oslo,Norway
ха сега привет на всички  вече ви поизчетох така че мога да съм спокойна
ШУШИчестит рожден ден  много щастие много любов много здраве и много килограми останали в миналото  bouquet
пък аз да се хваля ли да не се ли хваляя,като гледам има хора кадето за 5 дена ударен са махнали по 3  - 3.500кг.абе ще си го кажа още 1 кг вече е в миналото  Laughing за моя ударен от 5 дни станаха общо 2кг., абе каквото и да е  за мен това си е голямо щастие newsm47.на всички съфорумки желая седмица изпълнена само с хубави емоции и премахнати кг. sun

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 577
  • Oslo,Norway
ха сега привет на всички  вече ви поизчетох така че мога да съм спокойна
ШУШИчестит рожден ден  много щастие много любов много здраве и много килограми останали в миналото  bouquet
пък аз да се хваля ли да не се ли хваляя,като гледам има хора кадето за 5 дена ударен са махнали по 3  - 3.500кг.абе ще си го кажа още 1 кг вече е в миналото  Laughing за моя ударен от 5 дни станаха общо 2кг., абе каквото и да е  за мен това си е голямо щастие newsm47.на всички съфорумки желая седмица изпълнена само с хубави емоции и премахнати кг. sun

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 578
  • Бургас
К Санова изглеждаш супер!Браво!   bouquet

# 579
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Креми,   bouquet  bouquet  bouquet. Честит ти празник на упоритостта и търпението. Невероятни резултати!!!  newsm10 Страхотно изглеждаш!

# 580
  • Oslo,Norway
кво стана  че два пъти ми излезнаха постовете не можах да разбера newsm78

# 581
Мацки, бъгнал се е отново форума, не цъкайте повторно "публикувай", мнението ви се изпраща, въпреки, че не ви дава , че е изпратено.

Сънче, благодаря ти, ама аз питах за семенца градински чай или каквото там, че да си посадя Thinking Hug Иначе няма подправка сушена, дето да не ми е в чекмеджето Tired

k_savova, убийствена ралзика, честити 10 месеца! Браво!  bouquet

Диаметер, аз откога го разправям това за клизмата Laughing
Лени Peace

Боби, не съм в този район и не мога да съм от полза, но пропуснах да те поздравя одеве Kissing Heart

# 582
  • Варна
k_savova   , чакай да се изтупам, че паднах от стола. Виждала съм ти снимките и на живо те видях, но тези снимки с банските направо ме утрепаха  smile3521

Браво за постижението и честити 10 месеца с режима  smile3501  newsm38

Сървъра нещо ми прави номера пак.
Оп, поправих се  Peace

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 15:32 от prysila

# 583
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мацки, бъгнал се е отново форума, не цъкайте повторно "публикувай", мнението ви се изпраща, въпреки, че не ви дава , че е изпратено.
За да сте сигурни натискате бак/назад на браузъра и гледате отдолу последно публикувани публикации, ако вашия пост го няма рефреш/презареждане и всичко е ОК.

# 584
  • София
Джини, След достигане на нормални килограми, важно е задържането им, а не тормоз на организма. Не напразно Дюкан е написал, че приема на всички групи храни в трета фаза е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Радвам се, че майстор Паф е започнал режима  Hug
Сравнително нова съм в режима, но съм абсолютно съгласна с Бачи.
Спомням си твои постове - намалявала си водата, повече протеинови дни и т.н. и т.н.Не е проблема в режима, а във спазването му.И как не знаеш кое е нормално, кое не?Аз знам само, че след време трябва да ограничавам сладки неща и т.нар. junk food - работя във сферата и ми е ясно, какви боклуци ни сервират.А повечето налитаме само на това EmbarassedВече съм включила зехтина в умерени количества в приготвянето на храна за другите от семейството ми.
Извинявам се за дългия пост, и също за тона, но не се въздържах Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт