Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 247
  • 907
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
Положението е под контрол  newsm03
Щот мЪ немаше менЕ. hahaha Joy JoyЕ сега излиза извън контрол rotfImbo rotfImbo rotfImao
Момичета,тук съм,ама първо ще плюскам ,пък тогава ще пиша.Прочетох ви. Hug Боби,и аз шЪ са опусна в гащите да вися тукЪ hahaha Joy Joy

# 541
момичета,вие всеки ден ли ядете ленено семе и прибавяте ли го към сместа за кекс или палачинка?/2л.трици+1л.ленено семе/
Аз си го меля и го добавям всеки ден  Grinning
Славе! Доста си свалила   bouquet
Гудиии!  newsm47
perlata  Joy Joy

# 542
  • София
Гуш, Саш, ех, как ми стана драго, че ви виждам!  Hug
m_jov, добре дошла и успех!   bouquet Браво за постигнатото до тук!  smile3501 Влизай честичко в темата и няма да допуснем да се отчайваш.  Wink Hug

Hug Heart Eyes

# 543
  • Варна
Привет момичета,

Не съм се включвала цели 2 теми, но имам да споделя нещо важно, което мисля ще ви е от полза.

Моя позната лаборантка ме посъветва в никакъв случай да не използвам течен парафин за овкусяване на салатите, защото течния парафин, който се продава в аптеките е петролен продукт, химически и е главно за външна употреба! Силно канцерогенен.
Във Франция се продава парафиново олио, което нямало нищо общо с нашия течен парафин. По друг начин става извличането на маслодайните влакна.
Това е информация от човек-химик. Разбира се всеки решава за себе си, но се почувствах длъжна да го споделя в вас.
Въпреки, че моята реакция беше , че на шишенцето е указана дозировка и за вътрешен прием, но това може да се случи инцидентно, а не за редовна употреба както е при нас..

Връщам се да чета пропуснатото и ви пожелавам отслабваща седмица- бодра, усмихната и много здрава за всички ви! Hug

# 544
Здравейте момичета  Hug
Много работа днес, много нещо. Прочетох Ви, но по диагонал-признавам си  Blush
Шуши, естит рожден ден. Много здраве, късмет и усмивки   bouquet
Мама на Кики, честита месечинка  Heart Eyes
Моята трета фаза си тече нормално за сега-като по книга. Спазвам вече всичко. Въведох всички нови храни. Нямам плюс, нито минус  Simple Smile
Съни, Бачи, КатеДжин, Перличка, Ори, Гуди, Насти, Славе, Аби, Елена, Геци, Ривела и всички, които пропускам  Hug

# 545
Не съм, добре дошл аи успех!   bouquet
Трекс, гъби може в ПЗ.  Peace Ако консервираните са БЕЗ захар, използвай ги.  Peace
Щампа, благодаря за тази информация!  Hug Аз не съм използвала никога парафиновото масло. Но мисля, че тази информация наистина е важна и трябва да се вземе под внимание.  yes
MAMSHug

# 546
Здравейте.
Бях на лекар и имах мноого дълга лекция за режима ни и как съм си прецакала организма от него. Лекарката ми забрани да диетувам, въпреки че я запознах много добре. Явно лишаването влияе и обещах с половин уста да спра и да си хапвам нормално. Лошото е, че не знам вече кое е нормално....Потиснато ми е, а и отново съм +2 кила, въпреки че съм пети ден на протеини, днес залитнах на 3 пъти, изобщо.....трябва ми основен ремонт.
Оплаках се.

# 547
  • Варна
Здравейте и от мен.
Нямаше ме през уикенда и вие пак много сте изписали.
Ама ей ме на , не съм се изгубила.
Имам въпросче ? Някой  да си е взимал режимна храна в куфарите при пътуване със самолет ? Какви запаси мога да си взема за 1 седмица примерно ? Хайде, дайте ми идеи моля, че не искам да си нарушавам много, много режима.
Честито на месечинките   bouquet
Честито на минусчетата днес   bouquet
Славе, май си минала на друга пейчица, не ме изчака да освободя място  Wink

Моята трета фаза си тече нормално за сега-като по книга. Спазвам вече всичко. Въведох всички нови храни. Нямам плюс, нито минус  Simple Smile

Мамс, браво  smile3501 Следя ти 3-та фаза, защото ще черпя опит  Peace

6tampa , мерси за информацията. Аз не го пия,  от мързел  не съм се завлякла в аптеката. По този повод - във Варненското Пикадили на Младост има ленено олио в бутилчици по около 200-250 гр, на цена около 5лв. Мисля, че може да се замени парафина с него. Но не повече от 1 суп. лъж. дневно.

Джини  hug

# 548
Момичета да попитам - гъбите в коя фаза са? в първа или втора? И могат ли да се ползват такива от буркан? newsm78

# 549
Джини, а какво точно ти каза лекарката? Защо си си "прецакала организма от него"?  newsm78 А ти как се чувстваш?

# 550
Привет отново ,
Джини тука ме заинтригува .Заради залитането ли ходи на доктор.По принцип от доктор до доктор разлика голяма аз на моята не съм се обяснявала за режима , но ми е интересно от какво точно си лишаваме организма .Пиши малко повече ако обичаш за лекцията.За лишаване от въглехидрати ясно , но нали ги набавяме от триците.

# 551
Относно парафиновото олио - информацията ми е и от лекар, и от фармацевт.Навсякъде е петролен продукт.Може да се ползва в салатите.Става канцирогенен само след термична обработка.В аптеките има такъв за мазане и за перорална употреба,като втория е много по-пречистен.Дава се дори и на бебета за разхлабване при евентуален проблем.Нека да не се психясваме излишно.
Джини,какво точно си прецакала организма си според твоята лекарка?
trex,гъбите са за ПЗ дните.От буркан може,ако са приготвени без захар.

# 552
Джини, След достигане на нормални килограми, важно е задържането им, а не тормоз на организма. Не напразно Дюкан е написал, че приема на всички групи храни в трета фаза е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Радвам се, че майстор Паф е започнал режима  Hug

# 553
  • софия
Т рекс, Сънчето ти отговори!!!
Присиииии,аз в теб седнах.Сега като ти натежа,да видиш как ще слезеш бързо,бързо при шестичките. hahaha
Бачинкооооо, Hugизлезнала си гледам,от под прикритие.А щом си тук,всичко е под контрол. Heart Eyes
Перлеееее,айде,действай!!! Twisted Evil
Шъ викам:Гуудиииииии,Фолиииии,Бачииииии,Мамсчееееее,Орииииии,Кукихалеевииииии,Катетааааааааа,Ривелкаааааа,Америиииии,Крииии,
Сънчеееее,Сватееееее,Настиииииии,Цомбеееееее,Вещиииииии,Зеленкоууууууу,Абиииииииии,Перлееееее,Мишлеткииииии,
Волнаааа,Фенсииии,Спасдидиииии,Деаткаааа
sun
Оффффф,пак прегракнах.Шъ Ода да апна,че се изтощих.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 16:50 от slave

# 554
  • my own world....
Mомичета, предстои ми операция от херния.....според вас, ще трябва ли да си променям режима? Аз мисля, че не....но знам ли....аз и доктор още не съм си избрала........Да стискате палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт