Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 125
  • 907
  •   1
Отговори
# 885
Peppery, удивителна промяна, браво!  bouquet
Елена82, прекрасна си! Честити 3 месеца! Peace
sneji_suni, поздравления, въпреки, че не знам кое е преди и кое сега - изглеждаш много добре Peace

# 886
Привет и от мен.

Поздравления за Peppery иЕлена82 , удивителна промяна, браво! Изглеждате невероятно   bouquet  bouquet.

# 887
Елена супер изглеждаш! Само ти се чудя тези 8кг откъде още искаш да ги махнеш????????Не са ли множко?  newsm78 Според мен си скачай в трета фаза  Hug

# 888
  • Варна
на тази която съм снимана във страни е сега,а другата е преди.  bouquetмерси много момичета  bouquet

# 889
  • Варна
Здравейте  Hug
Чудна промяна са показали Перпери и Елена82.Пожелавам на всички да постигнат визията, която желаят   bouquet
Честит рожден ден на Дидочка и момченцето на Дамаянти   bouquet (апропо къде се загуби тя  newsm78, пусна снимка на скара преди време, зариби половин свят и зачезна  Mr. Green)
И къде е Ели Карагьозова   newsm78
Лек и отслабващ ден  Heart Eyes

# 890
Елена, Снежи  Peace
След вчерашния глад който изпитвах, днес почти не ми се хапва  Sad Тъжна съм, пак имам проблеми и ми идва, да съм в дън земя  Mr. Green
Фоли, я и аз на опашката за посипване, даже, ако може ще се наредя два пъти  Grinning

# 891
  • Тракийка в Софийското равно поле....
и момченцето на Дамаянти   bouquet (апропо къде се загуби тя  newsm78, пусна снимка на скара преди време, зариби половин свят и зачезна  Mr. Green)

Май е много заета с Великденския базар. Доста работа им се отвори!

Момичета, невероятни резултати!  Shocked  Shocked Pepperryyy - жестоко изглеждаш! Елена 82 и аз не знам накъде искаш да сваляш 8 кг. - много си хубава и сега!

Мама на Кики newsm20....... ще те гоня   bouquet

На всички месечинки и минусчета - честито.

# 892
Ох, и аз най-накрая!
След 17 дни задържане (но без капка демотивация!!!  Wink ) по време на последната партида П дни смъкнах 1 кг !!! Дано продължава така  Praynig

Пепери и Елена .... БРАВО!!!

# 893
Peppery, Елена82- изглеждате чудесно! smile3521!
Амери spoko  bouquet
Галама, Рачони, Кремена, Жана, МарияИд, Фен, Вики- честито намаление! smile3501
DZ, здравей и тук, и отново Heart Eyes! Днес май имаме варненска атака.  GrinningДано този път успееш да докараш нещата докрай! Peace
Мама на Кики, страхотен резултат! newsm51
Перличка, браво и на теб, душата, как го правиш тоя номер с намаленията в трета? Thinking На теб който и кантар да ти дадат, все си наваксваш разликата Heart Eyes
Вили Бец, успех на мъжа ти! Peace
Svetlat., моята дъщеря е на 04.10.2003. Flutter
Фоли, ти освен всеки ден да ръсиш над всички, това да ти е първата работа за деня/ или последната/. Wink И аз от много време задържам, но пък ханш 95 не съм имала никога. Sunglasses
Не само Ели Карагьозова се загуби, и МБМ Мария не е писала скоро.

# 894
Пепери, уаааууууу  Hug
Елена, честита месечинка! Изглеждаш много добре  Hug
Честита месечинка и на Мамче на Румче  Hug
Цвети  Hug

# 895
  • София
Привет!
ЕленаСупер си - откъде ще ги махаш тез 8 кг. newsm78 Поздравления   bouquet
ПепериНа снимката сега, си просто друг човек  Flutter Снежи   bouquet
Честит рожден ден, Дидочка  smile3510
Мама на КикиДюканка-ударничка Grinning , скорошно постигане на целта ти желая  Hug
Не съмХапвай режимно, в началото е така..., направи си нещо от рецептите в Дюканския блог Peace
Лек ден, девойки Hug

# 896
Благодаря ви милички ,ех без вас какво ли щях да правя!? newsm51

Елена82 и на теб  smile3501

# 897
  • София
Здравейте на всички!
Съвсем нова съм в този форум и въобще в самата тема Simple Smile
Преди един месец започнах диетата на Дюкан,след като прочетох книгата му,свалих 4 кг първата седмица и останалите три седмици някак си като че ли застоях и кантара уж мръдна с два килограма и днес установих че съм върнала едно килце.Чудно ми е колко време може да продължи подобен застой?Питам защото мотивацията ми спада с всеки изминал ден като виждам че резултатът си седи все същият и се питам дали не е по добре да започна с третият етап и по късно да започна отначало за да досваля оставащите ми килограми.Искам още да попитам за триците във всички периоди ли могат да се ядат и колко горе на ден е позволено да хапнеш без да прекалиш,защото така като ги гледам те са на основата на въглехидрати,които не са позволени по принцип.
Извинявам се ако някой преди мен е поставял същите въпроси,но не можах да изчета абсолютно всички теми които сте публикували в този форум.Ще се радвам ако някой ми отговори,защото всички около мен имаха да свалят по 3-4 килограма и вече ги свалиха,докато аз продължавам и сродните ми душици намаляха изведнъж.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 898
  • Пловдив
Момичета, изглеждате прекрасно   bouquet
На мен Пухчето ми се губи от полезрението  newsm78

# 899
,Дидочка  , Честит рожден ден  bouquet
Снежи , Ели , Пепери  Flutter изглеждате чудесно  smile3501
Честито на всички с намаления  Hug
Амери   remybussi , дано скоро се разрешат проблемите  Hug Чакаме те скоро в Русе
Фоли , хайде днес пак да ми удариш пръчицата по главата , ама по - силничко ще те замоля  hahaha Тази сутрин кантара показа 62 кг и 100 гр - мъъъничко помощ ми трябва още   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт