Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 119
  • 907
  •   1
Отговори
# 870
  • Sofia
Peppery, зашеметяващо изглеждаш в момента! Heart Eyes

# 871
vili bets Добре дошли!Повече от десет дни е опасно за здравето и не е необходимо.Успех!

# 872
FEN, Честито ти минусче, мила
Peppery, Не мога да повярвам  Shocked Страхонтна си

# 873
# 874
  • Варна
на търсене напишете ника ми sneji676 ,пробвах да пусна снимки от преди и сега но нещо пак не се получи newsm78

# 875
  • Universe
Момичета ,на всички  HugИ да ви кажа,че новият кантар закова 65кгсутринтаТова е !Няма лъжа,няма измама. Из целия апартамент- толкова показва hahaha Joy Joy

Перле, стига си разхождала теглилката като куче из апартамента. Ще вземе да те уапе Joy Joy Joy
По стария кантар си свалила 20 кг Hug Hug Hug и няма защо да се тормозиш, че сега имаш разлика в измервателното устройство. Както и да ги гледаш /вече изчислих за мама на Кики/ - това са 80 пакетчета вносно масло, изчезнало/стопило се/ от телесата ти.
ТОВА Е ФАКТЪТ И НОВАТА ВИЗИЯ -  СЪЩО , ДРУГОТО Е ...СУЕТА !!

В книката пише от 2 до 10 дни, но на мен това ми се струва малко. Някой правил ли е по- продължително време .  
vili betsThinking  според мен, с това начално тегло и , ако е месояден, може да изкара 10 ударни. Над този брой - няма смисъл и  Naughtyне е препоръчително да го прави сам без лекарско наблюдение . Успехи   bouquet

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 14:44 от lenny_pld

# 876
Перле поздравления!Каквото и колкото да се оплакваш за мен ти си изглеждаш страхотно!Разбрахме  ли се?  Hug
Момичета не съм виждала снимките от русенската среща,а и не ги намерих в албума...Някой да може да помогне?  newsm78 Praynig

# 877
Peppery уАаааауууууууу, страОтна си  Peace

# 878
Ето снимката на Снежи съни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237420

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237415

вкарала си ги една през друга поизчистих линковете

# 879
Здравейте момичета,
на всички с минусчета честито Hug

Дидочка newsm59,желаяти всичко най-хубаво!

При мен промяна скоро няма да има, нестига че съм на П, от толкова пиене на вода хода като бременна до 00,а и от днес МЦ smile3515. Това кило не се дава лесно

# 880
Фен, честито намаление!  Hug
Снежи, млечните е хубаво да са до 1 кг на ден. Значи може 500г извара + 400г кисело мляко.  Peace Чудесна промяна! Браво!  smile3501
Елена82, честити 3 месеца! Отличен резултат!  smile3501

# 881
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте дами, минавам да се оплача - хвана ме втрисането, знам, че е нормално, но пък е неприятно, освен това ме подхвана и вълчия глад, а покрай него и този за сладко. Тях обаче ги моря с импровизирани желирани бонбони от желатин, вода, степче и подсладител, а и съм си направила десерт, ама пак си е гадничко. Иначе съм добре, ама ми се дъвче постоянно - дъвка не помага. По този повод въпрос - вие с какво залъгвате желанието за дъвкане на нещо? Изключвам и цигарите защото не пуша, едно време като пушех идеално помагаха.

# 882
Sun Благодаря ти !
Ето и снимките,вече съм ги показвала само последната съм добавила!После ще ги изтрия.. Crazy

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 23:14 от Елена82

# 883
Ели браво бе душа Crazy Като те видях последно беше седнала и ни се загледах.Поздравления Hug

# 884
Ели изглеждаш чудесно, страхотен резултат!

Общи условия

Активация на акаунт