Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 321
  • 907
  •   1
Отговори
# 165
Може коприва, разбира се!Аз вече си правих супи с кис.мляко и яйце  chef

# 166
  • София
Мерси за отговорите, отивам да врътна едно супе, че ми изтекоха лигите по тез зеленчуци мамка му, обаче си струва за 10 дни П съм минус 5 кила. bowuu - няма ми ги любовните дръжки на талията и дупето ми е по-гладко  Peace.

# 167
Много сте хубави!  bouquet

Гледате ли Карбовски  Sick

Някой може ли да каже с две думи за какво става вьпрос,че не гледах. Embarassed

# 168
Недейте така с рогите де... Новите мадами наистина не са наясно по колко горе-долу се сваля, и им трябва кураж и подкрепа, не набиване на канчето...
Баба ми му викаше "смандисване" - когато имаш желание за нещо, и някой ти попари ентусиазма...
Не е същото в случая, но нека сме по-толерантни...

# 169
 rotfImbo rotfImbo Перличка, направих си фитнеса за коремната мускулатура с тебе   Hug
Духи пухиии,   да няма непоряд! Нещо не ти харесват 20 чифта години, а?! Кво да кажем ние, дето сме пълнолетни във всички щати  Joy

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 22:15 от Fancy N

# 170
Много сте хубави!  bouquet

Гледате ли Карбовски  Sick

Някой може ли да каже с две думи за какво става вьпрос,че не гледах. Embarassed
май за някаква мацка болна от анорексия или болимия станала 22кг. и сега живота и е на кантар

# 171
Здравейте момичета ...спомняте ли си БАБА ЦОЦИ ...
да ви разкажа последните си неволи ......след двудневен безсънен маратон в четвъртък в 15:00 ч. тръгнах за Шумен Варна ... хубавото беше че бях с една дружка, но като я оставих нея в Шумен почти насън минах останалото разстояние и мислех, че като пристигна в моите приятели в Варна ще заспя още на вратата ...нооооооо като седнахме самата аз не повярвах, че издържах до 3 часа през нощта ...МНОГО СЪМ ГОРДА ОТ СЕБЕ СИ  newsm44...с тези приятели не съм се виждала от месеци ... домакинята се беше приготвила за вечерята с милион вкусотии ... но аз ЖЕЛЯЗНА  newsm10...направо бях "БЕТОН МАРКА 500". smile3501... за цялото време на масата ( докато всички вкусотии ми бяха пред носа ) ...изядох няколко резенчета краставица и домат  и три парчета пуешко филе ...еее обилно поляти с МИНЕРАЛНА ВОДА  newsm62...през цялото време държах една чаша с вино, но само я докосвах до устата си без да отпивам (когато хората казваха наздраве) .... след вчерашни един милион срещи се прибрах снощи към 23:00 ч .....и днес цял ден "реанимирам " (лежа на дивана и се тъпча , нооооооооооооооосамо с разрешено храни ) ...... сега за вечеря след като изядох почти половин пиле с огромна салата реших да ви проверя какво сте "писателствали " тези дни ....ама вие нямате спирка бе дами ... признавам си не можах всичко да изчета
Видях снимките на Русенки ................лелеееееееееее като си помисля, че аз се "пиша в един отбор с такива ВЕЙКИ "..... СТРАХОТНИ СТЕ
Хей SUN ......ама ти наистина си вейка ... я кажи като теб ли трябва да почна да изглеждам за да мина в трета фаза ....ако е така ...ще се пенсионирам във втора фаза

ПП.
не съм се кавала на кантара последните няколко дни ...но след днешното ТЪПКАНЕ направо ме е страх утре да се проветря

# 172
Духи пухиии,    да няма непоряд! Нещо не ти харесват 20 чифта години, а?! Кво да кажем ние, дето сме пълнолетни във всички щати  Joy

Нееее.. аз такова.. щото.. все едно да се обяснявам така на майка ми и  Rolling Eyes
Аз щото си падам по математиката затуй така  Embarassed

# 173
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Пилито Мерси за включването! Peace Може би при теб е още рано за резултата............. newsm78 или незнам,при мен 4/3 не действа добре.Мисля,че имаше още някой 1/1,който беше доволен но не се сещам.........точно Blush

Зарибената [/b]  Joy Joy Joy Мерси ама аз не съм била на Русенската среща..........иначе съм гОлЕма Хубавица............. Crazy
smile3521 smile3521 Не е лъжа!!!

Аз също четох, че някой е на 1/1 и е доволен, аз също не помня кой беше, но го препоръчах на сестра ми за махане на последните 2 кг, че се оказаха адски трудни и упорити! УТре тя прави 3 месеца, ще ви пусна снимки за малко!
 Wink
Сега си повиших адски тонуса.. десет минути тук пробвам моите дрехи от миналото лято.. в еуфория съм и ми е лекоо носталгично - всички те падат прави, без да ги разкопчавам.. яко преправяне ще пада и ще се купуват нови!!!!!!!! Mr. Green

# 174
Кейти1402, Геци, Ривела, Татянка, Зарибената, Фенцюси, Пиленце, Дени Кали, Цоци, благодаря ви от сърце за милите думи! Hug Heart Eyes
Марини, Нелинка, Нелка и още... тя си знае, много ви благодаря за днешната прекрасна среща! Още ми е приповдигнато настроението.   newsm51
ПерлеrotfImbo Ох, ще ме умориш от смях!
Цоци, браво за проявената воля!  smile3501 Оставаш във втора до постигане на собствената си цел - за всеки е различна.  Peace Пожелавам ти скоро да постигнеш формата, в която най-много се харесваш и да заобичаш истински тялото си, както и на всички останали!  Hug

Лека нощ и сладки сънища! До утре, сладкишки!  Kissing Heart

# 175
Извинете, не видях в опредната тема да сте ми отговорили. Признавам чета по диагонал тия дни.
Солено дюканско кексче може ли със сода, а не бакпулвер да се направи?

# 176
  • София/Осло
Пеппери- да си жива и здрава, добре че днес ми е всичкояден ден та да мога да се почерпя за твое здраве
Та в този ред на мисли днес си направихме страхотен съботен обяд в едно заведенийце...напупах се яко с арабски кебап..люююююююют и вкусееееееееееен  Joy Joy Joy....после 00 беше безмилостен...но сега корема ми е отново залепен за гърба  Joy Joy Joy
Ми да. Аз откакто съм свиня мъжете стнаха много възпитани.
Само пред теб, а представяш ли си зад гърба ти за какво става въпрос  #Cussing out
орелийке- и за мен 3 фаза е ужасяващааааааааа  Tired
русееееееее - представянето ви е  прекрасно,  представлявате една от "слабите" групи на режима/ слаби- т.е. не дебели  Mr. Green/...марини алекс е невероятен  Hug
камелия- можеш да ползваш хиляди подправки и сол...но защо избираш точно готови и пълни с какво ли не..само да ти споделя ,че дълго време ползвах такива тип Подравка и разни бульони и готови смески..ами откакто ги елиминирахме ястията придобиха чудесен и уникален вкус всяко само за себе си..пред беше пълно еднообразие  Peace

# 177
Извинете, не видях в опредната тема да сте ми отговорили. Признавам чета по диагонал тия дни.
Да, бакпулвера се прави от сода бикарбонат и лимонтозу.  Peace

# 178
  • София

Аз съм правила сладко (в микровълновата) със сода бикарбонат - по-гадно става   chef Така че продължавам да изкупувам бакпулвера в магазина - нали сме двама и отива по един на ден  Embarassed От време на време просто купувам 2 шепи - да имам резерв  Embarassed

# 179
Сънче, Нели, Нелинка, Марини newsm51 

Общи условия

Активация на акаунт