Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 286
  • 907
  •   1
Отговори
# 285

tatianka - мила ядеш ли достатъчно месо особенно през дните на ПЗ ...

Да, единственото което сега се присетих е че бях намалила рибата(не беше нарочно, хладилника това имаше), почти всичко беше пиле и теле, мпже би е това. Примерно за 10 дни да сам иала риба 3/4 пъти. Та по този повод днес само риба! И утре на отчет Mr. Green

Деатка, аз не правя никаква разлика между двете hahaha hahaha

# 286
 Привет, убавици! Hug
 Аз още не съм дочела новата тема, че нещо в повечко ми дойде спамчето, ама ше наваксвам веднага след фукнята:
 Кило и половина ми остават. Не съм сигурна, че ще се задоволя с толкова, затова реших следното - ако до 23.04 съм 60кг, минавам в 3-та, ако съм повече - оставам във 2-ра и продължавам (до 58 например). Thinking
 Видях едни прекрасници в очарователната компания на достойни кавалери. Евала! Hug Heart Eyes
 Честито  на всички с повод!   bouquet

# 287
Ех, Деатке, блазе ти!

попаднах на този блог
http://psabev.blogspot.com/2007/05/coca-cola-zero.html
Струва ми се, дори да нападнем по-дюкански Кока кола България, ще е безуспешно  #2gunfire
много мудна работа...

Защо не мога да видя снимките от срещата  Cry Cry Cry

# 288
Здравейте,Дюкянки

много се радвам на етусиазъма Ви и най-вече на вашите резултати.Искам да Ви попитам аз пазих 2 протейнови дни и 5пз,но нещо ме наболява кръста по-точно бъбреците какво да правя?Имам да свалям 7кг.Дали пък не пих достатъчно вода....незнам

благодаря предварително

# 289
Здравейте момичета !

Днес се включвам да ви съобщя, че правя 1 месец с Дюкан и резултата е -8,400 кг. Много съм щастлива и ви благодаря   bouquet за подкрепата.

Честито и на другите с месечинки и свалени килца. Аз упорито продължавам след този резултат да се надъхвам все повече. Надявам се на по-голям резултат .

Лек ден на всички  Hug

# 290
NastyWitch, я се тегли гола  Mr. Green Дрехите са си поне 400-500 гр., ни дей тъй  Naughty
Поне моя кантар толкоз разлика ми дава  newsm78

# 291
  • Пловдив
Добър ден момичета! newsm51

Сън, Нели82, Нелина, Марини- много сте чаровни и хубави. Малкият Александър пък е направо бонбон. Пу пу на него и на вас разбира се.

Цоци , супер си !. Имаш невероятно излъчване. Дъщеря ти е много красива и чаровна . Честито намаление!

Лео, радвам се ,че детенцето е по добре. Честита месечинка и успех за вбъдеще.

Клер, бързо оздравяване на детенцето!   Praynig Hug

Криси кн –ако до сега не си пила много вода, може и от това да е. Но най -добре е да се консултираш с лекар.

Честито и на другите със свалени килца и месечинки  smile3525 . На задържащите( като мен)  Hug търпение.

Приятен ден момичета !  smile3525  love001
РS. Момичета като чета за размерите на сутиените  направо се комплексирам. Laughing. Аз съм с размер 80 А и малко .  Embarassed  Embarassed . Преди режима ревях на мъжа ми да дава пари за липосукция. От утре почвам да рева за силикон  : hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 14:49 от djani

# 292
Леле,голям отбор се събрахме. ooooh!-лелки hahaha Joy Joy
Специален поздрав за Цоци,Амси,Фоли,Кри,Вещи,Сузана,Гуди,Кейти,Джуфка,Ривела,Кейти,Даниа,/има ли още newsm78с моята любима песенhttp://www.vbox7.com/play:012d72f0
На всички останали момичета Hug Hug Hug
П.П.млада си, Пеппи,младичка си още. hahaha Joy Joy Hug

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 15:51 от perlata

# 293
  • В.Търново
Леле,голям отбор се събрахме. ooooh!-лелки hahaha Joy Joy
Специален поздрав за Цоци,Амси,Фоли,Кри,Вещи,Сузана,Гуди,Кейти,Джуфка,Кейти,Даниа,/има ли още newsm78с моята любима песенhttp://www.vbox7.com/play:012d72f0
На всички останали момичета Hug Hug Hug
Перле, ако кажеш кое число си сложила за долна граница на лелките ще знам от вас ли съм. Ама май съм от вас  Joy

# 294
Ех, Деатке, блазе ти!

попаднах на този блог
http://psabev.blogspot.com/2007/05/coca-cola-zero.html
Струва ми се, дори да нападнем по-дюкански Кока кола България, ще е безуспешно  #2gunfire
много мудна работа...

Що бе. Може да е бързо. Само опаковката да сменят. Вътре кола лайт, а отвън тази красива кутия. Типично по български. #2gunfire

Е, мое съм на близо 40, ама па не съм лелка. Сорка за вас лелките.

Деата, какво за бухтичките не загрях? Laughing

# 295
Перле ...страхотна песен ... направо ме зареди с желания да бачкам ...  newsm51 newsm68 newsm44 smile3501

djani     разсмя не с лафа за силикона ..мила хич не мисли че е добре да си в размерите D F .... че то сутиените на двуместни палатки мязат ...и без този уред никога не можеш да ходиш защото тази "маса плът " ...тежи и трябва нещо да я крепи ...а разни секси модели направо не ги произвеждат в тези размери ... все някакви ... модели на ОПАЛ от вида "килотите на баба ми " .... така, че се радвай

# 296
Лео Hug Вещи -виждам че си се включила ще те помоля да ми попълниш графичката (стартирах от78 сега съм79 ще бъда60).На всички много Kissing Heart

# 297
ХЕЙ МОМИЧЕТА ЩЕ ВЪВЕЖДАМ РЕД ...............вече никакви ЛЕЛКИ ....да се замени термина "ЛЕЛКИ"  smile3513с  МОМИЧЕТА С ОПИТ  newsm53....ЕКСПЕРТКИ В ЖИВОТА (разбирай купона) newsm44 ... или с ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА .... или ЕВРОПЕЙКИ (разбирай мерим възрастта си в ЕРВО)

# 298
  • UK
  Здравейте веселушки Grinning Ох, в Южния парк беше супер, пълно с бебоци.
  На Вниманието на русенки, аз Глория не я споменах като певица, брЯ Crazy Само като форми. Все пак и тя каква пухенка беше, а пък отслабна и си държи килцата.
  Хайде да ида да хапна нещо, че от чистия въздух направо озверях от глад Close

# 299
Връща се модата на естествени цици, устни и тн.

Една позната се върна от Дубай тия дни и разправя, че на едно кръстовище седи някаква тип " фолк звезда" е някакъв джип и някакъв дубайски бизнесмен казал на познатата ми " тая ти е сънародничка. Жалко, че е съсипала с тоя силикон". В Дубасй не харсват изобщо силикони и тн. Забелязвам и на други места такава тенденция.
Ще изгрее слънце и на нашата улица май.

А Глория милата, ако има нещо натурално по нея ....не знам. Гадна е. А за циците и нали помните заглавието в еднин вестник " на Глия бюста пое на долу" и покзват две торби висят до пъпа.

Я аз да ви заредя с моята музика. Не мога да слушам спокойни песни аз! http://youtube.com/watch?v=iQGa-zWUkyg

Съседите уж спят. Волуме на мах.

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 15:08 от Mamica

Общи условия

Активация на акаунт