Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 226
  • 907
  •   1
Отговори
# 465
Поли, Танг мисля, че не може. Може всички разтворими напитки с подсладители, които НЕ завършват на -оза.  Peace
Цвете12, страхотна разлика, направо си друг човек! Браво!  smile3501
Лео,   love001 Благодаря ти, мила!  Hug Сякаш към оправяне вървят нещата, но още не смея да се отпусна...  Praynig Rolling Eyes Благодаря ти за кафето! Lavazza ми е любимото!  Grinning
Ривела, честито минусче!  Hug

# 466
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро дукесиии  Hug (като принцеси, ама дюканки)

Шуши, честит ти рожден ден и най-прекрасни пожелания  newsm51

Славееее,   честита ти 7-чка.  Hug

Боби1973, по-точно определение не бих могла да си представя  hahaha hahaha hahaha

Цоци, много ти е хубаво момиченцето беее   bouquet

Отивам да работя, но обещавам да поглеждам тук, че да си поддържам духа.   love001

# 467
Сънче благодаря ти.
Прочетох съдържанието на фрутито не видях нищо което да завършва на - оза. Отивам да го разредя.
и ви черпя по едно

# 468
Цвете, изглеждаш супер. Страхотна разлика, само така, момиче.  Peace  bouquet

# 469
Цвете- разликата е огромна. Лелеле само 15 кг, а как личат само. Браво!

# 470
Цвете, върха си, страхотна промяна  bouquet

# 471
ШУШИ   party023  cook да си много много здрава и весела Дюканк а  bouquet
ЦВЕТЕ 12 - направо ме разби, страхотна разлика само за два месеца, браво на теб, давай напред  Hug
На всички момичета да благодаря за топлия прием.
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 472
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ауууууууууууу, чак сега видях снимките на Цвете. Бравоооо! Страхотно изглеждаш  smile3501

# 473
Би ли казала как точно намери снимките на цвете 12, изписах на латиница в търсене след като се отвори линко,който тя е дала ,обаче къде по точно да търся?Благодаря

# 474
При мен задържането не спира, свалям обиколки, но не съм се мерила, по дрехите откривам промените!
Много мотивиращо ми действат колегите и роднините, които не ме виждат по-дълго време!
Ееех, ще стане нормален човек от мен ....надявам се!
Успешна нова седмица на всички! Много минусчета и усмивки!  Hug  bouquet

# 475
foli,rivela,Atrakcia,Sun ,rokipagane,Mamica,tatianka ,valeto,Tatitt Благодаря Ви момичета  bouquet  Hug
Повярвайте ми без този форум и без всички Вас тук нямаше да изкарам два месеца камо ли да постигна тези резултати.
 Hug

# 476
Шушеее -  newsm67   cook   ura Да си жива, здрава и обичана !!!!!
Цвете 12 -  omm  omm  omm  -огромна разлика !!! Изглеждаш прекрасно, момиче !!!!!  Hug
Славеееее - честита 7  newsm51
На всички дюканки-сладуранки -   bouquet  Hug  Heart Eyes
Абиииии -  Cry де сиии ?  Heart Eyes
Сънче -  smile3525
Мишле -  newsm51
 ssolano, amerie, VeLin4eto, chervenokoska, svidni4ka, цвете12, лапа, denica17, mi6a97, вероника, marini, Sun, dochka1, NastyWitch, iiv, rivela, Бубулинка, dorchester, Lady_A, macceeto, kami02, Milena Mihailova, tatianka, jelly, МАМS, valeto, magnoliq55, Пиратка, ros4o  -  Прекрасен ден от мен !!!!

# 477
Цвете12, ами ти си на изчезване  Shocked Браво сладурке  Peace
Лео, грабвам и аз лавацата - обедно  Grinning
А, Ла Бомба, дека е? Я да се отчете, за уикенда  Wink
Боби, много як пост, ще си го копна  hahaha

# 478
Здравейте момичета, не съм писала тези дни защото килограмите ми варират между 59 и 58 и не смея да се похваля. Реших във четвъртък след П дните да премина в 3 фаза,но там има неща,които не са ми ясни и моля да ми обясните.

1. В дните когато има гала вечери,какво да ям през деня  П или ПЗ и разрешено ли е сладкото?
2.В дните на ПЗ и протеиновия четвъртък,ядът ли се плодове,защото разбрах по един плод на ден?
3. Когато съм на нишестени  храни,само един вид за деня ли трябва да са?
4.Мога ли да ям нормално сирене или ниско маслено си остава?

# 479
  • Бургас
Здравейте!   bouquet
Докато се наканя да се запиша в темата,то вие сте я преполовили....  Shocked Ами така е,който по цели дни обикаля Морската градина ...Ще наваксвам с четенето по-късно.Сега е време за отчет.
Днес стават 3 месеца,откакто съм режимна.  bowuu
 Без вашата помощ ,момичета,нямаше да успея, признавам си! Вие ми давате сила и увереност,че този път ще успея!Благодаря ви!  newsm51
Резултата в килограми не мога да кажа колко е с точност,защото сутринта забравих да се претегля  Embarassed ,но до минала седмица бях -17 кг. В мерките нещата стоят така
бюст   -10см.
талия  -19 см.
ханш   -14 см.
бедро  -10 см.
бицепс -6 см.   
Рапорт даден  newsm44  Отивам да ви чета сега,а утре ще се претегля и ще пиша колко кила  мазнини са изпадали от мен .
Приятен ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт