Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 215
  • 907
  •   1
Отговори
# 495

Резултата в килограми не мога да кажа колко е с точност,защото сутринта забравих да се претегля  Embarassed ,но до минала седмица бях -17 кг. В мерките нещата стоят така
бюст   -10см.
талия  -19 см.
ханш   -14 см.
бедро  -10 см.
бицепс -6 см.   

Ох, а в прасец как си? Имам едни ботуши, които купих от Редута за 130 евро и не съм обула нито веднъж, че ми тесни в прасеца. Ако смъкна 20 кг. дали и прасеца, ще се втали с 3 см?

# 496
Сноуче, привет. Липсваше ни. Hug
Михаела Hug

# 497
Михаела Hug

# 498
  • София
Здравейте мили момичета!За сега не мога да се похваля,затова само чета,три седмици си задържам килограмите,а съм съвсем режимна... Sad

# 499
  • София
СноучеHug Heart Eyes къде си?? Как си?
Мише, Даниа Hug
Не съм ви забравила! Такива зашеметяващи резултати чета в постовете... Ето, последният... браво на mama_na_kiki!   bouquet
Страхотно ме мотивирате... но пък аз не пиша за да не демотивирам някого!  Laughing Sunglasses
Но много често си мисля за вас!  Hug

# 500
Мише,  Hug
Мама на Кики, изумителни резултати!  smile3501
tenderseducer, честито намаление!  Hug Имай предвид, че прегрешенията рано или късно си дават отражения.  Peace
Мамица, при мен има намаление в прасеца - около 1-2 см.

# 501
  • София
Михаела Hug

Даниа!   Heart Eyes Hug

# 502
Здравейте момичета!Колко много ми липсвахте,надявам се и аз на вас поне малко...  Hug Малкият вече е добре и днес отново е на градина! А аз най - после мога да седна спокойно да ви чета !Доста съм изпуснала, не знам дали ще мога да изчета всичко!Иначе аз вече съм 63 кг, като леко дори влизам и в 62,но като излезе твърдо тогава ще го обявя!Дано при вас всичко е наред! Поздрави и целувки на всички! Сега се връщам да чета назад!  Heart Eyes

# 503

Мамица, при мен има намаление в прасеца - около 1-2 см.
Не виждам колко си свалила? Няма те в списъка?
Колко си свалила общо? Да знам какво да очаквам.
Иначе днес закопчах едно сако, което ми беше доста тясно. Още 1-2 кг. и, ще ми съвсем точно.

# 504
  • София
СноучеHug Heart Eyes къде си?? Как си?
Мише, Даниа Hug
Не съм ви забравила! Такива зашеметяващи резултати чета в постовете... Ето, последният... браво на mama_na_kiki!   bouquet
Страхотно ме мотивирате... но пък аз не пиша за да не демотивирам някого!  Laughing Sunglasses
Но много често си мисля за вас!  Hug

# 505
Жозефина, радвам се, че вече сте добре.  Hug
Мамица, в списъка на 4-тофазничките съм.  Wink Започнах от 69 кг. Сега съм 55 кг. Общо -14кг. Висока съм 170 см.

# 506

Ками02, ето отговорите за 3-та фаза:
1. В дните, когато имаш гала вечеря, през другото време си ядеш ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб, сладко е разрешено на гала вечерята, но само 1 малка порция (това важи и за останалите нережимни неща в галата).
2. В дните на ПЗ се ядат и плод, и хляб. В протеиновия четвъртък - НЕ.  Peace
3. Когато имаш нишестени - позволява се само 1 порция от 200г за целия ден, през другото време си ядеш  ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб.
4. Сиренето - 40 г на ден, може да е и обикновено или кашкавал.

Сънче, изчерпателна и чевръста както винаги, Heart Eyes чакай сега да copy past-на и аз Mr. Green

Питах по-рано сутринта за тези полумесеци или месечинки, никой не откликва явно въпроса е доста тъп, ей проста работа. hahaha hahaha

Мамица, аз в прасеца нямам наблюдение, но имах едно обувки, в които трудно влизаше стъпалпото(широката част), сега са ми много конфортни и удобни. Очевидно има намаление на размера в някъква форма.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 12:11 от tatianka

# 507

Ками02, ето отговорите за 3-та фаза:
1. В дните, когато имаш гала вечеря, през другото време си ядеш ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб, сладко е разрешено на гала вечерята, но само 1 малка порция (това важи и за останалите нережимни неща в галата).
2. В дните на ПЗ се ядат и плод, и хляб. В протеиновия четвъртък - НЕ.  Peace
3. Когато имаш нишестени - позволява се само 1 порция от 200г за целия ден, през другото време си ядеш  ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб.
4. Сиренето - 40 г на ден, може да е и обикновено или кашкавал.

Сънче, изчерпателна и чевръста както винаги, Heart Eyes чакай сега да copy past-на и аз Mr. Green
И любезна   bouquet

# 508
  • Universe
ШУШИ

Цветето12 - - съвсем различна визия, браво!!!

Поздравления за месечинките  и персонално за новофазничките

На задържащите - търпение !!!

На новичките - - попаднали сте в точното време на точното място!!!

- Хайде, обядът е от мен!!!

# 509
  • София
От кога се каня снимка да покажа най сетне намерих малко време, дано да се появи ,защото предния път видях малко зор докато ги кача.
 Аз преди Дюкан - 70кг.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5369099
Сега 2 месеца с Дюкан - 59кг.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5601566

Може да ни ви се виждам кой знае колко слаба ,но аз съм много ниска и при мен проблема и в областа на стомаха там трудно губя .Иначе на пръсти, глезени и гърди слабея бързо.

Страхотен резултат - навсякъде си се СТОПИЛА и изглеждаш коренно различна - Поздравления!!! ДАй Боже и аз скоро  Praynig
Най-много се впечатлявам обаче от резултата около талията - на мен това ми е проблемното място - би ли споделила как спазваше режима. Аз започнах със 7П и сега карам 5/5.

Общи условия

Активация на акаунт