Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 217
  • 907
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, мили мои  Hug .Малиии колко отдавна не съм писала, но не спирам да съм режимна.От вчера съм в трета фаза, но много ме е страх дали ще я правя правилно, та исках да ви питам имате ли някаква определена система на хранене, график или нещо друго? Аз ли не намирам или наистина има малко за тази фаза.С тези въпроси може и да си заслужа  bash  ама ще рискувам   Simple Smile

# 481
Привет чаровници  newsm03
Как е настроението.Гледам,добре сте пописали през почивните дни  ooooh! .
На всички с поводи  newsm51 .
Аз няма с какво да се похваля.Задържам си 75кг ,но съм на ПЗ в момента,така че място за притеснения няма.Единствения ми проблем е,че нямам никакъв апетит  Thinking .Ям насила,защото знам,че така трябва,но никак не е лесно  Sick .Даже млякото не мога да докарам до едно на ден.
Да взема да си похваля поне половинката.Той вече е -15кг.Ще кара втора фаза до Великден и тогава мисли да мине в трета.Но е много доволен и нещо споменава да се върне пак във втора през есента,за да свали още малко.
Приятен ден и лека и успешна седмица   bouquet

# 482
ГециHug
Ками02, ето отговорите за 3-та фаза:
1. В дните, когато имаш гала вечеря, през другото време си ядеш ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб, сладко е разрешено на гала вечерята, но само 1 малка порция (това важи и за останалите нережимни неща в галата).
2. В дните на ПЗ се ядат и плод, и хляб. В протеиновия четвъртък - НЕ.  Peace
3. Когато имаш нишестени - позволява се само 1 порция от 200г за целия ден, през другото време си ядеш  ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб.
4. Сиренето - 40 г на ден, може да е и обикновено или кашкавал.
Деничка, браво! Страхотни резултати!  smile3501
Иив, ето каква беше моята схема в 3-та фаза: понеделник - ПЗ, вторник - гала вечеря, сряда - нишестени, четвъртък - П, петък - ПЗ, събота - гала вечеря, неделя - нишестени.
2в1, браво на половинката ти!  smile3501

# 483
  • България
Добър ден на всички Дюкеси !  smile3525
Много ми хареса обвързването на ЕГН-то с Еврото  rotfImboстрахотни сте! Специални поздрави на всички с Euro 20+ от мен  Hug Hug Hug, значи аз съм в отбора  newsm44
djani, foli, bermudes и всички които са харесали отбора на "Дунав" Русе Благодаря Ви newsm51
Сънче Hug newsm10
marini честита месечинка душата, на Алекс много kiss и лудории!
Nelly82,mmg  Hug
комикс, amerie съгражданки.. аааа? И се спотайвате? Чакаме Ви Hug
Шуши  nbirthday Здраве и късмет мила!
Цвете, Вероника, Славе и всички с минусчета  smile3501
Кейти веднага на лекар, не е от режима, аз имам подобен проблем, че и още по-сериозен с това шега не бива!
jorjito проблема с WC си е световен проблем, аз и преди  режима съм си била винаги зле, тук момичетата опитват със всичко позволено, аз също какво ли не, лично ти препоръчвам хранителната добавка HUSK това са фибри, режимни са, поразрови се в нета и прочети.
Миленче с апетита при почти всички  от нас е така в началота, това е вследствие на нередовното ни хранене, точно това препоръчва и Дюкан 3-4 пъти хранене и много течности, а след известно време ще ти се хапва и то доста, трябва да заработи метаболизма.
Успех на всички новички девойки, тук  се живее царски!  bouquet
Лека и спорна седмица Ви желая мили момичета ! И не забравяйте да се УСМИХВАТЕ ! newsm47 Освен, че ще сте красиви и се отслабва вярно е и е научно доказано!  love001

# 484
Здравейте, мацки!
Да започна и аз с Цветето12...Супер голяма разлика! БРАВО!  bouquet
ШУШИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЧЕСТИТО НА ГРУПАТА МЕСЕЧИНКИ!
Честита седмичка, сватя! Продължавай в същия дух!
При мен - нищо ново, kоето всъщност сигурно е добре!!! Вчера пропуснах нишестените, но утре ще похапна, за да ги правя нещата правилно. Най ме влекат салатките сега и май прекалявам с тях, но е по-силно от мен!
Фоли, ти що се бъзикаш с кака си,а?! Twisted Evil Hug
kami02 Hug: 1. в дните с гала през деня си ядеш ПЗ и едното ядене за деня ти е гала, в което може да ядеш една порция сладко; 2. плодове се ядат във всички дни БЕЗ протеиновия четвъртък; 3. аз ям само един вид нишестени за деня; 4. може и нормално сирене /май?!/, аз ям exquisa cottage, защото много ми харесва!  Това е според мен, но аз съм отскоро...има по-знаещи, ако бъркам да ме поправят бързо! Laughing
iiv, със схема е по-лесно в трета! Май всички си правят някаква..
Не може да се дореди човек от туй Съни, бре...мнооогооо бърза.... Hug Heart Eyes

# 485
Sun, Marini  благодаря ви много милички, стана ми ясно newsm51

# 486
Сънче  Hug .Остава да се престраша да  ям вече позволените неща.Лека седмица на всички  Heart Eyes

# 487
  • София
 Hug Хубава и успешна седмица на всички!  Hug  Simple Smile

# 488
Добро утро, дюканки- сладуранки  Hug . Изчетох ва  Joy .
Нямам нищо за похвалване от зоната на килограмите.

Да си повторя молбата. Трябва спишно да си купя бизнес костюм- строго официален- сако с дълъг ръкав и панталон- черен, сив, тъмно син (евентуално) или кафяв. Размер 52 или 54  Embarassed  Embarassed  Embarassed (срам, ама работя по въпроса да спре да ме е срам). Желателно е да не надвишава 180 лв.  Crazy . Помагайте  Praynig . На "изберете българското" няма нищо. Както и на Пиротска. На Графа има 1-2 крайни варианта  Rolling Eyes .

Zazu, костюми последно си купувах само от едно магазинче в пресечна на Пиротска, продават облекла на TANI. Мисля, че там и за по-малко ще успееш да намериш прилично костюмче, имат големи номера ( мисля, че до 56 ), ако не се ориентираш, ще ти обясня на лични...

# 489
Нелинка,  Hug Heart Eyes
Марини и Сашко,    love001
СноучеHug Радвам се да те "видя"! Къде се изгуби?

# 490
Фоли, благодаря ти за секси подаръка от петък вечер .Уцелила си десятката.Много режимно ми подейства Hug Hug Hug

# 491
  • София
СноучеHug Радвам се да те "видя"! Къде се изгуби?
И аз се радвам да те видя!  Hug
Ами къде... доста работа, някои неща останаха на заден план, но както се казва в темата - пролетно трябва да се вталим и съм решила да се взема в ръце окончателно!  Grinning
Яхвам крос-тренажора, стриктно ще дюканствам и се надявам резултатите да не закъснеят! Mr. Green

# 492
  • София
Добро утро и от мен!

СноучеHug Heart Eyes къде си?? Как си?
Преди малко и Пепи  Hug  Heart Eyes мернах на балкона....

Пожелавам ви страхотна седмица!  newsm47

# 493
  • гр.Варна
Здравейте!
Днес стават 3 месеца с режима:)Последният месец нямам мнго голям напредък,но пък и резултата до момента ме задоволява:)
-19.400кг
Бюст:-7см
Талия:-9см
Ханш:-11см

Честито на всички останали,които празнуват днес с мен  bouquet

# 494
Здравейте:)нямах никакво време да пиша тези дни,дори не съм ви и чела да си призная,но това ще го правя след малко.Та да се отчета.Минах и петте ПЗ,в събота бях на сватна и не седнах,а вчера честно да ви кажа ядох забранени неща,но пък иначе трябваше да стоя гладна цял ден,защото бях за риба.И въпреки всичко кантарчето не пропусна да ме зарадва сутринта-в петък бях + 1,а днес не само,че и него го няма,а и още половин кило въпреки прегрешението.Вече ще внимавам какво хапва.Целувки и прегръдки на всички,страшно ми липсвахте

Общи условия

Активация на акаунт