Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 222
  • 907
  •   1
Отговори
# 510
  • София
.

# 511
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Mamica , аз от предишни наблюдения да кажа - отслабва и прасеца и стъпалото. И обратното де.

Аз миналата зима понапълнях и ей го - сега ботуши, които преди съм носила не ми стават в прасеца. А пък с напълняването и от тази зима - сега всички обувки ме стягат, ноооо.......... скоро се надявам пак да си ги обуя  Praynig

# 512
Шуши, честит рожден ден, само хубави неща да ти се случват.
Цвете - огромна разлика, изглеждаш страхотно  bouquet
Зазу - много съжалявам, дано бързо да й намериш заместник, явно е много несериозна. Късмет.
Славе - добре дошла на пейката на 7-те, ама да не се задържаш много, че при 6-те има повече място  bouquet
Поздрави на всички месечинки newsm10
Успешна седмица на всички Hug

# 513
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
славеееееееееее - празник ти е, ама пак ще те дзвекна по челото юнашко, к'ви са тез приказки за клуба на бебеправещите, имам си кака на 18, бати на 14, бебе на 1 и още едно на 40++  Crazy какво повече мога да искам. smile3515 Ти за моЙто заслабнало, изпосталяло дюканско боди не мислиш май? 
забравих  Blush кой беше с метъра от 60 см - завиждааааааааам, на теб китайците ти разрешават повече да се вталиш  Joy
цвете - не видОх, ама вЕрвам   bouquet

# 514
  • софия
Най-накрая и индианеца успя да види,Цветето! HugБраво,момиче!
Гуудиииии, Hug забравих да ти честитя,ходещите крачета!Гризни ги от мен!
Момичета,благодаря за поздравите!Ако стигна 70кг. ще се боря за 65. Mr. Green Проблема е ,че Дюки ми показва 73кг. за мое тегло.И ми е чудно,как ще си излъжа телцето. newsm78
Татянка, месечинка е ,когато някоя от нас направи месец,два,три и повече на режима! Joy Joy Joy

П.П. Плесни мЪ,белким ми дойде акъла! Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 12:52 от slave

# 515
  • София
Привет на всички!
Много се зарибих и аз за тази диета и вече изкарах 5 дни ударни с резултат -3кг., сега ми е втори ден на ПЗ, ще ги карам 5/5.
Малко обща информация: висока съм 165см. и в момента съм 63кг. Целта ми е да достига моите килограми от преди да забременея 53-54кг. Родих преди 5 месеца и бях станала 78кг. 10 килца си отидоха до 2 месеца след раждането /от само себе си/  и останах на 68кг. Правих веднъж подово-чайна диета, но само 4 дни и свалих до 66 кг.

Та дюканската диета я започнах на 8.04 с 66кг. Не ми е никак трудно да я спазвам, доставя ми удоволствие, само се опасявам да не се отчаям и откажа като виждам, че дни наред не свалям нищо  Sad а спазвам всичко стриктно.

# 516
Аз пък не се сетих да се премеря в началото и сега незнам колко см стопила от обиколката си

# 517
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Не ми е никак трудно да я спазвам, доставя ми удоволствие, само се опасявам да не се отчаям и откажа като виждам, че дни наред не свалям нищо  Sad а спазвам всичко стриктно.

Хубавото на този форум е точно, че можеш да се успокоиш от опита на другите. Като знаеш, че всички са минали през етап на задържане и после продължават да свалят - се успокояваш и просто чакаш следващото килце.

Не се предавай и ще успееш  Hug

# 518
Здравейте и от мен  Hug
дано не сте ме забрави ли  Sad, но малко бях на друга вълна
Иначе аз съм се закотвила на 57 кг, и мърдам 1 на долу 1 на горе  Rolling Eyes и така. Мисля да си спретна една седмица П, но сигурно другата седмица, че сега се оказах с нисък хемоглобин, а и съм на антибиотици.

Иначе бях си купила точно след нова година един панталон, който си ми стоеше супер, а сега като го сложих и той широк, пада и стой УЖАС, а на мен така ми стана смешно  Joy Joy Joy Joy

Като цяло това е от мен, много Целувки на всички   bouquet

# 519
Гуш, Саш, ех, как ми стана драго, че ви виждам!  Hug
m_jov, добре дошла и успех!   bouquet Браво за постигнатото до тук!  smile3501 Влизай честичко в темата и няма да допуснем да се отчайваш.  Wink Hug

# 520
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,благодаря за поздравите!Ако стигна 70кг. ще се боря за 65. Mr. Green Проблема е ,че Дюки ми показва 73кг. за мое тегло.И ми е чудно,как ще си излъжа телцето. newsm78
Татянка, месечинка е ,когато някоя от нас направи месец,два,три и повече на режима! Joy Joy Joy

П.П. Плесни мЪ,белким ми дойде акъла! Mr. Green

box ъ-ъ, не идва  smile3506 айде още малко - от мен да мине box box

newsm78 абе, душо кукурузена, колко е дълго твоето фиданчесто тяло, та Дюкан ти дава толкова  Shocked
мен не захвърли в десета глуха  (54, хеле излъгах го малко и се съгласи на 60), че то аз 198.... не съм била 54  Rolling Eyes

# 521
Здравейте и от мен на всички   bouquet
Аме вие направо нямате изчитане. Толкова много сте написали за една седмица. Детенце беше болно и нямаше как да влизам във форума.
Аз да се похваля, минах на 1/1 и имам резултата за една седмица 1,4 кг.  newsm44  Много съм доволна, щот се бях отчаяла вече. Явно това действа при мен.
За триците да ви кажа, мъжа ми намерил на пазара Димитър Петков в диетичния магазин насипни трици (в чували) на килограм за 7 лв.
Това е от мен за сега. Целувки на всички  Heart Eyes
Връщам се да ви чета.

# 522
  • софия
Ми,кИфте съм си 168см,що така ме отряза Дюки и аз незнам. newsm78Ся,шЪ Ода пак да го питам.
И да млатиш и да не млатиш,все тая. smile3502
Новичкитееееее,добре дошли! newsm10

# 523
Гууди, моето цвете наистина прецъфтя и изсъхна.  Sad Но отдолу изникнаха нови листенца.  Simple Smile
Тани, честито намаление!  Hug

# 524
момичета,вие всеки ден ли ядете ленено семе и прибавяте ли го към сместа за кекс или палачинка?/2л.трици+1л.ленено семе/

Общи условия

Активация на акаунт