Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 143
  • 907
  •   1
Отговори
# 735
Айдееее,пак Славка,виновна! Tired От тъй? newsm78
миии от толкоз смях шЪ пада още  едно кило ,зарад теб ще го загубя newsm62
Не обвинявайте женицата, знаете ли колко клиенти и пари губи от Дюкан???

Те всички диетолози са настръхнали срещу Дюкан- изяде им хляба. Няма да се учудя ако медиите се възползват от момента и си създадат някоя сензацийка- както Карбовски Joy Joy hahaha hahaha hahaha
 smile3501

Лека от мен     newsm46  дано утре всички се събудим с минусчета baby_neutral
айде пак същия номер -егасиму newsm61 заврела съм си главата У цитата

# 736
  • Пловдив

Те всички диетолози са настръхнали срещу Дюкан- изяде им хляба.

Ами книгата доколкото знам не е преведена в Америка. Тамошните диетолози да не са луди да допуснат подобно нещо  Mr. Green

# 737
Приземих се,Ривела, и кантара нема да си пипам NaughtyУтре ще се запиша по новия ,щото не е е "ФАШЛИФ"тоест фалшив hahaha Joy JoyАбе,стига се затваря на хората в цитатите hahaha Joy Joy Joy Hug
Лени,аз нея не я харесвам .Много пъти съм я слушала да говори и е малко нагличка/мое мнение/ Peace

# 738
Да ви кажа, хич не им се впрягам на изказванията  Grinning
Чувствам се нов човек, чаровна, лека, пък те да си лаят колкото си щат  Mr. Green Б*си, завистниците  #Cussing out
Утре, ще има пак приходящи злобни мнения, да ни мътят водите, пфу  Crossing Arms Не им ли омръзна  #2gunfire

# 739
С риск да отнеса нещо от Зеленкото    bouquet аз да попитам: каква е разликата между 4ПЗ/3П и 5ПЗ/5П?
Разликата е в броя П и ПЗ дни newsm78

Танчето83, по-мазна риба е добро решение. Всъщност не съм се замисляла над това задълбочено... Thinking Трудно ми е да схвана, че може да ми се случи нещо поради липса на мазнини, а сигурно може.
А Карбовски никаква сензация не е създал, просто отрази живота на една анорексичка. Не можеш да се разболееш от анорексия в режим, в който се яде когато поискаш.

Катяджин Joy Joy Joy
Вещи Peace
Славе, виновна си по презумция и за всеки случай hahaha
Гуди, Ривела, Бачи, Лени Hug Ривела, изумяваш ме с твойте цитати, направо падам понякога Laughing Laughing Hug
Амери, и не само се чувстваш чаровна, ти си такава! Heart Eyes
Перле Kissing Heart връщам се засрамена, че те пропуснах!   baduu
Гудииииииииии, видях те и аз, страхотна коса, страхотна мома! Hug

Бе тая Емилова.. Ай да не казвам кво да прай...

Хайде да си лягаме, марш по креватите!  sleepuu

byeuu

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 00:20 от Орелия

# 740

Видях на Гуудито и кратунката. Joy Я каква усмихната и дългокоса,мома Дюканка,сме имали!
Къдеееееееееее?А, видОх я newsm78Убавица е Hug Hug  bouquet
Гуди, що им смени местата? Rolling Eyes
Ори,а за мене Hug Cry

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 00:16 от perlata

# 741
Перле, айде аз ще те нагушкам  Hug  Hug  Hug
Уф, лягам, че ме чака антицелулитен масаж, от много приятен масажист  Wink
Лека и отслабваща на всички
Емилова да сънува кошмари  Mr. Green Пример: как снима фотосесия на Дюкеси  Flutter

# 742
  • софия

Видях на Гуудито и кратунката. Joy Я каква усмихната и дългокоса,мома Дюканка,сме имали!
Къдеееееееееее?
Гуди, що им смени местата? Rolling Eyes
Ори,а за мене Hug Cry
Perle,цъкни върху снимките! smile3521
Аз отивам при скъпото,още не се е успало!Ще се възползвам! smile3508Приятна нощ,момичета.(забележете,не лека и спокойна) Mr. Green

# 743
  • Universe
Генезисът на проблема на Емилова е във финикийските знаци Еййййййй, не се наяде,тая докторица Money Money Money

-   Кошмарът на Емилова   hahaha hahaha hahaha /по amerie /

Laughing
Емилова да сънува кошмари  Mr. Green Пример: как снима фотосесия на Дюкеси  Flutter

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 00:20 от lenny_pld

# 744
Цъкнах,ама докато загрея newsm78 hahaha Joy Joy
Амери,Славе,ние  с еврогодините сме ,като малките деца-пощеливички. hahaha Joy Joy шЪ ида и аз да легна па дано да е приятна hahaha Joy Joy
А,Ори,сега шЪ спЪ спокойна със сигурност. Hug Hug
Лека и от мен ,момичета!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 00:29 от perlata

# 745
  • София

Те всички диетолози са настръхнали срещу Дюкан- изяде им хляба.

Ами книгата доколкото знам не е преведена в Америка. Тамошните диетолози да не са луди да допуснат подобно нещо  Mr. Green

My Weight Book

за 70 долара
случайно попаднах на този сайт преди няколко дни, даже и калкулатора на Дюкан го има, но в паунди.

# 746
  • UK
  Абе книгата я има от 100 години в Щатите, ама си нямат Форум. Тя шефката ми там се опита да я спазва, ама нъцки. Друго си е да споделяш с някой неволите си и да те окуражават.  Simple Smile
  А за тая Емилова само ще кажа, че вместо "доктор" трябва да си слага титлата "търгашка" пред името. Пфу и к...чка. Дори режимът не е неин, а на Лидия Ковачева.

# 747
  • Пловдив
Значи съм в грешка  Embarassed

# 748
  Абе книгата я има от 100 години в Щатите, ама си нямат Форум. Тя шефката ми там се опита да я спазва, ама нъцки. Друго си е да споделяш с някой неволите си и да те окуражават.  Simple Smile
  А за тая Емилова само ще кажа, че вместо "доктор" трябва да си слага титлата "търгашка" пред името. Пфу и к...чка. Дори режимът не е неин, а на Лидия Ковачева.
много си права Peace

# 749
  • Пловдив
Фолкзвездите и бяха основният брашнян чувал за пари. Ама сега май минават към Дюкана за голям неин ужас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт