Гледах....Харесва ми!...Препоръчвам! -Тема VІ

• 32 786
  • 580
  •   1
Отговори
# 225
Американски гангстер
Банковият обир
Фалшификаторите

# 226
Вчера и днес гледах три филма:
  Другата Болейн-разтърсващ и въздействаш филм,държи в напрежение и е доста поучителна историята.И да,наистина има разминаване с историческата действителност,спомням си смътно един друг филм за Хенри 8.
Не съм чела романа,но ми хареса филма.
  П.С.Обичам те-страхотен-романтичен,житейски,поучителен,съдържателен,аз открих истини за себе си.
  Съжалявам,Маркит,но е трябвало да погледаш още малко ,за да се потопиш в атмосферата, а може и  в сегашния момент от живота ти да си далеч от проблематиката на филма.Аз съжалявам,че не гледах този филм преди 2-3 месеца,защото щях да преосмисля навреме някои житейски мъдрости.

"През трупа ми"/Замунда.нет/- не е впечатляващ,филм за едно гледане само,дълбочина или някакви достойнства не търсете.

Прави ми впечатление,че Скарлет Йохансон е навсякъде-по тв гледах Момичето с перлената обица /филм/,в Замунда или Арена ,като отвориш,пълно с филми с нейно участие от 2006,2007 ,2008 г.-Дневниците на бавачката,Другата Болейн,Любовна песен за Боби...Какво е това преекспониране на актрисата ?!Харесвам я ,но се уморих да я виждам навсякъде.Няма ли други даровити млади актриси в Холивуд?

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 00:24 от ФЕЯТА

# 227
Match Point, не ми хареса. Твърде муден и безкрайно предсказуем до едно време, самия финал ми хареса, но само той.
Не го препоръчвам.

# 228
Още два хубави филма и от мен:

In her shoes
Сhanging lanes

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 09:03 от Zorie

# 229
  • Варна
Zorie първия линк не се отваря.
Сhanging lanes - много хубав филм  Peace, няма да сбъркате.

# 230
Оправих го Peace

# 231
Untraceаbale (2008), има го в замунда-та. Тези дни го гледах и е як трилър. Пълен със съвременни технологии. Ще ви хване шубе от интернет.  Mr. Green

# 232
Into the Wild !!!
Режисьор : Шон Пен
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=121643
Страхотен филм! Горещо препоръчвам!

# 233
  • Пловдив
Противно на преобладаващите положителни мнения за Untraceable аз давам едно категорично против  Naughty Идейно филмче, наистина пълно с нови технолгоии и отразяващо времето, в което живеем, но реализацията е далеч от добра. За финалът просто ще замълча  Sick Чаках го дълго време да излезе с хубаво качество, но накрая останах разочарована  Rolling Eyes

# 234
И тук ще напиша за P.S. I love you - скучен и муден, не ми хареса, не го препоръчвам.

Untraceable - и него почнах да гледам, но защо ли не го догледах...........

Напоследък само бози навсякъде, гледа ми се сериозен филм.

# 235
Напоследък само бози навсякъде, гледа ми се сериозен филм.

И аз така  ooooh! Само препоръчани филми с оценка над 7.5 гледам и все са скучни  ooooh! Вчера ме беше срам от мъжа ми, че 2 часа го агитирам да гледаме филм заедно, избрах Match Point и  Sick И това се случва за 4-5-ти път през последните месеци. Като си пусна нещо сама имам далеч по-добри попадения като The Bucket List примерно.

# 236
Вчера ме беше срам от мъжа ми, че 2 часа го агитирам да гледаме филм заедно, избрах Match Point и  Sick

Мдам, на моят мъж също не би му харесал този филм. Така го разочаровах с Closer - изнудих го да го гледаме на кино Crazy На мен, обаче страшно ми хареса и си бях доволна за себе си.
Match Point също е мой тип филм.

# 237
Match Point също е мой тип филм.

Не ми допадна. Видях борба между любов и obsession в рекламата, мислех, че ще е нещо такова, такива определено харесвам, с мъжа ми си дискутираме после, но този беше безкрайно предвидим, муден, скучен, не видях грам страс, вътрешна борба и болка, каквото очаквах. Примерно има една сцена в Love Actually, когато героят отива при жената на приятеля си (Кира Найтли), която много обича, гледат записа му от сватбата им, когато той е снимал само нея, тя разбра за чувствата му и той избяга. Ето това Е епизод, който и сега като го пиша ме кара да настръхвам, защото наистина усещаш страст, болка и емоциите са много силни.

Да не измествам темата, но пък нали тук си коментираме   bouquet

Closer и аз съм си го приготвила да го гледам сама, за него знам, че няма да хареса на мъжа ми.

# 238
За любителите на биографични филми искам да препоръчам този : El Cantante Филм за живота на Хектор Лаво, един от основателите на салса движението през 1975г. и въвеждането й като стил в САЩ.
Въпреки сравнително скромния си рейтинг в IMDb(на който принципно изобщо не се осланям), филмът е много интересен и наситен с разкошни ритми. Марк Антъни и Дженифър Лопез(тя не пее във филма) правят много добри роли. Мисля, че филмът ще се хареса на феновете на салсата и драмата.

# 239
Untraceable - нищо особено. Предвидим трилър, но става за убиване на време.
За по-сериозен филм - Away from Her. Много ми хареса Peace. Бавен е, но наситен и нито за миг не ми беше скучен. Освен това страхотна игра на Джули Кристи!
Не си спомням кой беше препоръчал A Good Year, но много благодаря  bouquet Забавен филм с много приятна атмосфера и актьори. newsm10

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 13:32 от didkata1811

Общи условия

Активация на акаунт